2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158567 بازدید | 14067 پست
مامان باران جان

آزمایش تیرویید و عفونت به خاطر سقط میدن . اگر نشون داد که داری با دارو قابل درمانه.

معمولا کسایی که بارداری مول دارن یا جنین به تشکیل قلب نمیرسه به خاطر اینه که بهش خون نمیرسه.
این خون نرسیدن هم هزار تا عامل میتونه داشته باشه یکیش انعقاده.درمانش هم هپارینه.

مثلا تو آزهای من تو حالت عادی همه چی خوب بود اما با آزمایش دادن دو تا ژن تو خونم فهمیدن وقتی باردار میشم
چون حجم و فشار خونم زیاد میشه بیشتر خون لخته میشه و جنین رشد نمیکنه.

زیاد نگران نباش. حتما مشکلت حل میشه. فقط روحیت رو از دست نده.

مواظب خودت باش.
خدای خوبم. ممنون
مرسی از راهنماییت-امییدوارم بارداری سالمی داشته باشی و نینیت 9ماه ازت کنده نشهههههههه و بچه ننه ترین جنین دنیا بشه

واسه منم دعا کن خیلییییییییییییییییییییییییییی

مواظب خودت ونینی باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بچه ها من با دو بار کلومفین خوردن فکر میکردم حامله شدم قبل از پری بعضی از علایم بارداری رو داشتم ولی پری اومد همراه لخته های خونی ماه پیش هم اینطوری بود دکتر میگه شاید از سقطی که داشتی باعث میشه سقط مکرر داشته باشی بچه ها دعا کنید برام اصلا شرایط روحی خوبی ندارم 8ماه از حاملگی پوچم میگذره.کسی مثل من بوده
سلام گلم-----این لخته ها واسه استفاده از کلومیفن هستش نگران نباش و استرس رو از خودت دور کن حاملگی پوچ تو اولین بارداری متداوله و توی حدود 82 درصد از زنان فقط 1 بار اتفاق میفته
اگه از تجربه من دوست داشتی استفاده کنی اینه که دکترا بعد از 1 بار سقط آزمایش خاصی نمیدن که البته گرونم هست اما اصرار کن واسه آزمایشات بعد از سقط که به بار دوم نکشه و پشیمون بشی کاری رو که باید بعدا کرد رو اول انجام بده از دکترت بخواه هر چند گفت نه لازم نیست اما بگو که الان انجام بدی
توکلت به خدا باشه و امیدوارم بهت کمکی کرده باشم.......همه چیز درست میشه
واسه من خیلی دعا کن
اونا هم بخشی از این آزمایشهاست.....آزمایش تیرویید-انعقاد خون-عفونت و ژنتیک و .... که دکترا بهتر میدونن
اما سر سختانه واسه بار اول اصرار دارن که انجام نشه-طبیعیه و لازم نیست
بعد که دور از جون همه مثل من بیچاره دوباره تکرار می شه اون موقع یادشون میفته....
تو رو خدا اگه مشکل مالی نداری حتما پیگیر باش و پیش یه دکتر با حوصله و مجرب برو تا انشا الله بارداری موفقی داشته باشی.البته گلم همه چیز دست خداست اما فراموش نکن که دکتر ها به نوعی فرستاده های خدا روی زمینن

سترس نداشته باش----واسه تو دیگه تکرار نمیشه
باران جان
منم درکت می کنم..... مشکل من که پیدا نشد و بعد از 4 ماه هم الان دارم اقدام می کنم
روحیه خودت رو از دست نده و قوی باش
این آزمایشا ممکنه دلیلش رو پیدا کنه یا نکنه ولی امیدوار باش و پیش خوذت بگو هرچی برات خیره همون میشه
من که خودم رو سپردم به خدا.....

میترا جان خیلی برات خوشحالم :)
انشاله تا اخرش خوب و خوش بگدره
Lilypie Maternity tickers
ممنون غزل جون انشا الله به زودی یه نینی ناز میاد تو دلت و 9 ماه پیش مامانش میمونه تا بشه روشنایی خونتون
...............هر کاری میکنم استرسم کم نمیشه .دیروز اومدم از جوب بپرم یادم نبود نینی ندارم دیگه یهو با دقت و آروم پامو گذاشتم اونور یه وقت نینیم چیزیش نشه بعد که یادم افتاد تو خیابون قطره های اشکم سرازیر شد.......

