2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158584 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی
شیما جان من توی موسسه رویان ای وی اف شدم و اونجا میزاشتن که زن هم همراه شوهرش باشه برای نمونه گیری اما پیش پاکی که ایوای کردم شوشو تنها رفت نمونه داد برای ای وی اف نمیدونم چطوریه اما فکر میکنم اگه خودت بخوای مخالفتی نکنن چون خیلی ها نمی تونن تنها نمونه بدن.
باران جون به نظر من وضعیت شوهرت در کل خوبه تعدادش که نرماله حرکتش هم خوبه تعداد نرمالش هم خوبه اما فکر میکنم کمی چسبندگی داره ( ویسکوزیتی ) البته دقیق نمیدونم باید دوستان دیگه بیان نظر بدن امااگه چسبندگی اسپرمش زیاد باشه با یه جور قرص مشکلش حل میشه .
دنیز جون منم هفته ی هفت سقط داشتم اما توی سونو اصلا جفت دیده نمیشد ولی وقتی سقط میشد دو تا تیکه به اندازه ی نصف کف دست ازم دفع میشد ..نگران نباش انشالله که چیزی نیست و به زودی دوباره باردار میشی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام
ممنون رویا جون از جوابت
من خودم که پیش پاکی iui کردم توی بیمارستان آبان ..... با شوشو رفتم تو اتاق و مشکلی نبود. من گفتم شاید موقعی که زن بیهوشه و دارن ازش تخمک می کشند، به مرد هم بگن برو نمونه بیار !!! پس اینها هم زمان نیست ؟؟
اگه همزمان نباشه که خوبه ....... من به زورررررررر هم که شده میرم تو اتاق نمونه گیری ههههههه
راستش دوست ندارم مشکل شرعی داشته باشه .
بهار جون من خیلی نمی دونم .... فکر کنم یه آزمایش هست به نام پروتئین c که اگه نرمال نباشه باید هپارین بزنی. حالا بچه ها که اومدن بیشتر راهنماییت می کنند. خودت هم می تونی همینجا سرچ کنی و اجتمالا جوابتو پیدا می کنی.
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
سلام به همه

بهارجان برای خود من بعد کلی آزمایش نشون داد که دو تا ژن یه اسمهای MTHFR 1298 , 677 جهش داشت بعلاوه Anti thrombinIII کم بود.

ولی قبل از این آزها هم بهم گفتن باید یزنی چون گویا در درمان سقطها و مول روش روتینه اگه جواب داد هیچ .اگرنه میافتن دنبال مشکلات تخمک و اسپرم که الله اعلم چیزی پیدا کنن یا نه؟؟؟؟؟؟؟

آزهای دیگه ای هم که دادم و نرمال بود اینهاست

T4-ECLIA
T3-ECLIA
Anti-Throgloblin-ECLIA
Anti TPO Anibody-ECLIA
Insulin
Anti B2 Glycoprotein IgG
Anti B2 Glycoprotein IgM
Anti Chlamydia IgM
Anti mycoplasma IgG
Anti Mycoplasma IgM
Anti Cardiolipin IgG
Anti Cardiolipin IgM
Anti_phospholipid IgG
Anti_phospholipid IgM
C-Protein
S-Protein
Homocystein
Anti -ds DNA
Folate

ژن هم اینها رو دادم
Factor V laden qualitative PCR
Methylene tetrahydrofolate reductase PCR
MTHFR PCR II

ولی آز روتینش همین فسفو لیپدینها و پروتین سی و اس هست..

آخر سر هم آز کروموزوم کاربوتایپ میدن. که من ندادم انشالله که لازم نشه.
خدای خوبم. ممنون
دنیز جون
مگه تحت نظر دکتر نیستی ؟؟ هفته چند بود سقط کردی؟
باید خیلی مواظب باشی که کامل دفع بشه چون اگه چیزی بمونه مطمئنا عفونت می کنه. یکی از آشناهای ما سقط که کرد گفت کورتاژ نمی کنم.... یک ماه بعد رحمش بدجوری عفونت کرد و بیمارستان بستری شد. اون موقع می گفت کاش همون اول کورتاژ کرده بودم.
ببین دکترت چی میگه.
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
سلام, من دو ساله که ازدواج کردم و دو بار هم تجربه سقط دارم الان با کلی آزمایش و عکس رنگی دکترم گفته می توانی برای بچه اقدام کنی , اما دیشب که این کار را انجام دادیم بعدش من لرز شدیدی کردم و تپش قلب داشتم با وجود گرمای زیاد من سردم بود و روی خودم پتو کشیدم و بعد نفهمیدم که کی خوابیدم می خواستم بدونم این طبیعیه یا به نظر شما مشکلی دارم خواهش می کنم کمکم کنید.
سلام من بعد از زیفت باردار شدم. حالا هفته 7 هستم. بتام 1800 ولی سونو ساک حاملگی رو تشخیص نمی ده. دکتر می گه که آز نشون می ده حامله ای ولی سونو می گه نیستی. بلاتکلیفم و پریشون. نمی دونم آمپولهایی که برای سقط تجویز کردند رو بزنم یا یک هفته دیگه صبر کنم و دوباره سونو بدم؟ لطفا" اگه کسی تجربه ی مشابه داره جوابم رو بده.
سیلیا جون سونو واژینال کردی؟ نکنه خدای نکرده خارج رحمی باشه این دکترا اکثرا گیج میزننا؟
لکه بینی اگه داری حتما پیش یه مرکز خوب واژینال کن. تو واژینال مشخص تره.
هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.