2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158598 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

از خواهرای خوبم که وقت گذاشتن و تجربیات تلخشون رو یاد آوری کردند تا در اختیار من بذارن تشکر میکنم و اگر با

یاد آوری این خاطرات اذیت شدید حلال کنید

خانم میترا اون جمله ها رو نوشتم فکر میکنم خوب بود بازم ازتون تشکر میکنم

شیما خانم از شما هم ممنون هستم راستش هیچ علتی برای سقطها مشخص نشده و فقط روی احتمال دارو تجویز میکنن که شاید غلظت خون باشه و شاید های دیگه که خودتون بهتر میدونید برای در مان هم تقریبا تمام مراکز رو چرخ زدیم و پرونده داریم اما حرف آخر شون این بوده که هیچ کدام از ما مشکلی ندارین و علم پزشکی جوابی برای سقطها نداره در درابطه با اینکه ایا جنین تشکیل میشه یا نه ؟ راستش ظاهرا جنین تشکیل میشه ولی به مرحله تشکیل قلب نمیرسه

خانم زهرا واقعا از خواندن همان جند خط بسیار متاثر و ناراحت شدم و تصور آن لحظاتی که شما داشتید مرا به یاد خودمان انداخت و اینکه چه فشارهای شدیدی را تخمل کردیم و در آن روزها همیشه از خدا خواسته ام مر کمک کند تا بتوانم همراه خوبی برای همسرم باشم

نمیدونم چقدر حالات شما با همسرم به هم شبیه و اینکه او هم مثل شما ست یا نه ؟
مثلا وقتی با بچه ی برادر یا خواهرم مشغول بازی میشم همان احساس شما را داره یا نه چون از این قضیه هیچ صحبتی نمیکنه و چیزی به روی من نمیاره . این بار آخری هم که خیلی کم حرف شده و سعی میکنه خودشو به کار سر گرم کنه و کمتر راجع بهش حرف میزنه و منم نمیخوام شروع کننده باشم چون میگم شاید واقعا تونسته با خودش کنار بیاد اما چهرش و رفتارش یه چیز دیگه میگه خلا صه با اینکه یه کم اوضا عمون بهتر شده اما هنوز نگرانم

وقتی شما یا بقیه مینویسن که از شو هرشون خجالت میکشن خیلی درد آوره مگه دردی که یه زن میکشه و غصه ای که میخوره کمتر از مرده ؟ ایکاش میشد بفهمم که همسرم هم همچین احساسی داره یا نه ؟ که اگه خدای نکرده اینجوری باشه ....

اما در رابطه با درمان و ادامه آن تقریبا نا امید از در مان پزشکی شدیم و بیشتر امید مون به خداست . چون از لحاظ پزشکی بیشتر مراکز رو رفتیم و وقتی بعضی از نوشته ها رو میخونم خاطرات مثل فیلم از جلوی چشمم رد میشن خاطرات رویان / خاطرات ابن سینا و آزمایشهای مکررو کمیسیون و آخرش و هم هیچ/ خاطرات ساعت های متوالی انتظار در سالن انتظار پزشک زنان / خاطرات عمل جراحی و..... که میدونم همتون این خاطرات تلخ رو پشت سر گذاشتین و یاد اوریش برای منم سخته از این حهت که میدیدم همسرم جلوی چشم داره اب میشه فقط یادمه تو یه روز ازش 12 شیشه خون گرفتن طوری شد که دیگه نمیتونست راه بره اون لحظه های تنهایی خیلی سخت بود اون لحظه هایی که تو مرکز ابن سینا بد ترین لحظه های عمرم رو گذرندم و دیدم نور امید از چشای همسرم رفته و لحظه های سکوت و .............................

