2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
پاکروش یه خورده نوبت گرفتنش سخت هست.........

ابن سینا هر وقت بری تا ظهر همه آز هارو میتونی بدی
اما کامل تر از کسایی که رفتن اونجا بپرس
فکر کنم هزینه آزها حدود یه تومن میشه

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرچ کردم این و پیدا کردم:

ادرس ابن سینا عوض شده ادرس جدیدش اینه شریعتی نبش یخچال ولی شماره قبلیش دارم حالا تماس بگیر شاید شمارش همون باشه 02122835020

فرزندم
هزار شاخه گل تقدیم به آینه شکسته ای که لبخند تو را هزار بار تکرار میکند...
سلام لیلاجان به نظر من اگر دکترت هپارین رو تجویز کرده همونو انجام بده

الکی پول آزمایش نده چون احتمال پیدا کردنش کمه... اخرش بازم میرسن به هپارین...

اگر خدای نکرده با هپارین سقط کردی انوقت خودتو الاخون والاخون کن بیا تهران انواع آزمایشات ازت بگیرن....

خدای خوبم. ممنون
من خودم بعد 2 سقط دکترم گفت باید بعدی هپارین بزنی..
ولی چون به نظرم خیلی درمان پیچیده و ... بود زیر بار نرفتم هزار تا دکتر رفتم کیلوهااااااااااااا آزمایش دادم.. دیگه خون برای آزمایش پیدا نمیکردن....

آخرش باز گفتن هپارین بزن.... ی حاملگی با هپارین رفتم جلو 3-4 هفتگی سقط شد...
بعدی رو با هپارین کامل 9 ماه طی شد....

تو کل بارداریم هم کلی در رابطه با هپارین و کسایی که هپارین میزدن در ارتباط بودم... فهمیدم اینقدرها هم کار شاقی نیست..... خیلیهااااااااااا تو بارداری هپارین میزنن حالا چه آزمایش نشون داده باشه چه دکترشون از رو علائمشون تجویز کرده باشه...

اینقدر حساسیت لازم نیست به خرج بدی.... چون کلا دکترها و آزمایشها علت محکم و قطعی دستشون نیست... کل پزشکی همش احتمالاته...
خدای خوبم. ممنون
الهی فدات شم میترا جون
خودم هم همین فکرو می کردم
تو حرف دل من و زدی
من هر روز می ام اینجا
من ID تون مسنجر دارم LEILA0467
اگه ای دی داری من و ادد کن
خیلی دوست دارم باهات صحبت کنم
من از اول تا آخر این سقط مکرر تو رو یادم می اد
واسم پیغام می زاری ؟
دلم می خواد باهات حرف بزنم خواهش می کنم
شروع رژيم 97/07/22---وزن شروع69--67--66/5--66_۶۵--64--63وزن هدف >>> 57
احساس گیجی می کردم
پس بهتره همین جا دکتر خودم و با اعتقاد کامل ادامه بدم
آخه هر کی بهم زنگ می زنه به جای دلداری می گه دیگه باید بری تهران واسه درمان
ولی من این طوری فکر نمی کنم
من ساری هستم تو شمال
به نظر خودم هم دکتر های خیلی خوب اینجا هم هستند می تونم نظر چند نفر و بپرسم
البته من اوایل باردار نمی شدم
همین دکتر باعث شد که من باردار بشم و این سری که به خودی خود حامله شدم
با خوندن حرفات اینقدر یاد خودم و گریه هام افتادم
و بعد امیدوار شدم
الان هم که با حرفت من و امیدوار کردی
امیدوارم از خدا هر چی می خوای بهت بده
برام دعا کن
من اصلا تو وضعیت مالی خوبی نیستم که بیام تهران یک میلیون خرج کنم
دلم گواهی می ده این دفعه حامله بشم با آمپول هپارین همه چی حله
آخه این همه سایت می خونم همه بعد آزمایش ها آمپول هپارین بزنن
پس چرا نیومدین
من از دیروز خیلی امیدوارم
چون نمی خوام بیام تهران و دربه در این دکتر و اون دکتر بشم
می خوام همین جا تو شهر خودم پیگیر بشم
سلامممممممممممممممممممممممم به همه ی خانومای گل ومامانای اینده...

بچه ها اسم نمیارم که کسی رو از قلم نندازم امیدوارم همگی خوب خوب باشین .میترا جونم دخمل گلت خوبه ؟؟؟؟؟
لیلا جان منم با میترا کاملا موافقم میدونی که منم پنج تا سقط داشتم و بهترین دکترای تهران و بهترین مراکز رو رفتم و تا دلت بخواد تو این راه خرج کردم اخر سر هم که اومدم پیش پاکروش اونم بعد از کلی ازمایش که فکر کنم بیش از یک میلیون میشد بهم گفت هپارین.
پاکروش گفت به محض اینکه فهمیدی بارداری باید هپارین بزنی خلاصه دوباره برگشتم رویان و میکرو کردم و بعد از مثبت شدن جواب اونها هم گفتند باید هپارین بزنی خدا رو شکر اینبار با هپارین جواب گرفتم و نی نی ها خوب و سالم موندن و انشالله که این سه ماه باقی مانده رو هم صحیح و سالم تو دل مامانشون بمونن و به موقع به دنیا بیان......

عزیزم اینکه نی نی قلبش تشکیل میشه و بعد از هفته ی شش از کار میافته احتمال زیاد مشکل از لخته شدن خونه چون نی نی خیلی کوچیکه با غلیظ شدن خون سریع خون توی جفت لخته میشه و نمیزاره خون به جنین برسه و همون اوایل بارداری سقط میشه البته دکتر به من قبل از بارداری هم روزی یک اسپرین 80 داد که زمانی که باردار میشم تا ازمایش بدم و بفهمم و هپارین رو شروع کنم دیر نشده باشه و مشکلی پیش نیاد.......فقط یادت باشه انشالله به محض اینکه فهمیدی بارداری باید سریع هپارین رو شروع کنی .خانمی به دکترت اعتماد کن و پیشش ادامه بده انشالله که به زودی نتیجه میگیری......

و اما من و نی نی ها هم خدا رو شکر خوبیم و اگه خدا بخواد انشالله اواخر دی یا اوایل بهمن نی نی هام به دنیامیان الان هم تقریبا استراحتم و از خونه بیرون نمیرم کمی هم سنگین شدم و تنگ نفس دارم و فکر میکنم ماههای اخر بدتر هم میشم از همتون ممنونم که به فکر من هستید و همچنان از همگی التماس دعا دارم دعا کنید نی نی هام سر موقع دنیا بیان .عزیزای دلم منو نی نی ها همیشه سر نماز برای همتون و همه ی منتظرا دعا میکنیم انشالله که همکی به زودی حاجت روا بشین............امین