2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
بسم الله الرحمن الرحیم
اللّهُ لاَ إِلَـهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَلاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضَ وَلاَ یَؤُودُهُ حِفْظُهُمَا وَهُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ �255�
خداى یکتا که جز او هیچ معبودى نیست ، زنده و قائم به ذات [ و مدّبر و برپا دارنده و نگه دارنده همه مخلوقات ] است ، هیچ گاه خواب سبک و سنگین او را فرا نمی گیرد، آنچه در آسمان ها و آنچه در زمین است در سیطره مالکیّت و فرمانروایى اوست . کیست آنکه جز به اذن او در پیشگاهش شفاعت کند ؟ آنچه را پیش روى مردم است [ که نزد ایشان حاضر و مشهود است ] و آنچه را پشت سر آنان است [که نسبت به آنان دور و پنهان است] می داند . و آنان به چیزى از دانش او احاطه ندارند مگر به آنچه او بخواهد. تخت [حکومت ، قدرت و سلطنت]ش آسمان ها و زمین را فرا گرفته و نگهدارى آنان بر او گران و مشقت آور نیست ; و او بلند مرتبه و بزرگ است . � 255�
لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَیُؤْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَةِ الْوُثْقَىَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ‹‹256››
در قبول دین، اکراهى نیست. (زیرا) راه درست از راه انحرافى، روشن شده است. بنابر این، کسى که به طاغوت ( بت و شیطان، و هر موجود طغیانگر) کافر شود و به خدا ایمان آورد، به دستگیره محکمى چنگ زده است، که گسستن براى آن نیست. و خداوند، شنوا و داناست.‹‹256››
اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآؤُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَى الظُّلُمَاتِ أُوْلَـئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ �257�
خدا سرپرست و یار کسانى است که ایمان آورده اند ; آنان را از تاریکى ها [ ى جهل ، شرک ، فسق وفجور ] به سوى نورِ [ ایمان ، اخلاق حسنه و تقوا ] بیرون می برد . و کسانى که کافر شدند ، سرپرستان آنان طغیان گرانند که آنان را از نور به سوى تاریکى ها بیرون می برند ; آنان اهل آتش اند و قطعاً در آنجا جاودانه اند . �

خدای خوبم. ممنون
سلام دوستای گلم از همتون ممنونم که به فکر من و فرشته هام هستین ...مامانا ببخشید که نگرانتون کردم و شما رو هم به دلشوره انداختم نمیخواستم نگرانتون کنم از یه طرفی هم میخواستم بهتون اطلاع بدم که برامون دعا کنین ..

الهی به حق پنج تن هیچ کس هیچ وقت چنین لحظه هایی رو تجربه نکنه .

من جمعه بعد از نماز صبح خوابیدم و ساعت تقریبا هشت احساس کردم مایعی ازم خارج شد تا بلند شدم بیشتر شد و کیسه اب کاملا پاره شده بود چون سه تا پوشک کامل خیس شد زنگ زدم بیمارستان گفتند سریع خودمو برسونم اونا هم به دکترم خبر دادند ...ساعت نه تا یازده دوبار امپول بتا رو برام تزریق کردند نمیدونین چه حالی داشتم به خدا تو اون حال هم خیلی یادتون بودم و برای همه ی بچه های نی نی سایت دعا میکردم ساعت دوازده عمل شدم و نی نی هام به دنیا اومدن با روش بی حسی .یکی از فرشته هام یک و صدو سی وزنش بود و یکی دیه یک و پنجاه اما ریه هاشون هنوز نرسیده سه چهار ساعت اول به دستگاه وصل نشدن و خودشون نفس میکشیدن اما بعد از ظهر دکتر گفت باید به دستگاه وصل بشن ...و یه امپول های مخصوصی توی دستگاه بهشون میزنند که ریه رو کامل کنه ......منم شنبه مرخص شدم گفتند هر وقت خواستی میتونی بیای ببینیشون اما فعلا به وجودت احتیاجی نیست چون نه شیر میخوان نه میشه بغلشون کنی فقط میتونی نگاهشون کنی .شنبه رفتم دیدمشون بعد مرخص شدم نمیدونین چقدر کوچولو هستند .خیلی خیلی ترسیده بودم تا حالا بچه به این کوچولویی ندیدم باورتون نمیشه خیلی ریزن و قفسه ی سینشون مثل یه کنجشک میزد.امروز هم رفتم دیدمشون دکتر جواب درستی نمیده میگه تا به دستگاه وصل هستند ما نمیتونیم اظهار نظر کنیم باید از دستگاه خارج بشن ببینیم وضعیتشون چطوره......دکترم میگفت اگه تا سی و دو هفته میموندن خیلی خوب بود و مشکلی نداشتن .مامانای دوقلو تو رو خدا نگران نشین فقط مواظب خودتون باشین و استراحت کنین دکتر به من گفت دو روزه انقباض داشتی اما نفهمیدی یادتونه پنج شنبه گفتم روی شکمم یه کم سفت میشه انگار نی نی ها خودشون رو قلمبه میکنند نگو اون انقباض بوده و من نفهمیدم البته هیچ دردی نداشتم فقط همین حس سفت شدن بود که اونم چند ثانیه بیشتر طول نمیکشید.

