2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

لیلا جان من قبل از ازدواج آزمایش کاریو تایپ داده بودم خدا رو شکر سالم بودیم . بعد از سقط دوم دکتر معینی با توجه به همون کاریو تایپ گفت فعلا آزمایش دیگه ای نمیخواد اینبار احتمالا با هپارین پیش میریم . 8 هفته متفورمین رو ادامه بده و ببخشید ج ل و گ ی ر ی کن بعد بیا. 2 ماه بعد که رفتم پیشش گفت میتونی اقدام کنی و متفورمین و آسپرین و فولیک و پردنیزول و کلومیفن رو هم برام نوشت. ولی هنوز پرد نیزول رو شروع نکردم آخه تو این فاصله دو ماهه ابن سینا هم رفتیم اونجا هم یک ســـــــــــــری آزمایش بلند بالا و عکس رنگی برام نوشتن اما جوابش هفته دیگه حاضره . حالا میخوام ببینم نظر اونا چیه بعد با یکیشون پیش برم.
آره عزیزم هر دو دفعه اول لکه بینی داشتم و بعد خود بخود سقط شد.
بنظر من شما هم اگه به دکترت اعتماد داری کار خوبی میکنی که فعلا با دکتر خودت ادامه میدی. امیدوارم اینبار موفق بشی...
به نظرت ما یه روزی مامان می شیم ؟؟؟؟؟؟
من تا یک ماه دیگه هیچ آزمایش و عکسی انجام نمی دم
اصلا روحیه شو ندارم
ولی بعد از یک ماه شروع می کنم
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
ایشالا که میشیم...
میدونم چه حالی داری .منم بعضی وقتا انقدر به این موضوع فکر میکنم که سرم سوت میکشه. خودم هم دفعه دوم اینقدر روحیه ام داغون بود که نگو. آخه شوهرم خیلی بچه دوست داره ولی چیزی نمیگه. این چند روز باقی مونده تا آماده شدن جواب آزمایشا برام خیلی کند میگذره.
شما ایشالا ماه بعد آزمایشاتو بده . توکل به خدا...
از همه کسایی که اینجا هستن یه سوال داشتم

من هر سری هفته 8 که کامل میشد دکتر برام سونو میکرد و میگفت قلب و نمیبینه.........سن جنین هم 7 هفته و چند روز تخمین میزد
حالا سوال من اینه که به نظر شما با توجه به سن جنین قلب تشکیل میشده و بعد رشد جنین متوقف میشده یا اصلا قلب تشکیل نمیشده؟؟؟؟
لطفا جوابم و بدین ممنون

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...