2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158849 بازدید | 14067 پست
خدا بزرگه رویاجان انشالله نینیهات سالم مرخص میشن عزیزم نترس

من دور و برم بچه هایی با این وزن دیدم موندن بزرگ شدن یکی 2ختر یکی از همکارامه با زیر یک کیلو بود که موند.. یکی هم 2 قلوهای یکی از اقوامون. پسرش 40 روز تو دستگاه موند دخترش 10 روز الان 3 سالشونه.

خدا رو شکر خیلی کوچیک نیستند فقط هزینه دستگاه براتون زیاد تموم میشه. انشالله که میمونن. توکل به خدا .......خدا بزرگه.
خدای خوبم. ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رویا جون از وقتی که این خبرت رو شنیدن همش انگار جلوی چشمم هستی و برات همیشه دعا می کنم که دوقلوهات سالم باشند و این دوران سخت برات راحت و با خاطره خوش سپری بشه

خدا یا تو رو به طفل 6 ماهه حسین قسمت میدم بچه های رویا رو در پناه خودت نگه دار
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام اومدم ببینم رویا خبری گذاشته یا نه ؟ امیدوارم همه چی اون طوری که خود رویا دوست داره پیش بره
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
من دارم پردنیزولون رو قطع می کنم بعدشم باید وقت جنین شناسی بگیرم از ابن سینا تا ببینیم بعدش چی میشه

بچه ها تو این شبا همدیگر و خیلی یاد کنیم و برای هم دعا کنیم

میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
رویا جون
امیدوارم حال خودت و نی نی ها خوب باشه
میدونی من ماجرای بارداری تو رو خیلی وقت پیش برای مامانم تعریف کرده بودم و مامانم هم هر چند وقت یه بار حال تو و نی نی ها رو از من میپرسید و منم میگفتم الحمدالله خوبه.
وقتی اینجا خوندم که زایمان کردی به مامانم گفتم اون دوستم زایمان کرده اما کمی زودتر از موقع و گفته برام دعا کنید.
. خلاصه که الان مامانم یه ختم صلوات و یه ختم "ام الیجیب" به نیت سلامتی بچه هات برداشته .
ان شاله که به زودی با دو تا بچه سالم و سرحال به خونه برگردید.
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
رویا جون نگران نباش انشاا... که خوب میشن .
الان آمپولایی هست که میزنن وریه ها کامل میشه به حق حضرت زهرا و6ماهه امام حسین نذر کن اسمشونو ازاین ائمه بذاری بسپرشون دست خودشون.
تاج از فرق فلک برداشتن جاودان آن تاج برسرداشتن- دربهشت آرزو ره یافتن هرنفس شهدی به ساغر داشتن- روز،درانواع نعمتهاوناز شب، بتی چون ماه دربرداشتن- صبح،از بام جهان چون آفتاب روی گیتی را منور داشتن- شامگه چون ماه رویا آفرین ناز برافلاک واختر داشتن- حشمت وجاه سلیمان یافتن شوکت وفر سکندر داشتن- تاابد دراوج قدرت زیستن ملک هستی را مسخر داشتن- برتو ارزانی که ما را خوشتراست لذت یک لحظه مادرداشتن-