2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158531 بازدید | 14067 پست
سلام به دوستای گلم
زهرا جون خوبی؟ ماشاالله پسرت چقد ناز شده خدا براتون حفظش کنه.
بقیه دوستای گلم خوبن؟
میترا جون اصلا نگران نباش آخه نگرانی برا ماها خیلی ضرر داره ایشالله خدا خودش کمکتون میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترا جون خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نگران نباش ایشالا که همه چی روبراهه . به خدا توکل کن و به قول مریم جون صدقه بده . حتما یه صدقه بذار کنار .ودیگه هم نگران چیزی نباش . خدایا خودت به ما رحم کن .ما نینی میترا جونو از تو سالم میخوایم تحویل بگیریم . ........... میترا ایت الکرسی هم بخونی خوبه . مواظب خودت ونینی باش .بوس
سلام به همگی
امیدوارم خوب و سرحال باشید.
زهرا جون ماشالله چقدر ناز شده پسملت . روی ماهش رو ببوس .........
میترا جونم انشالله که این نه ماه به خوبی و خوشی سپری میشه فقط استرس نداشته باش و مواظب خودت باش .
منتظر شنیدن خبر مامان شدن تک تکتون هستم .بوس بایییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
سلام به همه.

ممنون غزل جون به یادمی.

من سونو غربالگری رفتم آز هم دادم دکتر گفت خوبه.

فقط چون از عکس رنگی رحمم بهم گفته بودند رحمت هلالیه اینهم باز به دکتر یادآوری کردم و سونو واژینال کرد
و گفت طول سرویکس 35 هست. این هفته گفته باز برم برای سونو اگه طولش کمتر شده باشه دهانه رحم رو برام بدوزه. که زایمان زودرس ندم.

امیدوارم کار به اونجا نکشه.

از ی طرف هم نگران سونو های مداومی که میشم هستم.
تا حالا هفته های 6-7-8-9 و 11و 12 و 13 و این هفته 14 جمعا 8 بار این نی نی بیچاره سونو شده که 5 بارش هم واژینال بوده...... امیدوارم خدا هوامونو داشته باشه سالم به دنیا بیاد..

خدای خوبم. ممنون
سلام دوستای خوبم -منم الان 4 روز از دومین سقطم میگذره--------هنوز باورم نشده و فقط دارم سعی میکنم کسی متوجه ناراحتیم نشه---دارم از گریه میترکم اما اشکام نمیاد من خیلی دعا کرده بودم و از خدا خواسته بودم اما جوابمو نداد........
توی هر دو بارداری من فقط ساک حاملگی دیده شد به علاوه که این بار دفرمه هم بود و هر دو بار کورتا‍ژ شدم.......
دکترم گفته باید آزمایشات رو انجام بدی امروز میرم پیشش ببینم چه آزمایشاتی رو میگه
من نمیتونم واسه بارداری بعد زیاد صبر کنم چون از لحاظ روحی میترکم نمیدونم باید چه کار کنم.میدونم فقط شماهایی که این تجربه تلخ رو دارین منو درک میکنین........
از دکتر آل یاسین هم امروز وقت میگیرم برم پیشش ----توکل به خدا
دوستان من خیلی حالم خرابه تو رو خدا واسم دعا کنید مشکل حادی نباشه و به زودی حل بشه
منم دعا میکنم همتون به زودی مامان بشید و خدا هیچ امیدواریرو نا امید نکنه انشاالله
کسی نیست جواب من بیچاررو بدهههههههههههههههههههههههههههههههه
دوستایی که باردار شدین بارداریتون طبیعی بوده یا با عمل خاصی صورت گرفته؟؟؟؟؟
ممکنه من دیگه حامله نشممممممممم؟؟؟
تو رو خدا یه کم به من خبرای خوب و امیدوار کننده بدین
((((گریییییییهههههههههههه))))
سلام مامان باران جون

واقعا متاسفم برات.

من به شخصه درکت میکنم. چون تمام این چیزهایی رو که میگی از نزدیک حس کردم و گذروندم.

