2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158584 بازدید | 14067 پست
سلام رویا جون
خوبی؟
خدا نکنه دلمرده باشی عزیزم ..... بالاخره یه روزی می رسه که ما هم به آرزومون رسیده باشیم. من همیشه اینجا منتظرم تا تو بیای سر بزنی.
آقا مهرداد
همین که اینجا برای کمک به همسرتون دنبال راه حل می گردید نشون میده که دارید حداکثر تلاشتون رو می کنید تا بهش کمک کنید و این خیلی خوبه.
منم حرفهای رویا رو قبول دارم. بذارید باور کنه که برای شما اون مهمتر از بچه است و بچه هم هر وقت وقتش باشه میاد.
البته گاهی هم بذارید باهاتون حرف دلش رو بزنه و گریه کنه تا خالی بشه. توی اون لحظات لازم نیست جوابی بهش بدید. نصیحتش نکنید. فقط بهش گوش کنید و باهاش همدردی و محبت کنید.
منم دعا میکنم که شما و بقیه دوستان و خود من به زودی صاحب بچه های سالم و صالح بشیم.
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
آقا مهرداد
علت این سقطهای همسرتون مشخص نشده ؟؟ چه پیگیریها و درمانهایی انجام دادید؟ آیا اصلا جنینی تشکیل میشد؟ قلب داشت؟
خانم شما مثل یکی از دوستان ما به نام زهرا ست که بخاطر اینکه 5 تاسقط داشت اسمشو گذاشته بود زهرا 5
شکر خدا بارداری ششمش به آخر رسید و الان یه پسر ناز داره.
ان شالله خانوم شما هم همینجوری میشه.
یه چیزی الان به ذهنم رسید ....
شاید خانوم شما فکر میکنه که کس دیگه ای مثل اون نیست ..... می تونید براش افرادی رو مثال بزنید که بعد از چند تا سقط، بارداری موفق داشتند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی. امیدوارم خوب باشید.
منم بد نیستم. این ماه اولی بود که اقدام کردیم ولی کر نکنم خبری باشه. بی بی چک که میگه منفیه. منم هم علائم پریود دارم و هم علائم بارداری. فردا موعد پریود. حالا هر چی خدا بخواد. رویا جان نبینم غم داشته باشی. یادت باشه فقط خداست که هر کاری میتونه انجام بده. منم خیلی وقته سپردم به خودش و میدونم نتیجه می گیرم.
آقا مهردا همه خانمهای این تایپیک میدوند همسرتون چقدر اذیت شدند. اصلا چرا همسرتون اینجا نمیاد که ببینه مثل او زیادند که خیلی هاشون حالا نی نی دارند
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام....هر وقت میام اینجا قلبم دوباره فشرده میشه....منو یادتونه؟1 سقط داشتم وشکر خدا بارداری دومم با مصرف هپارین به نتیجه رسید......اما الان غمم غم دوستمه که دیروز برای پنجمین بار کورتا ژ کرد.....33سال سنشه و مشکلش انعقاد خون تشخیص دادن 3 بارداری اولش به دلیل ندانم کاری وپیگیری نکردن در مورد مشکلش وعدم مصرف هپارین به سقط منتهی شد در هفته 9 در حالی که جنین قلب و دست وپا داشت....بارداری 4 و 5 هپارین زد اما الان مشکلش عوض شده قلب جنین تشکیل نمیشه!در 6 هفته قبل از تشکیل قلب متوقف میشه.....جالبه که بار اخر به سفارش اطرافیان رفت ابن سینا....ولی هیچ کاری نکردن وقتی سقط شد بهش گفتن برای ما انگار که اولین باره که سقط میشه!!!!!!!!!!!!یعنی همه چی از اول!!!!!!!!!!!!!!!
Lilypie First Birthday tickers
سلام به همگی
شیما جونم منم وقتی میام اینجا و پیغام دوستام رو میبینم واقعا خوشحال میشم .راستی چرا دیگه توی کلوپ پاکروش نمیای البته منم خیلی وقته اونجا پست نمیذارم اما بعضی وقتا پست های اونجا رو میخونم که از کارهای پاکروش با خبر بشم .هنوز هم پیش پاکی میری ؟ چه خبر از ادامه ی درمانت؟؟؟
سوما جون خوبی گلم چه خبر؟ پری اومد یا نه؟
نیکا جون واقعا برات خوشحالم کوچولوت رو از طرف من ببوس .برای دوستت هم واقعا متاسفم و ارزو میکنم دوستت و تمام کسایی که این مشکل رو دارند به زودی مشکلشون حل بشه البته میدونم که دوستت روزهای خیلی خیلی سختی رو میگذرونه و شاید این روزا هیچ چیزی نتونه بهش تسکین بده از خدا میخوام بهش صبر بده تا هر چه زودتر حالش خوب بشه....
بچه ها سلام منم سقط داشتم یه بار اونم یه ماه پیش ولی من از نظر روحی خیلی داغونم من تو بارداریم کنجد میخوردم حالا به من میگن کنجد می تونه باعث سقط بشه سوالم اینه که سقط اول نیاز به برسی داره یا نه دکتر ها زیاد زیر بار برسی نمی رن و میگن سقط اول مهم نیست راهنماییم کنید دارم از دلهره میمیرم
رویا جون
دکترم هنوز همون پاکروشه و بهم گفته هر وقت خواستی بیا برای آی وی اف. منم که فعلا حوصله ivf ندارم چند ماهی میشه پیشش نرفتم. همینجوری سر میکنم تا ببینم چی میشه.
آذین جون
توکلت به خدا باشه. سعی کن به خودت مسلط باشی. یه دونه سقط به نظر منم نیاز به بررسی نداره. اغلب اونهایی که بارداری اولشون سقط میشه دفعه بعد بارداری موفق دارند. اگه خدای نکرده دوباره هم تکرار بشه اونوقت باید بیشتر بررسی کنی.
منم شنیدم کنجد میتونه باعث سقط بشه اما نمی دونم چقدر باید بخوری تا این نتیجه رو بده. یه ذره فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه چون من دیدم کسایی رو که کنجد هم می خورند اما سقط نکردند.
سلام دوستای قدیمی .فقط اومدم که بگم منو فراموش نکنیدا .منم از خودتون بدونید من 2تا سقط داشتم حالا هم انشاله با توکل به خدا وامید به رحمت ولطفش میخوام دوباره شروع کنم البته 3ماه هست که جلوگیری نمیکنم ولی فعلا که خبری نیست الانم پریودم میخوام تو ماه رمضون بعد پاک شدنم دوباره شروع کنم .برام دعا کنید .خدایا به همه ما که طعم تلخ ووحشتناک سقط روچشیدیم دیگه همچین تجربه ای رو قسمت نکن .الهی آمین

