2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام رویای عزیزم
ممنونم از حرفهای قشنگی که زدی
من اصلا تهران نمی ام
همین جا و با همین دکتر خودم ادامه می دم
مطمئنم این دفعه دیگه مشکی پیش نمی اد با آمپول هپارین
رویا جونم دلم روشن روشن که نی نی های قشنگ و مهربونت صحیح و سالم و به موقع به دنیا می ان
از ته دلم واست دعا می کنم
سعی کن آروم باشی و اصلا نگران نباشی
مواظب خودت باش
فقط یه سوال به نظرت همین جا تو شهر خودم ساری دکترم گفته آزمایش ژنتیک و عکس رنگی بدم
به نظرت انجام بدم ؟
به نظرت کی دوباره برای بارداری اقدام کنم ؟
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
لیلا جون ممنون از دعای قشنگی که برام کردی .....عزیزم دکترها همیشه به من میگفتند سه ماه بعد از سقط میتونی اقدام کنی اما به نظر من سقط از زایمان بدتره به قول مامانم توی زایمان نی نی مثل میوه ی رسیده است که خودش از درخت جدا میشه اما توی سقط میوه ی کاله که به زور کنده میشه برای همین باید بعدش حسابی خودت و رحمت تقویت بشین بعد دوباره اقدام کنی تو این مدتی که داری ازمایشاتت رو انجام میدی حسابی به خودت برس و خودت رو تقویت کن و مدتی سعی کن به نی نی فکر نکنی که استرس نداشته باشی .ضمنا ازمایش ژنتیک و عکس رنگی چیز خاصی نیست که به نظرم تو شهر خودتون یه مرکز خوب پیدا کن و اونجا انجام بده البته این ازمایش ژنتیک هم همش کشکه منم بارها انجام دادم و همش نرمال بود ولی خوب دکترها میدن دیگه خیلی حساسیت به خرج نده همون جا که هستی همه ی کاراتو با حوصله انجام بده و بیشتر به فکر تقویت خودت و شوشو باش.بوسسسسسسسسسسسسسسسس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نیکی جون.
واقعا برات متاسف شدم.
نمی دونم چی بگم بعد از این همه آزمایش و دارو و ...

نیکی جون در مورد این APCAهم یه تحقیقی بکن.

اینجا توی اصفهان بعضی دکترها خیلییییی بهش اعتقاد دارن.
دکتر رضایی که از دکترهای عالی(البته توی آزمایشگاه و ایمنولوژی) این تزریق لنفوسیت های شوهر به زن در درمان سقط های مکرر رو بهترین درمان می دونه.

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=107099&PageNumber=9
نیکی جون تو که این همه روش رو امتحان کردی و نشده این یه آزمایش هم بده.

این شماره دکتر رضایی.
بهش زنگ بزن.
تلفنی مشاوره می کنه.
شنیدم توی تهران زیاد به این آزمایش اعتقاد ندارن ولی دکتر رضایی خیلی اعتقاد داره.
03112222190
آزمایشگاه نوین.
دکتر رضایی
سلام مامانا من تا بدنیا اومدن تمام نی نی های این تایپیک اینجا رو دنبال میکنم البته اگه زنده باشم .
بهاری جون چی شدی پری بعدیت کیه ؟؟؟
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد

در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!

سلام به همه .....خوبید؟

رویا جونم تبریک واقعا مبارک باشه جونکه منم عاشق دخترم

بچه ها جونم منم مثل آزی همیشه اینجا را دنبال می کنم

فقط از خدا نا امید نشید
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام به همه خانومای این کلوپ من بتازگی وارد این کلوپ شدم.از اینکه دیدم چندین نفر الان یا نی نی دارن یا باردارن خیلی خوشحال شدم و امیدوار. همه موارد را از اول خوندم تجربیات همه تون خیلیییی بهم کمک کرد. منم 2 بار سقط داشتم هر دو اوایل هفته ششم. اولی توی بهمن پارسال و دومی هم توی مرداد امسال. در واقع تا فهمیدم آزمایشم مثبت شده خوشحالیم چند روز بیشتر دوام نداشت..... من کیست تخمدان دارم و براحتی هم حامله نمیشم. یکسالی هم میشه که متفورمین میخورم. دکترم اشرف معینیه. برام پردنیزول و کلومیفن هم نوشته اما هنوز شروع نکردم آخه بعد از سقط دوم ابن سینا هم رفتم . یکسری آزمایش نوشتن که جوابش هفته دیگه حاضره. میخوام ببینم نظر اونا چیه. میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که به نظرتون با دکتر معینی ادامه بدم یا ابن سینا؟
سلام خاطره جون ........ بتای شما چند بود ؟؟؟؟؟؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
متفورمین میخوری حالت تهوع نمیگیری ؟؟؟؟؟؟؟؟
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی