2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158610 بازدید | 14067 پست
بتا روز پری 16 بود ولی بعد از یه هفته تاخیر شده 1415 ...... هوووررررررا

بچه ها من امروز برای اولین ویزیت رفتم دکتر
قرار شد سیاستون سیاست ضد استرس باشه ..... یعنی هیچ حساسیتی روی بارداری نداشته باشیم.... هرچع پیش آید خوش آید
به این نتیجه رسیدم که از حدا چیزی رو زوری نخوام :)

سونو رو برام نوشت 20 شهریور یعنی آخر هفته 8 :)
همگی مواظب خودتون باشین
Lilypie Maternity tickers

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ساحل جون ممنون از انرژی های مثبتت بچه ها منم دیگه از نظر روحی خیلی بهترم حالا فهمیدم اگه هر چیزی به من داده نشه حتما خیر و صلاحی از طرف خدا بوده ولی خدا یه بچه سالم که حق من هست رو بهم می ده چه به من چه به همه اونایی که حقشونه
ساحل جون ممنون از انرژی های مثبتت بچه ها منم دیگه از نظر روحی خیلی بهترم حالا فهمیدم اگه هر چیزی به من داده نشه حتما خیر و صلاحی از طرف خدا بوده ولی خدا یه بچه سالم که حق من هست رو بهم می ده چه به من چه به همه اونایی که حقشونه
آذین جون
خوشحالم که به این نتیجه رسیدی :)
منم دقیقا هیمنطور فکر می کنم و اصلا به نی نی هایی که از دست دام دیگه فکر نمی کنم
الانم که باردارم باز خودم رو سپردم به خدا
می دونم هر کاری لازمه کردم و دارم میکنم.... پس اگر این هم قسمتم نباشه حتما صلاحمه و دوباره از اول شروع میکنم
شوشو میگه خدا می خواد به ما صبور بودن رو یاد بده
Lilypie Maternity tickers
سلام دوستان
در مورد اثر آسپرین پرسیدید
میخوام یه خبر خوش بدم بهتون.با اینکه سر از خود شبی یک آسپرین بچه توی این کشوری که اصلا طب ایرانو قبول ندارند/مصرف کردم/میخوام خدمت دوستان گلم بگم که آسپرین اثر خودشو گذاست و دیروز که رفتم سونوگرافی هفته 12 فهمیدم که کوچولوم سالمه و خودم دیدم که قلب کوچولوش میزنه.
تورو خدا برای بقیه حاملگیم دعا کنید. ممنونم.