رویا جان من خودم که مثل شما این تجربه تلخو داشتم میدونم چقدر سخته البته شما خیلی بیشتر ازمن اذیت شدی چون من 2بار داغون شدم ولی شما........... بگذریم فقط خواستم بدونی که حال من دست کمی از حالت نداره ولی سعی میکنم خودمو نبازم .تو فامیل ما هیچکس مثل من نیست وهمه خیلی راحت بچه دار میشن وفقط من بیچاره این مدلی شدم وگاهی از اینکه میبینم اونای دیگه مثل آب خوردن بچه دار میشن لجم میگیره ولی به خودم میگم شاید واقعا خدا به من نظر خاصی داره که اینجوری منو امتحان میکنه وخلاصه سعی میکنم دنبال دلیل بگردم ویه جوری خودمو تسکین بدم میدونم چی میکشی خودمم زیر بار نگاهها وحرفای مردم دارم له میشم ولی سعی میکنم به خودم امیدواری بدم گرچه خیلی وقتا ناموفقم وآخرش احساس شکست عذابم میده ولی خواهر چه میشه کرد بالاخره سهم ما از دنیا این مدلی بوده ولی هرگز ناامید نشو منم امید دارم بالاخره یه روزی یه صبح روشنی از راه برسه که وقتی چشمامو از خواب باز میکنم بچه م کنارم خوایبده باشه که من بلند شم ویه دل سیر نگاهش کنم ببینم این فرشته چطور پلکهای نرمشو بسته وآروم خوابیده...................................... مطمئن باش چنین روزی میرسه عزیزم منم امیدوارم بالاخره خدا رحمتشو نصیب ما هم میکنه .مراقب خودت باش واصلا هیچوقت وهرگز ناامید نشو .من مطمئنم نوبت ماهم میرسه .پرحرفی کردم ولی خواستم بدونی ماهمه همدردتیم
سلام دوستان عزیز