برای بارداریت نگران نباش. سعی کن خیلی مواظب خودت باشی که عفونت نکنی بعدش بارداریت مشکلی نداره.

من 3 بار سقط کردم.
بار اول به تشکیل قلب نرسید. بار دومم تو 5 ماهگی تو شکمم مرد. بار سومم از اول لک بینی داشتم بعد 2 هفته دکترم گفت موندنی نیست.
الان هم باردارم هفته 14 و هپارین صبح و شب میزنم تا باز قسمت چی باشه.

هنوز هم سقطهام خصوصا دومی برام ی کابوس وحشتناکه.........

ولی ناامید نباش تو تاپیک بعضیها مثل زهرا5 بعد فکر کنم 5 تا سقط مامان شد. چند نفر دیگه هم هستن که باردارن و خدا کنه اونها هم از این شرایط به سلامتی گذر کنن.

انشالله تو هم مشکلت زودتر حل میشه.

خدای خوبم. ممنون
مامان باران خودت رو اینقدر ناراحت نکن . می دونم که برای سخته یک مدت جلوگیری کنی ولی این لازمه تا بدنت به آمادگی برسه.

در مورد تو فقط ساک حاملگی تشکیل شده بود اما من به صورت طبیعی و بدون مصرف قرص و داشتن ارث ، دو قلو باردار شدم ، هر دو سالم بودن و قلب هاشون خوب و منظم کار مِ کرد . اوایل ماه سوم قلب هیچ کدوم نزد و هردوشون مردند و من کورتاژ کردم. تقریبا یک ماه پیش.

برام سخت بود اما سعی می کردم بهش فکر نکنم ولی از جلوی مغازه ای که معمولا لباس و کفش بچه مِی خریدم ، نمی تونستم رد بشم .

چند ماه قبل هم باردار شدم که همون اوایل خود به خود سقط شد.

به امید بارداری بعدی خودم رو خوشحال نگه می دارم اما اینکه آدم بدون دو تا موجود در درونش دارن پرورش پیدا می کنند ، ویار و تهوع سخت دوقلویی رو تحمل کنه به امید روزهای آینده و با تصور داشتن دو تا بچه تمام این روزها رو طی کنه و بعد این اتفاق بیفته ، یک کم سخته.

مامان باران بی خودی گریه نکن عزیزم . امیدوار و خوشحال باش تا بارداری بعدیت با مشکلی مواجه نشه . استرس و ناراحتی خودش مشکل ایجاد می کنه.
ممنونم دوستای خوبم میترا والهام عزیز انشا الله زودتر به آرزوهاتون برسین......
دوستان شما بعد از سقط دوم آزمایش خاصی دادین؟؟؟؟؟؟؟
جواباش چی بود؟؟؟؟
امروز دکتر من بهم آزمایشات عفونت---انعقاد خون و تیروئید و ....داده و به شوشو آز اسپرم......
اگر چیزی میدونید منو در جریان بزارید---مرسی-----
خیلی سخته که آدم راجع به مسئله ای با عزیزترینهاش نتونه یا نخواد حرف بزنه.....من همیشه از اینکه حرف مردم بشم و دیگران برام بیخودی دل بسوزونن بدم میاومد اما حالا شدم نقل مجلس.هر کی از راه میرسه یه راه حلی.حرفی .دکتری چیزی بلاخره داره....دارم میترکم ار غم......
همه آرزوهام یه شبه....دلم واسه خودم میسوزه اما جای شکرش باقیه جایی هست که بتونم یه کم از بغضم رو خالی کنم
دلم نمیخواد ناراحتتون کنم اما .......درکم کنید.....شوشوی بیچاره هر کاری میکنه نمیتونه خوشحالم کنه.....

تو رو خدا اگر چیزی راجع به این آزمایشا میدونید منو راهنمایی کنید

((((خداوندا نیار واسه هیچ کسی که امیدش غیر از تو به کس دیگه ا ی باشه و کسی جز تو براش دلسوزی کنه---آمین))))