2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158584 بازدید | 14067 پست
رویا و میترا جون از اینکه جوابمو دادید ممنون کاش منم می تونستم مثل شماها قوی باشم و با این م.ضوع کنار بیام دکتر روانپزشک گفته دچار اسردگی شدم نمی دونم با این چیکار کنم انقدر ناراحتم که خدا می دونه مادر و شوهرم دارن پای این دیونه بازیهای من از بین می رن تو رو خدا برام خیلی دعا کنید دوستون دارم میترا جون راست می گی باید 6 ماه دیگه دوباره شروع کنم مرسی از همه تون
سلام بچه ها.میترا جون ورویا جون از دلدارییتان ممنونم والا دیگه نمیدونم چه کاری درست است.
رویا جون ناراحت نباش بدون یک نفر دیگه هم هست که مثل شماست من هم 38 سالمه .همسایه ما بعد از 4 سال ازدواج یک پسر بامزه اورده البته میگفت تا الان نمیخواسته ولی تا اقدام کرده سریع باردار شده.من فکر کردم دختره یکماه پیش جلوی درب پارکینگ دیدمش باورت نمیشه مدام از دستهاش بوس کردم و گریه و کلی خجالت کشیدم که نتونستم احساساتم را کنترل کنم همش یاد دخترم افتادم.
میترا جون خودت و نینی نازت را به آغوش گرم و پرمهر خدا میسپارم تو دل منو خیلی شاد کردی به نظر من بارداری شما یکی از معجزه های قشنگ خدا بود.
من هم دوبار سقط داشتم ولی هربار نگران همسرم بودم که تمام خوشحالیش به استرس و نگرانی تبدیل میشد و بار سوم که تو بیمارستان بهمون گفتند بچه مشکل کروموزومی دارد بیشتر از همه نگران این بودم که همسرم ترکم کند وقتی بعلت استرس رودهام فلج شدند و تو بیمارستان دیگری بستریم کردند اگر همسرم از ساعت مقرر 1 دقیقه دیرتر میامد به دیدنم ،(با اینکه قبلش بهم اطلاع داده بود که میره به بچه که تو بیمارستان دیگری بستری بود سر بزنه ) میخواستم دیونه شم و بنظر من شوهر نقش فوق العاده ای در بعد از سقط داره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستای خوبم
میترا، زهرا5، ساحل ف، رویا، رزیتا و ....
امیدوارم همتون خوب باشین ، هیچ وقت امیدتون رو از دست ندین .... اگر امید رو از خودمون بگیریم که دیگه چیزی برامون نمی مونه
امروز صبح بی بی چک من ++++ شد.... خیلی خیلی خوشحالم
دیروز تمام روز دردای پریود داشتم ولی یک لحظه نا امید نبودم
صبح که خط دوم بی بی چک ظاهر شد برای تمام دوستای نی نی سایتیم از ته دل خواستم خدا به زودی این حس زیبا رو بهشون هدیه کنه
امروز میرم آزمایش می دم که مطمئن بشم
دعا کنین که کوچولوی من این بار سالم باشه
Lilypie Maternity tickers
سلام به هم .خوبید؟
میترا جونم مبارکه انشا الله و حتما بقیه راهشم با خوبی و خوشی طی میکنی
غزال عزیزم مبارک باشه ما رو از حا خودت بیخبر نذار
رویا جونم و روزیتای عزیزم .درکتون میکنم ..نگیدا این دختره یه چیز میگه ولی خود من 6 تا سقط داشتم و کلی دردسر انشا الله یه هو مثل منو مارال غافلگیر میشین
مارال هم که نینیش پسره و در استراحت مطلق خونه مامانش و دسترسی به نت نداره
آذین جونم همه ما این روزا رو طی کردیم من که هر حاملگیم با یکی همراه بود والانم که بچه هاشونو میبینم تنم داغ میشه ولی فقط صبر نیاز هست و فقط صبر و درمان درست و حسابی
غزل جونم نمیدونم چی بگم ...آسپرینو خوب میکنی که می خوری ولی در مورد سر کلاژ نظری ندارم یعنی اصلا نمیدونم چی بگم
ساحل ف عزیزم منم تو فامیل همچین تجربه ای نداشتیم مثل آبخوردن حامله می شدن وبا وجود انجام کارای سنگین نینی هاشون محکم چسبیده بودن به رحم ...............والله نمیدونم من که تو خانواده نوبر بودم
نیکا جون منم حرفای میترا رو تایید میکنم