من ده سال پیش در ایران بعد از دو سقط خود به خودی در هفته 8 حامگی .برای سومین بار حامله شدم که در 2ماه اول بارداری آسپرین بچه مصرف کردم و به لطف خدا الان یه دختر خوشگله ده ساله دارم .البت اون زمان 22ساله بودم و الان 32سالمه.یعنی در ایران هم 2تا سقط خودبخودی قبل از به دنیا آوردن دختر 10سالم داشتم.
الان در کشوری زندگی میکنم که تمام طب ایران رو قدیمی میدونند.من 9ماه پیش اقدام به بارداری کردم که پنج ماه پیش باردار شدم که همچون قبل در هفته هشتم جنین مرده بود و من هیچگونه لکه خون یا علائمی ندیدم و در هفته 13 که بدون هیچ علامت سقطی برا سونو رفتم بهم اعلام کردند جنین تا هفته 7 رشد کرده و من را اینبار کورتاج کردند.
بعد از دو ماه اقدام به بارداری کردم والان در هفته نهم باداریم در حالی که خبر از وضع جنین ندارم.در ضمن یواشکی پزشکان اینجا به روش قدیمی خودم تا الان شبی 1 عدد آسپرین بچه خوردم.خدا میدونه چی پیش بیاد.نگرانم.
نکته مهم اینه که من سر بارداری موفق آمیزم در ایران به تجویز آقای دکتر کلانتری و به دلیل کوتاه بودن دهانه رحمم سرکلاج کردم.در حالی که پزشگای اینجا بهم میگند این روش روش اشتباهیه ودر صورتی که هفته دیگه برم سونو و جنین هم سالم باشه ما هرگز اینجا سرکلاج نمیکنیم و این کار مربوط به طب قدیمی و لزومی نداره.
موندم توش چیکار کنم.کمکم کنید.خیلی آشفتم.

رویا جون از اینکه جوابمو دادی ممنون من خودم تو بیمارستانی که مریضا همشون میمیرن کار میکنم ولی خودم از نظر روحی خیلی داغونم شماها چطور با این موضوع کنار اومدید من و زن داداشم بارداریمون 10 روز فاصله داشت ولی الان من یک ماه عقب افتادم تازه 6 ماه هم باید صبر کنم
بچه ها الان که به من گفتن 6 ماه دیکه می تونی باردار شی اگه 1 سال صبر کنم تا درسم تمام شه مشکلی یدا میکنم مثلا ناباروری ؟
شیما جون پاکروش به منم گفت ای وی اف شاید اینماه که پری اومد رفتم پیشش دیگه چاره ای ندارم و نمیتونم بیشتر از این دست دست کنم دیکه خیلی سنم زیاد شده باید اقدام کنم .
ساحل جان ممنون از دلداریت . به نظرم فقط کسانی که این تجربه ی تلخ رو داشتن میتونن درک کنن که ما چه حالی داریم البته الان یه کم حالم بهتره و با شوشو تصمیم گرفتیم که این ماه بعد از پر ی برای ایوی اف اقدام کنیم توکل به خدا انشالله اینبار جواب بده.........
غزل جون به نظر منم کار خوبی میکنی که خودت قرص میخوری راستش ما دیگه برای خودمون یه پا دکتر شدیم و تشخیص خودمون بهتره انشالله توی سونو صدای قلب جوجوت رو میشنوی و خیالت راحت میشه .عزیزم فقط خیلی بهش فکر نکن و استرس نداشته باش همه چیز رو به خدا بسپار انشالله این نه ماه رو به سلامت سپری میکنی .
اذین جون نگران نباش الان دیگه سقط اول کاملا عادی شده فکر نمیکنم الگه یکسال صبر کنی مشکلی پیش بیاد ولی اگه من جای شما بودم بعد از شش ماه حتما اقدام میکردم و به خاطر درس بارداریمو عقب نمینداختم ....
سلام به همه

