|
مشاهده متن کامل بحث +
1158610 بازدید
|
14067 پست
دوستان عزیر سلام من مشکل بارداری ندارم مشکل اصلی من سقط است من 5سقط مکرر داشته ام تقریبا به فاصله یک سال تا یک سال ونیم هر بار حامله میشدم به دکترهای زیادی مراجعه کردم وتمام ازمایشات لازم را انجام دادم اماماه قبل هم که باردار بودم در ماه اول سقط شد.حدود دو سال است تحت نظر رویان هستم دوبار میکرو کردم هربارسه جنین انتقال دادند اما نگرقت میخواهم به موسسه ابن سینا که فوق تخصصی است و مخصوص سقط مکرر است مراجعه کنم.ایا کسی هست که مشکل مرا داشته باشدیا کسی هست که این مرکز رابشناسد واطلاعاتی درمورد این مرکز به من بدهد.
بتا روز پری 16 بود ولی بعد از یه هفته تاخیر شده 1415 ...... هوووررررررا
بچه ها من امروز برای اولین ویزیت رفتم دکتر قرار شد سیاستون سیاست ضد استرس باشه ..... یعنی هیچ حساسیتی روی بارداری نداشته باشیم.... هرچع پیش آید خوش آید به این نتیجه رسیدم که از حدا چیزی رو زوری نخوام :)
سونو رو برام نوشت 20 شهریور یعنی آخر هفته 8 :) همگی مواظب خودتون باشین
ساحل جون ممنون از انرژی های مثبتت بچه ها منم دیگه از نظر روحی خیلی بهترم حالا فهمیدم اگه هر چیزی به من داده نشه حتما خیر و صلاحی از طرف خدا بوده ولی خدا یه بچه سالم که حق من هست رو بهم می ده چه به من چه به همه اونایی که حقشونه
ساحل جون ممنون از انرژی های مثبتت بچه ها منم دیگه از نظر روحی خیلی بهترم حالا فهمیدم اگه هر چیزی به من داده نشه حتما خیر و صلاحی از طرف خدا بوده ولی خدا یه بچه سالم که حق من هست رو بهم می ده چه به من چه به همه اونایی که حقشونه
آذین جون خوشحالم که به این نتیجه رسیدی :) منم دقیقا هیمنطور فکر می کنم و اصلا به نی نی هایی که از دست دام دیگه فکر نمی کنم الانم که باردارم باز خودم رو سپردم به خدا می دونم هر کاری لازمه کردم و دارم میکنم.... پس اگر این هم قسمتم نباشه حتما صلاحمه و دوباره از اول شروع میکنم شوشو میگه خدا می خواد به ما صبور بودن رو یاد بده
سلام دوستان در مورد اثر آسپرین پرسیدید میخوام یه خبر خوش بدم بهتون.با اینکه سر از خود شبی یک آسپرین بچه توی این کشوری که اصلا طب ایرانو قبول ندارند/مصرف کردم/میخوام خدمت دوستان گلم بگم که آسپرین اثر خودشو گذاست و دیروز که رفتم سونوگرافی هفته 12 فهمیدم که کوچولوم سالمه و خودم دیدم که قلب کوچولوش میزنه. تورو خدا برای بقیه حاملگیم دعا کنید. ممنونم.
مبارک باشه غزل جون..ایشالا که این 9 ماه رو به سلامتی پشت سر بذاری و قلبش همیشه به همین قشنگی بزنه.... برای من هم خیلی دعا کنید...فردا وقته پریه...دعا کنید نیاد...