نمیدونم شاید صلاح خدا اینه و داره منو امتحان میکنه دعا کنید از این امتحان سربلند بیرون بیام .لحظات خیلی خیلی سختی رو میگدرونیم دلم به حال همسرم خیلی میسوزه تو رو خدا برامون خیلی دعا کنین..دعا کنین فرشته هام عذاب نکشن و زود از اون دستگاه بیرون بیان .دکترشون گفته احتمال داره تا یکماه تو دستگاه بمونن هنوز هیچی قطعی معلوم نیست ........

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

رویا جون اینجا همه به یادت هستن قووووووووووووووووی باش

مطمئنم امام حسین ناامیدت نمی کنه به حق ناله های دل دخترش ایشاا... دخترای تو هم صحیح و سالم می یان بغلت من برای شفای سوژین یکی از بچه های این سایت شیر نذر کرده بودم که عاشورا بین عزادارا پخش کنم از امسال اون شیر و زیادتر می کنم چون سلامتی دخترای تو هم بهشون اضافه شد ایشاا... همون طور که سوژین گلمون خوب شد دخترای ناز تو هم خوب خوب میشن.
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
رویا جان نگران نباش من به خاطر خواهر شوهرم بیمارستان بستری بود من پیش اون بودم که یک خانومی چهار قلو دقیقا مثل فرشته های شما بیست هفت هفته به دنیا اومده بودن که بعد از پانزده روز یکی یکی به نسبت وزن از دستگاه
جداشون کردن که تا روزی که من بودم دوتاشون رو از دستگاه جدا کردن که هر دو سالم بودن نگران نباش به خودت برس چون تا چند روز دیگه باید ببریدشون خونه و حسابی بهشون برسی امیدوارم به زودی از این نگرانی بیرون بیایی ما رو خوشحال کنی ترو خدا به خودت برس
Roya joon man hameye postato az sale 86 khoondam,ishala ke ninihat Salem az dastgah biroon miyan va hamishe ghadre madareshoono ke vaghean azab keshidi vase dashtane in 2 fereshtero midoonan,
گر نگه دار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.(خدایا خودت نگهدار این هدیه کوچیکت باش)
رویا جون از صمیم قلب برات دعا میکنم که زود زود فرشته های کوچولوتو بغل بگیری. وقتی 3-4 ساعت بدون دستگاه خودشون نفس کشیدند یغنی ایشالاه رسیده اند.
بهاری جون میلت رو چک کن.
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

رویا جون. خانمی اصلا نگران نباش. مطمین باش که خدا خیلی بزرگه. همونطوری که این دخترای نازت رو بهت داد همونجوری هم نگهشون میداره. به این فکر کن که خدا با چه معجزه ای اونها رو بهت داد. پس بسپر به خودش. داره امتحانت میکنه. ایشالله که به حق 6 ماهه امام حسین . به حق یحیی ذکریا و به حق یگانه فرزند امام رضا خدا دلت رو شاد میکنه.

خدایا

خدایا

به حق این شبهای عزیز ما رو با امتحانهای سخت روبرو نکن

ما را عاقبت به خیر بفرما
بهاری جون. من فعلا هیچ کاری نکردم. دیگه آزمایش دیگری هم نیست که انجام بدم.فقط در مورد تزریق سرم IVIG باید با ابن سینا هم صحبت کنم. چون معینی بهم پیشنهاد کرد.

در مورد تزریق لنفوسیت هم اعتقادی ندارم. چون 3تا دکتر که آخر رفتم پیشنهاد نکردند
رویا جونم خانومی اگه قابل باشم برا سلامتی نی نی های گلت دعا میکنم
امیدوارم به حق صاحب این ماه نی نی گلوهات و سالم و سلامت مرخص کنن

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...