ببخشید که سرتون رو درد آوردم. به هر حال هرچند محیط مجازی است و زنانه اما خیی خوشحال هستم در این محیط سالم میتونم از تجربیات و نصایح شما استفاده کنم چون واقعا در این مورد بخصوص با هیچ کدوم از محارم خودم نمیتونم راحت باشم و کمکی بگیرم انشاء الله زندگی شاد توام با مهرو محبت داشته باشید

میترا جون از دلداریت ممنون لطفا به من بگید که اولین پری بعد از سقط باید کی اتفاق بیفته من 23 تیر ماه سقط کردم و هنوز پری نشدم نمی دونم تا چه اندازه باید نگران باشم تازه من مثل زمان بارداریم بزاق دهنم زیاد و حالت تهوع هم دارم شما ها هم اینطور بودید یا نه به من بگید کی باید پری بشم و اگه چقدر عقب بیفته باید برم پیش دکتر امید دارم که روزی همه مون بتونیم نی نی ناناو سالمی داشته باشیم
غزل جان سلام
سوالت در مورد مصرف آسپرین بود. تو یه بار جواب گرفتی از این موضوع. منم همین سوال را از بچه ها پریدم و اونا راهنمایی کردند. میتونی به جوابها یه نگاه بندازی. راستی نتیجه مصرف آسپرین را برای من هم بنویس
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام به همگی من تازه واردم ولی خوندن چند تا از مطلبها خیلی ناراحتم کرد
راستش من خودم یه بار سقط داشتم و این دفعه هم احتمال پوچ بودن هست ولی هیچ وقت به دیگران فکر نکردم
مهم خودم و شوهرم هستیم و اینکه به این نتیجه رسیدیم که هرچی خدا مقدر کنه باید راضی باشیم من همیشه سر بارداریهام از خدا می خوام اون چیزی که خیره سر راهمون قرار بده
البته نه اینکه ناراحت نشم من هر دفعه که یه خبر بد در مورد نی نی خودم می شنوم گریه می کنم ولی بعد می گم خوب دیگه بسه حالا باید دوباره ادامه بدم مطمئن باشید بعد از هر شکست بهتره دستتون رو بذارید رو زانو ها بگید یا علی و دوباره بلند شید
مسلما نی نی هاتون هم یه مامانی محکم و قوی رو بیشتر دوست خواهد داشت
در مورد دیگران هم شاید مثل من عمل کنید بهتر باشه من خودم تو تمام زیارتگاهها یا مجالس زنونه وقتی سر دعا و حرف و حدیث باز میشه خودم پیشاپیش می گم برای منم دعا کنید آخه اجاق منم کوره اینطوری هم همه می خندند و هم تند تند می گن این چه حرفیه طوبی جون حتما به وقتش خدا بهت می ده
یه تیر و دو نشون هم دهن اونایی که اختیار دهنشونو ندارن می بندم و هم دعای خیر بقیه رو برای خودم جمع می کنم (چشمک )
حالا که حرفش شد میشه برای منم دعا کنید ؟!!!!!!!
طوبی جون از اینکه تو هم مثل من یه بار سقط داشتی دوست دارم همدردی منو بپذیری و باز تبریک منو بابت این روحیه عالی خودت و همسرت امید دارم که خیلی زود همه اونایی که این مشکل رو دارن با یه نی نی خوشکل بیان تو سایت و بگن نی نی ما به دنیا اومد طوبی جون بعد از چند وقت که از سقط اولت گذشت دوباره باردار شدی و ایا دکتر دفعه دوم بهت استراحت مطلق داد یا نه مرسی
سوما جون سلام
من مشگلم اینه که سر از خود دارم مصرف میکنم.این کشوری که من توش هستم اصلا این تجویز را قبول ندارند.مشگل من سرکلاج هم هست.متاسفانه این رو هم قبول ندارند و اجازه انجامشو نمیدند..
من هفته دیگه میرم سونو اگر انشالاه قلب جنینم کار میکرد حتما خبرشو بتون میدم.
فثلن این دو ماه که آسپرین مصرف کردم بدک نبوده.البته نباید دوزش بیشتر از 80 میلی گرم در روز باشه.
سلام به همگی.میترا جونم ممنونم .حتما دعاهای تو مستجاب میشه چون تو الان بارداری و دعای خانم باردار زود مستجاب میشه .من هم به یاد فسقلی مامانی و جیگری شما هستم و تازگیها نزدیک خونمون مسجد درست کردند و هرروز میرم و برای همتون دعا میکنم. میترا جونم نگران نباش چون بارداری شما معجزه بود پس خدا یکی از بهترین مخلوقاتش را انشاا.. بهت عطا میکنه.میترا جونم لطفا موقع زایمان هم برام دعا کن.
زهرا جون کوچولوی شما چطوره؟از طرف من از روی دستهاش بوس کن.زهرا جونم همانطوری که شما نوشتی از شوهرم خجالت میکشم چون اون خیلی راحت میتونه بچه دار شود.
غزل جون مبارکه مواظب خودت باش انشاا.. این 9 ماه را به سلامتی سپری کنی برای ما هم دعا کن.
سوما جونم تبریک میگم عزیزم استرس نداشته باش بخدا بسپار.
باران جون غصه نخور همه را بخدا بسپار .انشاا.. برای هممون بهترین را انتخاب میکنه.
سلام به همه

