2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من تازه عضو شدم سه بار سقط تو هفته 5 و 6 و 7 داشتم دکتر گفته وقتی حامله شدم باید هپارین بزنم الان دوباره حامله هستم دکتر امپول سلکسان و قرص اسپیرین بهم داده به نظرتون امیدی هست؟
Lilypie Second Birthday tickers
سلام به همگی

بهاری جون یه سوال در مورد اون مقاله که در آوردی...
اینایی که پردیزولون مصرف کردن طبق دستور ابن سینا بوده یعنی دو ماه قبل اقدام و موقع اقدام قطعش کردن؟ یا نه موقع بارداری هم مصرف می کردن.

آخه من هم ابن سینا میرم و هم پیش یه دکی دیگه. دکترم که میگه پردیزول رو باید تو ماه های اول بارداری هم ادامه بدی ولی ابن سینا نه.
منم کلی گیج شدم ولی چون بارداری قبلیم با وجود هپارین ادامه پیدا نکرد شاید اینبار پردنیزول رو هم بخورم....
مهسا جون در مورد جزیاتش چیزی نبود .........به دکترت اعتماد کن و بدون اینا همه وسیله هستن
اونی که باید بخواد یکی دیگه است

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام به همه من تازه وارد هستم لطفا من را راهنمایی کنید من 3 سقط داشتم که هر 3 بین هفته 9_12 به علت از کار افتادن قلب جنین بود همه ازمایش هورمونی وعکس رحم کرفتم نرمال بود حالا نمی دانم جه کنم افسرده شدم کسی که مشکل داره دکتر خوب در شیراز میشناسه
سلام به همگی

میترا جون ممنون که به یادمی و حالم رو میپرسی عزیزم منم همیشه یاد شما دوستای گلم هستم و گه گاهی به این تاپیک سر میزنم و پستها رو میخونم اما حرف خاصی برای گفتن ندارم خدا رو شکر دوقلوها هم حالشون خوبه و من الان تو ماه هفت هستم و هنوز هم فکر و خیال دست از سرم بر نمیداره و ترس زایمان زودرس رو دارم دعا کنید این دو ماه و نیم هم به سلامت طی بشه و انشالله نی نی هام سالم به دنیا بیان از همتون التماس دعا دارم .بوسسسسسسسسسس
سلام
رویا جونم ایشاالله که بقیشم به خوبی پیش میره گلم
منم از تیروییدم رو تکرار کردم میزون شده بود ولی پرولاکتینم خیلی بالا بود و باید تکرار کنم
این ماه نمیتونم اقدام کنم
برام دعا کنید
بوس
رویا جان سلام
من از صفحه اول تا اینجا نظراتت رو خوندم تا ببینم به خواسته ات رسیدی یا نه
وقتی خوندم که خدا بهت دو قلو داده اشک تو چشام جمع شد
خیلی خوشحال شدم
اومدم عضو شدم تا به تو و همه مامانای آینه بگم براشون دعا می کنم
شما هم برای من دعا کنین
من سال گذشته یه سقط داشتم
الانم 5ماهه نی نی می خوام اما نشده
آسپرین هم مصرف میکنم
برای من و همه امنایی که آرزوی مادر شدن رو دارن دعا کن
میدونم که خدا وابتو میده
سلام به همگی .
مرسی از دوستای گلم شما واقعا محبت دارین .منم اگه قابل باشم همیشه سرنمازام برای بچه های نینی سایت دعا میکنم خصوصا بچه ها ی این تاپیک امیدوارم به زودی خبر بارداری تک تکتون رو تو این تاپیک ببینم .....
الاء جون مرسی من واقعا به دعای شما دوستای گلم نیاز دارم عزیزم میدونم سقط واقعا سخته و تاثیر زیادی روی روح و جسم ادم میزاره امیدوارم که هیچ وقت کسی تجربه اش نکنه خانمی به رحمت خدا امیدوار باش انشالله به زودی نتیجه میگیری ...