آقای مهرداد همین که اینجا دنبال راهکارید برای بهتر شدن روحیه خانومتون بسیار خوبه و من ازتون ممنونم .....من حالتای خودمو میگم در مواقع سقط همه مثل هم نیستن خودتون باید ببینید خانومتون چه روحیه ای داره وباها همون طوری رفتار کنید .........بعد از اولین سقطم دوست داشتم شوهرم بهم محبت کنه منو بغل کنه و نوازشم کنه ................بعد از دومی همینطوری بودم ولی با مقداری کمتر از اون احساس خوب ........سوم و چهارم که دیگه اینقدر از خودم خجالت میکشیدم که وقتی منو با آسانسور بالا میبردن و شوهرم پشت دربود سرمو از رو زمین بلند نمیکردم چون میخاستم زمین دهن باز کنه و خجالت آ بشم برم داخلش و دیگه حق نوازش رو به خودم نمیدادم فقط می خواستم در حین بی توجهی من به شوهرم که از خجالت زیاد بود بهم توجه بکنه ازش توقع نداشتم ولی بینهایت خوشحال میشدم دوست داشتم درد دلامو جواب بده و منو ارشاد و نصیحت نکنه .با اون حرفایی که دوست دارم جواب بده ...........بعد از 5 و 6 که دیگه خودم شده بودم مرده متحرک که با هیچ چیز دلم خنک نمیشد فقط دوست داشتم شوهرم شنوند ه خوبی باشه نه گوینده ...نمی خواستم شوهرم دستشو به طرف یهبچه دراز کنه چون دلم میگرفت نمی خواستم شوهرم زیر چشمی یه بچه کوچولو رو در حال شیرین کاری نگاه کنه و لبخند بزنه چون دلم آتیش میگرفت که من این حقو ازش گرفتم .هیچکدوم ار اینا رو به شوهرم نگفتم چون بازم بهش حق میدادم که اختیار خودشو خودش داشته باشه ودوست نداشتم پنهان از من به بچه ها محبت کنه .............آ?ای مهرداد بیشتر خواسته های خانومتون رو میتونید از رفتاری که نسبت بهتون داره بفهمید ........................فقط درکش کنید و نذاری این غم بزرگ که دلشو گرفته و روح و روانشو و حتی جسمشو داغون کرده بیشتر از این اذیتش بکنه ............
یه چیز دیگه اینکه اگر دوست داره درمان رو ادامه بده حتما باهاش همکاری کنید نه اینکه به اجبار اونو ببرید دکتر ..ولی اگر شما ناراحتید از دکتر رفتن اینو بهش نگید و با روی باز استقبال کنید ازش ............. وآخرین حرفم اینکه حتما یه سر به مرکز سقط مکرر ابن سینا هم بزنید
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
باران جونم حتما دنبالش برو ددرمان بکن عزیزم نری الکی حامله بشی به حرف یه دکتر ا

سوما جونم مبارکه عزیزم آسپرینو بخور ولی در مورد هپارین نمیدونم خواستی همراه با شوهرت یه چند تا دیگه دکتر برو فکر کنم شوهرت با پاکروش لج داره ............. توکلم بکن به خدا
تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد
سلام به همه.......

باران جان من الان تازه رفتم ماه 6.
من سر بارداری اول که به تشکیل قلب نرسید و دستور سقط دادند.
سر دومی باز هفته 7 قلب تشکیل نشده بود. دکتر برام آسپرین نوشت بعد یک هفته قلبش تشکیل شد.ماه 5 ام تو شکمم مرد.

سر سومی بهم گفتن هپارین بزن. البته از اول لقاح ضعیفی بود چون بتا خیلی کم بالا میرفت و لک بینی هم داشتم سر 6 هفته خونریزی کردم و تمام شد.

سر این چهارمی هم از اول آسپرین و هپارین داروهای اصلیم بود.. سر خونریزیهام پردنیزولون و ایزوکسوپرین و ... از اینجور چیزها دادند.

باران جان من هم تقریبا همه آزمایشهام نرمال نشون میداد فقط همونجور که نوشتم تو 2 تا ژن برام جهش نشون داد (که خیلی کم این آزها رو مینویسند) که از روی اونها میگفتن هپارین بزن.آزهامو اینجا برای بهار نوشته بودم ببین:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=3440&PageNumber=88

سوما 2 مبارکهههههههههههههههه انشالله همین نینی برات میمونه. اگه شرایطت مثل من باشه که برای من آسپرین تا 5 ماه جواب داد. البته آسپرین هم دارو بی خطری تو بارداری نیست اما تو درمان سقطها جز اولین گامهاست.
بهتر با چند تا دکتر مشورت کنی.

آذین جان درکت میکنم روزهای خیلی سختی رو داری میگذرونی. ولی چاره ای نیست. تنها توصیه ای که میتونم بهت بکنم اینه که قرآن بخونی تا زیاد فکر خیال نکنی بدونی آخرمون رفتنه حالا هر چی مصیبت هم سرمون بباره ی روز تموم میشه.

رزیتاجان اگر قابل باشم تو دعاهای هر شبم هستید. امیدوارم خدا تو این ماه عزیز دلتون رو شاد کنه.

غزل جون مبارکههههههههههههههههه انشالله 9 ماه به سلامت طی کنی. خیلی مراقب خودت باش.

ستاره جان وجود تو کلوپ واقعا به من روحیه میده. روزهای اولی که من تو این کلوپ اومدم و سقط دومم رو گفتم دیدم خدا رو شکر بارداری و این بار قلب نینیت تشکیل شده. همیشه چشمم بود که آخر درمان هپارین چی میشه. خدا رو هزار بار شکر که پسرت سالم و سلامت تو بغلته.