دعا کنید منم زود زود مامان بشم
امیدوارم به آرزوهای دلتون برسید-----اونایی که نینی ندارن به زودی خدا یه نینیه سالم و صالح خدا بزاره تو دلشون اونایی که نینیهاشون تو دلشونه 9 ماه دیگه از صدای گریه نینیهاشون نخوابن
و اونایی که نینی دارن خدای مهربون واسشون نگه داره تا باعث سر فرازیه مامان و باباشون بشن

انشا اللههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
منم 10 روز از سقط دومم می گذره فکر می کردم دنیام تاریکه و به آخر رسیده ولی یکبار برای همیشه به خودم قول دادم که بجای عجز وگریه در مقابل خواست خدا لبخند بزنم خدایی که منو آفرید خدایی که از من بیشتر به صلاحم اگاهه راستش دیگه از گریه هم خسته شدم از خودم و آرزوهام .درسته اولش برام خیلی سخت بود ولی الان راضی ام به رضاش.براتون آرزو می کنم هر چه زودتر مامان بشید و عاقبت به خیر .
سلام-----رامونا جون امیدوارم خدا به زودی یه نینی سالم بزاره تو دلت.........اما یه سوال؟؟؟؟
منم 7 روز یش دومین سقطم رو انجام دادم که البته کرتاژ ومم هم بود دکتر شما آزمایشات خاصی برات در نظر گرفته یا نه؟ من خیلی نگران بارداری بعدیم
سلام به دوستای گلم که البته خیلی هاشون را نمیشناسم......قبلا زیاد اینجا میومدم ......بیشتر برای رویا جونم و زهرا جونم که آنها هم دیگه خیلی کم میان....بقیه دوستان را هم نمشناسم و نمیدونم کی حامله شده....رویا جونم یه خبری از خودت به من بده هنوزم پیش پاکی میری؟چکار میکنی؟نکنه مامان شدی؟ ....................میتراخانم مبارکه مامان شدنت...امیدوارم به سلامتی این 9ماهو طی کنی.........راستش میخواستم ازت درباره دکتر افلاطونیان بپرسم که چطوریه؟ شما ازش راضی هستی؟و چطوری میشه پیشش رفت؟ میشه فقط برای مشورت پیشش بری؟قبول میکنه ؟(آخه من پیش پاک روش میرم و نمیخوام وسط درمان دکترمو عوض کنم فقط میخوام از افلاطونیان مشورت بگیرم) شماره ای ازش داری ؟چطور میشه نوبت گرفت؟..ممنون از اینکه راهنماییم میکنی؟
Lilypie Pregnancy tickers
salam be hame

sanam jan

aflatoonoiyan mahi ye bar miyad tehran bimarestane lale bakhshe ivf.

pakravesh ham mishnase..

amma sares kheili sholooghe.

mitooni beri avval bedi vasat tashkil parvande bedan. baad ke visit mishi bahash sohbat koni nazaresh ro bedooni.

adame monsefi ham hast. mariza ro to kharjaye ezafi nemindaze.

tel:88563006
خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی
صنم جون خیلی وقته منتظر پیغامی ازت هستم خیلی از تاپیک ها رو هم گشتم اما پیدات نکردم .
من که از سه ماه قبل از عید دیگه دکتر نرفتم اخرین بار دکتر بهم 20 جلسه فیزیوتراپی داد که چسبندگی لوله ها از بین بره و گفت اگه نتیجه نداشت برم برای ای وی اف اما من فعلا امادگیش رو ندارم و دیگه دکتر نرفتم البته هنوزم امیدوارم که طبیعی باردار شم و کارم به ای وی اف نکشه .راستی شما چیکار میکنی ؟ نیتجه ی درمانت چی شد؟ دکتر چی میگه؟امیدوارم به زودی زود خبرای خوبی ازت بشنوم به امید مامان شدن تمام بجه های این تاپیک...