2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
با اجازه براتون دعوتنامه فرستادم بیاید کلوپی که براتون فرستادم.
اونجا همه کسانی که تو بارداری هپارین زدند تا قراره هپارین بزنند. من این دوره را تموم کردم اگر کمکی خواستید در خدمتم.
سلام شقایق جان ..... میخواستم بپرسم شما تو آزهاتون مشکل غلظت خون داشتی که هپارین زدی یا مشکلت پیدا نشد و هپارین زدی ؟؟؟؟؟؟؟؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شقایق جون وقت کردی به کلوپت یه سری بزن .........
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
من هیسترو کردم دکی گفت مشکلی از بایت رحم نداری
دارو هم آسپرین و اسید فولیک و پردونیزول داد گفتن استفاده کن باردار که شدی بیا بهت دارو بدم

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام
بهاری جون ببخشید دکتر بهه شما گفته زمانی که پردنیزولون رو مصرف می کنی می تونی باردار بشی؟ آخه به من گفته باید جلوگیری کنم!
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
بله با شروع داروها گفت اقدام کنم
نیکی جون هم پیش معینی میرفت با شروع بارداری پردونیزول و به دو تا افزایش داد
یکی دیگه از بچه ها هم که مریض اشرف معینی هست و شکر خدا باردار شده پردونیزول داده و گفته هفته اول 4 تا هفته دوم سه تا هفته سوم دو تا و هفته چهارم روزی یکی بخوره

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام بچه ها من دیروز ابن سینا وقت داشتم دکتر ایمونولوژی گفت همه آزمایشات خوبه بجز یه ژن که برای من هموزیگوت هستش. و درمانش هم فقط فولیک اسیده . ولی 2 ماه پردنیزول و آسپرین و ویتامین ب6 و ب12 هم مصرف کن بعد 2ماه پردنیزول رو قطع کن بعد برای بارداری اقدام کن. چون فاکتورcd56 هم بالا بود گفت این فاکتور استرسه باید از هرچیزی که مضطربت میکنه دور باشی..... دکتر زنان هم گیر داد به عکس رنگی که حتما باید بیاری تا دارو برات بنویسم. حالا بین دوراهی موندم که دستور این دکتر رو انجام بدم که میگه پردنیزول رو قطع کن بعد باردار شو یا حرف اشرف معینی رو که میگه همزمان با مصرف اقدام به بارداری بکن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