راستی باران جان اگه با پاکروش مشکل داری افلاطونیان و خانم طاهری پناه هم بد نیست. من بعد اینکه از پاکروش ناامید شدم زیر نظر اونها هستم فعلا که راضیم. خواستی بگو شمارشو بزارم.

خدای خوبم. ممنون
سلام.....مرسی از راهنماییهای همگی.
شماره هارو برام میزاری میترا جون.
زهرا جون خودمم دلم نمیخواد همین جوری دوباره باردار بشم ...اما چند هفته پیش رفتم پیش شادانلو......گفت آزمایشاتت کامله و از شهریور اقدام کن.موندم به خدا نمیدونم باید چه کار کنم.....

راستی الان ماه دومیه که بعد سقطم باید پری میشدم اما 3 روزه لکه بینی دارم .کسی چیزی میدونه؟؟؟؟؟
میترا جون به جز آز ژنهایی که نوشتی من همرو دادم و جوابهاشون ok بوده و البته کاریوتایپ هم دادم که جوابش نیومده.....
و البته دکتر گفت شوهرم واریکوسل خیلی خفیف داره که ربطی به سقط نداره و چون تعداد و شکل نرمال اسپرمش خوبه مشکلی نیست.....
ستاره جون سلام

اینطور که من متوجه شدم شما هم قلب نینیت تشکیل نمیشده توضیح میدی برام که چه اقداماتی کردی و.....
امیدوارم کوچولوی نازت همیشه شاد و سالم باشه اگه راهنماییم کنی ممنون میشم
آخه منم 2 بار به همین دلیل سقط داشتم
باران جان من هم پیش شادانلو ی بار رفتم.

ی کم دکتر راحتیه.فکر کنم خیلی هم از آزمایشها سر در نیاورد به من هم گفت همه چی خوبه به نظر من با آسپرین ی بار باردار شو.
اما چون ی بار با آسپرین رفته بودم جلو و نتیجه شو دیده بودم دیگه بیخیالش شدم.رفتم دکترهای دیگه.

افلاطونیان تقریبا ماهی ی بار میاد تهران تو بیمارستان لاله ویزیت میکنه.
خانم دکتر طاهری پناه هم که شاگرد افلاطونیان بوده فلوشیپش زیر نظر اون بوده از دکترهای ابن سیناست مواقعی که افلاطونیان نیست تو بیمارستان لاله ویزیت میکنه. مطب خودش من نرفتم تو ظفر گویا ولی باز اونهم شلوغههههه

تلفن بیمارستان لاله بخش ای وی اف : 88563006
زنگ بزنی میگن کی بری...

خدای خوبم. ممنون
ممنونم از تبریکتون

میترا جون ایشاله این چندماه هم تموم میشه و جوجوی خوشگلتو بغل می کنی :)

سوما جون من تازه خوندم که بارداری
ایشاله که سلامت باشی همیشه و این 9 ماه به خوشی بگذره...... به نظر من آسپرین بخور اگه دکتر گفته اشکال نداره
Lilypie Maternity tickers
سلام به همگی
غزل جان تبریک میگم. میترا جان من همیشه به تو و زهرا و ستاره و مارال فکر می کنم و روحیه میگرم . گاهی فکر میکنم هر چهارتای شما با معجزه خدا بچه دار شدید. خیلی خوشحالم که حالا شماها خوبه. من تحت هیچ شرایطی نمی تونم هپارین استفاده کنم. آسپرین هم دکترم برام نوشت ولی شوهرم مخالفه با خوردنش . کاری هم به پاکروش و بقیه نداره میگه من با درمان شیمیایی مخالفم. می ترسم آسپرین بخورم و بعد خدای نکرده اتفاقی بیفته اونوقت دیگه نمی دونم جوابشو چی بدم. مردها هم گاهی خیلی خودخواه میشن. حالا اگر مطمئن باشم آسپرین جواب میده شده یک شب در میان یواشکی میخورم برای همین میخوام راهنمایی کنید منو. میترا میگه داروی خطرناکیه و این دل منو لرزوند. نمی دونم حالا چکار کنم. شما بگید میخورم چون همه شما تجربه شو دارید. خیلی هاتون هم جواب گرفتید.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سوماجان من نمیخواستم نگرانت کنم. فقط میگفتم نباید سر خود بخوریم.

تو این لینک طبقه بندی داروها تو بارداری بر اساس مضراتشون نوشته ببین:

http://forum.iransalamat.com/showthread.php?p=46149

البته فکر کنم هپارین بیخطر تر از آسپرین باشه.تو کاتالوگش هم نوشته که از جفت عبور نمیکنه.

بالاخره دکترا هم بدمون که نمیخوان. هر دارویی صلاح باشه میدند.

خدای خوبم. ممنون
ممنون میترا جان الان مطالعه میکنم همشو.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود