2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158567 بازدید | 14067 پست
سلام رویا جونم....راستش به غیر از یه تاپیک خصوصی جای دیگه ای نمیرم...میترسم باخوندن مطالب تاپیک همون بلاها سرم بیاد...از بس بهشون فکر میکنم........گرچه حالا همه بلاها داره سرم میاد......رویاجان راستش خیلی پشیمونم رفتم پیش پاکروش خیلی شلوغ میکنه ولی جرات عوض کردنش را ندارم چون همه میگن خوبه......آخرین باری که رفتم پیشش گفت شما همه چیزت خوبه والان باید باردار بشی پس یه مشکلی هست که نمیشی...دوتا آزمایش داد یکی برای من یکی شوهرم....گفت اگه جوابش خوب باشه مشککل از رحمته وباید لاپراسکوپی بشی...اگرم خوب نبود اختلال نازایی دارم.و باید برم سراغ آی وی اف...نمیدونم منی که سه بار حامله شدم میتونم اختلال نازایی داشته باشم.....بهرحال میدونی به این زودی ها زیر بار لاچراسکوپ ی نمیروم والبته هیچ وقت زیر بار ای وی اف نمیرم ...چون میدونم طبیعی حامله میشم فقط باید صبر کنم....فقط راستش شوهرم خیلی خسته شده وصبرش تموم شده....تصمیم دارم برم با چند تا دکتر دیگه مشورت کنم ولی دکترم را عوض نکنم...
Lilypie Pregnancy tickers

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستی الان دیدم مارال حامله شده....همون مارالیه که دکترا قطع امید کرده بودن و گفته بودن تخمک اهدایی البته تا آنجایی که یادمه؟.....................منم امیدوارم همه آنایی که نی نی میخوان زودی به خواستشون برسن....
سلام به همگی. امیدوارم همه خوب باشید. صنم جان منم دکترم پاکروش بود ولی واقعا هم خودش و هم منشی هاش روی اعصابم راه می رفتند و همیشه وقتی می رسیدم خونه گریه می کردم. الان دیگه پیشش نمی روم ولی خوب به وقل خودت ازش تعریف می کنند ولی به نظر من وقتی خدا بخواد همه چیز درست میشه. مثل زهرا و مارال و میترا و ستاره و امیدوارم به زودی تو و رویا. هر چی خدا بخواد همون میشه. منم شنبه شوهرم ازمایش اسپرم داره و بعدش اگه خدا بخواد از ماه اینده اقدام می کنیم. من که خودمو و شماها را سپردم بخدا و راضی ام به خواسته اش.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
صنم جان سلام. آره همون مارال بارداره. بچه ها همگی برای مارال و میترا خیلی دعا کنیم.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام به همگی
صنم و رویا و سوما جون و بقیه خوبید؟
صنم جون توی تاپیک امیدواری حرفاتو خوندم.
من هنوز دقیقا نمی دونم مشکل تو چیه که باردار نمی شی؟؟ جواب اون آزی که گفتی چی شد؟ خوب بود یا بد؟
چرا اینقدر سرسختی میکنی که لاپراسکوپی نکنی؟ میدونی، برای وقتی که علت مشخصی برای نازایی پیدا نشه، لاپ بهترین راه حله. من خودم خدا رو شکر میکنم که لاپراسکوپیم رو عقب ننداختم. من همه چیزم خوب بود .... همه آزها .... دکی هم گفت احتمالا رحمت مشکل داره (منم 2 تا سقط دارم) ..... بعد که لاپ کردم دیدم بعععععععععله !! اندومتریوز داشتم از نوع شدید! که اگه لاپ نمی کردم زیادی رشد میکرد و معلوم نبود چه بلایی سرم میومد .... فکر کنم برای همیشه نازا می شدم!
بخاطر همین میگم چاره ای نداریم جز اینکه تشخیص دکترها رو قبول کنیم. تو هم اگه دکتر بهت گفت لاپ .... حتما انجام بده ..... اصلا سخت نیست ....
تو میگی هیچ وقت لاپ نمی کنم
هیچ وقت ivf نمی کنم
عجله هم داری که زود باردار بشی ؟!؟!؟
اینجوری که نمیشه ......
ما باید هر کاری از دستمون بربیاد بکنیم .... نتیجه رو بسپاریم به خدا.
ببخشید که زیاد حرف زدم. گفتم شاید حرف منو که از جنس خودتم قبول کنی.
رویا جون خوبی؟
تو تا حالا ivf کردی؟
من اگه شوشو راضی بشه شاید رفتم برای ivf.
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
شیما جونم من تازه امروز رفتم آزمایش را دادم....26 جوابش آماده میشه.......نمیدونم اخه من همه بارداری هام بعد از 8-9 ماه بوده ...میگم شاید اگه صبرکنم طبیعی حامله شم.......در ضمن من احساس میکنم پاکروش خیلی شلوغ میکنه....شما لاپراسکوپی کردی نتیجه ای گرفتی؟بهرحال من قبلش حتما با چند تا دکتر مشورت میکنم ببینم حتما لازمه؟ میدونم تو از سر دلسوزی میگی ممنونم عزیزم ولی اگرم بخوام بکنم طول میکشه تا با خودم کنار بیام......برای ای وی افم ته دل مطمئنم احتیاج پیدا نمیکنم...چون به این روشا اعتقاد ندارم..............امیدوارم هردومون زودی نتیجه بگیریم.....
سلام به همگی شیما جون کم پیدایی خیلی وقته خبری ازت نیست!!!من قبل دوبار توی موسسه رویان ای وی اف کردم که هر بار نتیجه منفی شد حالا هم که پاکی گفته باید ای وی اف کنم نمیدونم چیکار کنم ...

سوما جونم خوبی ؟؟عزیزم منم همه چیز رو سپردم به خدا و مطمئنم تا اون نخواد نمیشه امیدوارم به زودی نتیجه بگیری..
صنم جونم من از همه جا رونده اومدم پیش پاکروش پیش هر دکتری که بگی قبلارفتم و از هیچ کدوم نتیجه نگرفتم الان هم امیدم فقط به خداست و دیگه هم تصمیم ندارم دکتر عوض کنم انشالله اگه خدا بخواد همینجا به نتیجه میرسم فقط چون پاکی مرده (با فتحه بخونید ) دلم نمیخواد پیشش ای وی اف کنم برای همین نمیدونم چیکار کنم...
سلام
رویا جون من هستم همین ورا ........
گاهی هم اینجا سر میزنم.
رویا جون توی ivf مرد باید خودش نمونه اسپرم تهیه کنه یا زن هم می تونه پیشش باشه اگه بخواد ؟؟؟ همون زمانی که از زن تخمک می کشند، از مرد هم نمونه می گیرند ؟ یا فاصله زمانی هست؟
من دوست ندارم شوشو خودش تنهایی نمونه بده ..... برای iui که میشد با هم باشیم. ivf رو نمی دونم ؟!؟
اگه اومدی حتما به این سوالم جواب بده. برام خیلی مهمه.
ممنووووووون
در زندگی فهمیده ام افراد با من آنگونه رفتار میکنند که من به آن ها اجازه می دهم
سلام-اگر ممکنه من رو راهنمایی کنید (این جواب آز اسپرم همسرم هستش که بعد از 2 تا سط داده)
vohume 2.5
color appearence milky
viscosity high
ph 7
liquifaction time 40
sperm count/ml 90
%normal forme 55
motility after 1 hr 50%

note
good 15%
fair 35%
poor 40%