2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158890 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی
امیدوارم همه ی دوستانی که تو این تاپیک مینویسند به زودی مامان بشن .....
میترا جون منم خوبم و نی نی ها هم انشالله خوبن .هفدهم مهر باید برم دکتر که برام سونوی غربالگری سری دوم رو بده انشالله که نی نی ها سالم باشن ......اونجا جنسیت نی نی ها هم مشخص میشه اونموقع حتما میام اینجا بهتون خبر میدم خدا رو شکر تا الان همه چی خوب پیش رفته و ازمایشات غربالگریم هم نرمال بوده ......شما چطوری دختر گلت خوبه ؟؟؟؟؟/راست میگی خیلی وقته از رزینا خبری نیست کاش بیاد از خودش خبر بده منم دلم براش تنگ شده .انشالله رزیتا جون هم به زودی با خبرای خوش بیاد و همه ی ما رو شاد کنه ........

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام بچه ها من هم دو روز پیش ابن سینا بودم بهم گفتن حرکت اسپرم همسری پیشرفت داشته قبل از شستشو 0 بوده ولی الان 25% شده و می گفتن خوبه و گفتن که من باید سه ماه دارو مصرف کنم بهم اسید فولیک و آسپرین و پردنیزولون داد و باید این سه ماه هم جلوگیری داشته باشیم

بهم گفتن به احتمال زیاد می تونم طبیعی هم باردار بشم به اصرار خودم هم آزمایش ژنتیک هم دادیم.

راستی بهم گفتن وقتی هم باردار میشی باید هپارین هم استفاده کنم

راستی اونجا یه چیزی خوندم که رو دیوار زده بودن نوشته بود تعیین جنسیت با آزمایش خون در هفته 7 بارداری

برام جالب بود یعنی درسته؟
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!
سلامممممم

رویا جون خدارو شکر که خوبین

فرشته جوووووووووووون من همسرم چند باره از میده ولی نمیدونم این شستشو رو براش انجام میدن یا نه ؟؟
میشه بگی هزینه بیشتری میدی برای شستشو ؟؟ دکتر درخواست میکنه ؟؟

منم امروز ابن سینا بودم
میترا جونم به منم گفتن بهتره تیروییدم بیاد تا 2.5
برای همین بهم دارو دادن تا 2 ماه بخورم
بهم ویتامین د دادن هفته ای یه دونه
سلنیوم و اسپیرین و فولیک 5 و پردنیزولون روزی 2 بار
هپارین هم تخمه چی گفتش که موقع اقدام نمیدیم و ان شاالله از شروع + شدن از میدیم
اینم از ما
التماسسس دعا
سلام خانم ها یه درخواست خیلی خیلی مهم ازتون داشتم اگه می شه حتما جواب منو بدید
می خواستم برای من و شاید بقیه کسانی که میان توی این تاپیک اسم کامل و انگلیسی تمام آزهایی رو که واسه سقط انجام دادید بنویسید........
چون اینجوری ماهایی که نم دونیم دکترهامون آز کامل بهمون داده یا نه متوجه می شیم و آزها مونو کامل می کنیم.....
شاید اینجوری زودتر به نتیجه برسیم...............

ممنون می شم هرکسی اومد اینجا اسم آزهاشو بذاره بخصوص اونهایی که مامان شدند..........

خیلی خیلی ممنون
گـاهی اوقـات چـیزی نـمیگویند... چـون بـه نـظرشان لازم نـیست کـه چـیزی گـفته شـود... بـا نـگاهشان حـرف مـیزنند، بـه انـدازه یـک دنـیا حـرف مـیزنند... هـرگز نـباید از چـشمان هـیچ زنـی سـاده گـذشت...
سلام به همه

گلی جان همه ما بارها آزهامون رو گذاشتیم

صفحات قبل رو کسی بگرده پیدا میکنه.

من قبلا تو این صفحه گذاشتم
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=3440&postID=2056574#2056574

آزهایی بود که پاکروش داد از روی جهش ژن بهم گفتن هپارین بزنم...

عکس رنگی هم ی کم رحم هلالی بود که پاکروش گفت باید عمل کنم اما دکترهای دیگه تایید نکردن با همون رحم زایمان کردم
اما ماه سوم دکترم برای اطمینان سرکلاژ کرد.

خدای خوبم. ممنون
ممنون میترا جون با اون دختر شیرینت
نیما یوشیج در جشن 1 سالگی پسرش نوشت : پسرم ... یک بهار ، یک تابستان ، یک پاییز و یک زمستان را دیدی ... از این پس ، همه چیز جهان تکراری ست جز ... مهربانی
سلام
مژگان جون این آزمایش و دکتر برامون نوشته بود هزینش یادم نیست ولی از اون آز اسپرم معمولی بیشتر بود
میگن : خدا آدمایی رو که خیلی دوست داره زیاد امتحان میکنه! اینطور که من حساب کردم ،" خدا دیوونه ی منه" ...!!!