غزل جان من جوابتو دادم گویا ندیدی.

من خودم هم سرکلاژ شدم. البته دکتر گفت بیشتر برای جلوگیری از ریسک.
ولی تا جایی که تو نت گشتم خیلی عمل کارسازی نیست.

و یک جاهایی هم استراحت مطلق رو به جای سرکلاژ تجویز کردند.
طول سرویکست چنده؟؟؟؟؟؟ دکتر من گفت زیر 35 معمولا سرکلاژ میکنن.

انشالله وقتی بارداریت به ماه 4 اینها رسید شکمت جلو اومد از شکم بندهای بارداری استفاده کن تا حدی به بالا نگهداشتنش کمک میکنه..(اون مدلهایی که ی نوار زیر شکم قرار میگیره.)
امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی.

آقای مهرداد خواهش میکنم قابل نداشت. امیدوارم حال همسرتون هر روز بهتر بشه.

آذین جان معمولا پری بعد سقط ی کم طول میکشه بیاد نگران نشو. معمولا میگن 40 روز بعد. سونو شدی که بگن تکه ای نمونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

طوبی جان به خاطر روحیه خوبت تبریک میگم. واقعا همینه تا خدا نخواد برگی از درخت نمیافته چه مونده به بچه هامون.

روزیتاجان خیلی ممنونننننننننننن. انشالله ی نی نی سالم همین روزا میاد بغلت.

خدای خوبم. ممنون
میترا جون سلام
از پاسخت ممنونم
من بار اول مثل تو فقط بخاطر ریسکش سرکلاز شدم.حقیقتش یادم نیست طول سرویکسم چقدره.ولی یادمه که دکتر توی ایران بهم گفت که بهتره این کاررو انجام بدی. آخه این ماجرا مال ده سال پیشه. والا خودم پاک گیج شدم.اینجا بهم میگند این کار یعنی سرکلاج مال زمان مادر بزرگامون بوده و تو ای زمان اصلن قبولش نداریم.طب اروپا اینو میگه.نمیدونم والا.
میترا جون امروز نگرانیم برطرف شد و پری شدم از یاد آوریت هم ممنون آره من همون روز سقط سونو کردم اینقدر جنینم کامل دفع شده بود که دکتر سونو بهم گفت مطمئن هستید که باردار بودید اون لحظه می خواستم گلوی دکتر رو فشار بدم ولی الان خدا رو شکر میکنم جنین کاملا دفع شد و نیاز به کورتاژ نداشتم

این قسمت از یاداشتم به همه بچه های سایته مطمئن باشید که خداوند اگر صلاحمون باشه حق مسلممون یعنی یه بچه سالم رو از ما دریغ نمی کنه اینو مطمئن باشید