|
مشاهده متن کامل بحث +
1158884 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
با اجازه براتون دعوتنامه فرستادم بیاید کلوپی که براتون فرستادم. اونجا همه کسانی که تو بارداری هپارین زدند تا قراره هپارین بزنند. من این دوره را تموم کردم اگر کمکی خواستید در خدمتم.
سلام شقایق جان ..... میخواستم بپرسم شما تو آزهاتون مشکل غلظت خون داشتی که هپارین زدی یا مشکلت پیدا نشد و هپارین زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
سلام خوبین ؟ منم زنگیدم تخمه چی گفتش چه جوری پردنیزولون رو کم کنم بهاری جون بر خلاف نظر معینی اینا میگن قبل بارداری باید پردنیزولون حذف شه معلوم نیست که هر کدوم یه چیزی میگن
بله با شروع داروها گفت اقدام کنم نیکی جون هم پیش معینی میرفت با شروع بارداری پردونیزول و به دو تا افزایش داد یکی دیگه از بچه ها هم که مریض اشرف معینی هست و شکر خدا باردار شده پردونیزول داده و گفته هفته اول 4 تا هفته دوم سه تا هفته سوم دو تا و هفته چهارم روزی یکی بخوره
فرزندم هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام بچه ها من دیروز ابن سینا وقت داشتم دکتر ایمونولوژی گفت همه آزمایشات خوبه بجز یه ژن که برای من هموزیگوت هستش. و درمانش هم فقط فولیک اسیده . ولی 2 ماه پردنیزول و آسپرین و ویتامین ب6 و ب12 هم مصرف کن بعد 2ماه پردنیزول رو قطع کن بعد برای بارداری اقدام کن. چون فاکتورcd56 هم بالا بود گفت این فاکتور استرسه باید از هرچیزی که مضطربت میکنه دور باشی..... دکتر زنان هم گیر داد به عکس رنگی که حتما باید بیاری تا دارو برات بنویسم. حالا بین دوراهی موندم که دستور این دکتر رو انجام بدم که میگه پردنیزول رو قطع کن بعد باردار شو یا حرف اشرف معینی رو که میگه همزمان با مصرف اقدام به بارداری بکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