2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158863 بازدید | 14067 پست
لطفا اگه کسی تجربه ای داره بهم کمک کنه. سر در گم شدم . نمیدونم چکار کنم.

راستی کسایی که عکس رنگی گرفتین کجا خوبه که هم دقیق باشه هم اینکه خیلی اذیت نشم خواهشا راهنماییم کنید چون شنیدم خیلی درد داره و خیلی هم میترسم...

مرسییییییییییییی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آدم سر از کار این دکترا در نمیاره والله
هر کدوم برا خودشون راه و روشی دارن
من سرچ که کردم یه مقاله دیدم برا اونایی که سقط میکردن تو بارداری از دو روش آسپرین و هپارین و آسپرین و پردونیزول استفاده کرده بودن نتیچه گروه اسپرین و پردونیزول بهتر بود!

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
مژگان جون ممنون از راهنماییت در مورد عکس رنگی.

کسی در مورد رادیولوژی رافا چیزی شنیده یا اونجا انجام داده؟

بهاری جون منم اون مقاله ها رو هم خوندم. اتفاقا دکتر ایمونولوژی بهم گفت چون آزمایش pai 1 من خوب بوده هپارین لازم نیست. فقط ورزش کن که جریان خون توی بدنت بیشتر بشه. اما از پله آروم برو. برعکس دکتر معینی که بعد از سقط دوم گفت دفعه بعد هپارین میدیم و فعلا هم پردنیزول نوشته.
سلام بچه ها شمایی که گفتید ابن سینا می رید میشه بگید کارشون چه جوری؟؟؟؟؟؟؟؟ چون منم وقت گرفتم برم و چون از رشت دارم میام می خوام بدونم کارشون توی سقط خوبه ؟؟؟کسی درمان شده؟؟؟؟؟
من 2 بار سقط داشتم دکتر اینجا بهم گفت مشکلی ندارم و اقدام کنم ولی من مطوئن می خوام بشم و از ابن سینا وقت گرفتم.....
چند بار یعنی باید مراجعه کنی تا بفهمنئ مشکل چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه هر بار مثل اولین بار مراجعه باید این همه نزدیک یک ماه منتظر باشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون اگه بیشتر بگید راجع به اونجا
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام گلی جون ابن سینا معمولا تیمی کار میکنند. من 3 ماه و نیم پیش دومین بار سقط کردم. توی مراجعه اول بعد از ویزیت زنان یکسری آزمایش بلند بالا برای خودت و همسرت و عکس رنگی از رحم برات مینویسند که دوماه بعد از سقط باید انجام بدی و گفتن نباید فعلا باردار بشی...
من که آزمایشام تازه حاضر شده و چهارشنبه رفتم بهم گفتن 2 ماه پردنیزول مصرف کن و بعد 2ماه باردار شو .
شما هم هروقت خواستی بیایی هر چی آزمایش هورمون یا ژنتیک و یا اگه عکس رنگی هم داری بیار که دوباره کاری نشه.
مرسی خاطره جون من آز ژنتیک و عکس رنگی رو انجام دادم و چناتا آز خون و اسپرم همسر..............حتما میارم.............
می وام بدونم دکتر شما کیه.........
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
راستی هزینه اش هم اگه میشه بهم بگی ممنون می شم خاطره جون............ هزینه ویزیت و ...........
دکترای اونجا هر روز یک نفره و خیلی نمیتونی هماهنگ کنی که هر دفعه با همون دکتر باشی. مگر اینکه روز خاصی رو ازشون وقت بگیری. من دفعه اولم روزش یکشنبه بود دکتر زنان دکتر عارفی بود و اینبار که رفتم چهارشنبه بعد از ظهر دکتر زنان انصاری پور بود که دکتر بد اخلاقی بود. ولی اگه بهت گفتن وقت ایمونولوژی بگیر دکتر تهرانی رو بخواه که خیلی دکتر خوبی بود و باحوصله .

دفعه اول ویزیت و سونوی زنان و مشاوره 24000 تومن + 10000 تومن آزمایش و ویزیت مردان

دفعه دوم 20000 تومن ایمونولوژی + 35000 تومن ژنتیک + 10000 تومن ویزیت زنان + 10000 ویزیت مردان که خداییش مشاوره ژنتیک و مردان بیخود بود و لازم نبود ولی ایمونولوژی عالی بود.

اینا مهم نیست . راستش هزینه آزمایشهایی که مینویسن زیاد بود که توی همون مرکز برای من حدود 600 یا 700 هزار تومن میشد که من رفتم انتقال خون انجام دادم بجز 3 تاش رو که اونجا انجام نمیدادن اومدم ابن سینا دوباره نوشتن و همونجا انجام دادم که کلا همه آزمایشها شد 250 هزار تومن...
تازه ازمایش کاریوتایپ رو قبلا داده بودم و داشتم...
حالا باید ببینی باتوجه به آزمایشهایی که قبلا دادی برای شما چه تجویزی میکنن
امیدوارم موفق باشی!
خاطره جون از راهنمایی هات ممنونم............... خیلی کمکم کردی................. اگه میشه این آدرس انتقال خون هم واسم بذار..............
حالا تونستن مشکلتون رو پیدا کنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چی گفتند بهتون..........
اگه میشه چند تا آدرس آزمایشگاه که نزدیک پژوهشکده هم باشه واسم بذار تا اگه لازم شد برم اونجا..............
خواهش میکنم کاری نکردم ... انتقال خون : تقاطع اتوبان شیخ فضل الله نوری و بزرگراه همت - جنب برج میلاد
آزمایشگاه دیگه ای هم نرو چون فکر میکنم ابن سینا بجز انتقال خون و آزمایشگاه خودشون جای دیگه ای رو قبول نمیکنه. ولی اگه خواستی شهر خودتون یا جای دیگه بری ازشون بپرس حتما.