رویا روزیتاجون من یکی رو میشناسم بعد 5 بار سقط تو 41 سالگی (زیر نظر ابن سینا) بارداری موفقی داشت. ناامید نشید.
ساحل جون ممون آره دلداریهاتون یادمه هنوز هم باور نمیکنم بعد اونهمه خونریزی تا الان جلو اومده. فقط خدا لطف کنه مابقیش هم ختم به خیر شه.انشالله همین زودیها خبر نینی خودتو بگی.

آذین جان امیدوارم بارداری بعدیت بدون دردسر طی شه. ولی محض احتیاط آزمایشهای اولیه رو بدی بد نیست.ترویید و غلظت خون و پروتئن سی و فسفولیپیدین و ... انشالله که فقط ی بدشانسی بوده که فقط ی بار در خونه ات رو زده.

ساحل ف شیماجون امیدوارم تو این ماه عزیز شما هم طبیعی باردار شد و 9 ماه رو به سلامت طی کنید.

غزل جون به نظر من هم کار خوبی میکنی آسپرین رو میخوری. برای سرکلاژ هم اگر نشد استراحت مطلق کنی انشالله مشکلی برات پیش نمیاد و نینیت سالم میاد بغلت.

التماس دعا. برای سلامتی نینیم لطفا.......... (تقریبا دیگه تنها چیزی که از دنیا میخوام.)

خدای خوبم. ممنون
سلام میترا جون و دوستای خوب دیگه...
میترای عزیز امیدوارم به زودی نینیه نازت و سالم بغل بگیری......
منم بعد از این سقط دومی کلی آزمایش دادم که همه سالم بود آزمایشای شوشو هم سالم بود فقط مونده جواب کاریوتایپ که البته به اسرار خودم این آزمایشو دادم.......

میترا جون الان چند ماهه هستی؟
داروی خاصی قبل یا از اول دوران بارداریت استفاده میکنی؟
نینیهای من یه تشکیل قلب نمیرسن...کسی چیزی میدونه؟؟؟؟؟؟؟

من دارم دق میکنم...به خدا پیر شدم از بس غصه خوردم
000برام دعا کنید لطفا)))
سلام به همگی.
امیدوارم همه خوب باشند . بچه ها خیلی به کمکتون نیاز دارم. یادتونه گفتم علائم پری را دارم ولی من باردارم. راستش فکر نمی کردم همون ماه اول باردار بشم. حالا چکار کنم. شوهرم نمیذاره هپارین و آسپرین مصرف کنم. میتونم یواشکی آسپرین بخورم ولی هپارین نه. برای دو هفته دیگه باید برم سونوگرافی. اینجا پیش یه دکتر جدید رفتم. میگه آزمایشات همه سلامت تو رو تایید میکنه. حالا اشکال نداره شبی یک آسپرین بخور. بچه ها چکار کنم. یواشکی بخورم. یعنی نتیجه میگیرم.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
غزل جون اگه هستی نتیجه آسپرین خوردن را برام بنویس