2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158531 بازدید | 14067 پست
سلام به همه .خوبید؟
من چند هفته ای مشغول پسری بودم ....آخه آبله مرغون گرفته بود.....حلا دیگه شکر خدا خوبه

غزل جونم مبارکه ......بیا از خودت خبر بده گلم

رویا جون بلاخره تصمیم قطعی رو گرفتی؟

میتراکجاست؟

سوما جونم شما چیکار کردی؟

لاله جون اگر زیاده باید بریدکتر گلم

مامی جون منم توی سقطام تا 25 روز خونریزی داشتم

مارال جونم بیا از خودت خبر بده دلواپستم

مریم جون شما و ستاره رو هر روز توبی کلوب ستاره از حالتون با خبر می شم

سها جون و رزیتای عزیز ممنونم از شما

بقیه کجان .........خداییش فراموشی دارم اینطور نیست که از یادم رفته باشید ببخشید

تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام زهرا جون.باور کن منم هر روز به یاد نو و پسر گلتم.این قدر که شوشو هم احالشو می پرسه... :) خیلی برام دعا کن از آخر این ماه ایشالا اقدام می کنیم.ممنون که به یاد منم بودی..بوسسسسسسسسسسس
سلام به همگی
زهراجون عکسهای پسمل نازتو دیدم خدا بهتون ببخشه همیشه سایه تون رو سرش باشه.

من ی مدت درگیرم!!!!!!!!!!!!!

بعد سقط آخری دی گفتم دیگه تا ی سالی باردار نشم همه زندگیم شده دکتر دارو و بچه و سقط......
دیگه دکتر نرفتم حتی تاریخ پریها رو هم یادم رفت.اما گویا خیلی هم دست خودم نبود.

ی بار نزدیکی مشکوک داشتم چون فکر کردم نزدیک پریمه قرص نخوردم و ولی پری نشدم..
19 فروردین وقت دکتر داشتم ... گفت بعد 3 سقط باید آز ژنتیک بدی.. اما وقتی دید باردارم گفت حالا نمیخواد انشالله که این بمونه. صبح و شب برام هپارین نوشت.

ی 10 روزی آمپولهامو زدم که ی روز صبح وقتی رسیدم سر کار دیدم خونریزی زیادی کردم.
با رنگ پریده و چشم گریون باز رفتم بیمارستان. سونو کرد و گفت قلبش داره میزنه برو استراحت کن.
ی چند روزی تو استراحت بودم که ی روز که داشتم سیکلوژست میذاشتم ی لخته بزرگ پرید بیرون...

با رنگ پریده باز پاشدم رفتم دکتر سونو کرد.. گفت هنوز قلبش میزنه خونهای قبلی بود چند روز خوابیدی موندن الان اومدن. خلاصه بازم استراحت و قرص و آمپول.

بعد 10 روز تازه امروز اومدم سر کار.. نمیدونم هنوزم هم قلبش میزنه یا نه!!!!!!!1

خدایا این کابوس سقط کی تموم میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خدای خوبم. ممنون
وای میترا الهی فدات شم!
مبارک باشه عزیزم
انشاله که این بار همه چیز خوب و راحت پیش میره
تورو خدا استرس رو کنار بذار.... به خودت قول بده یکم آروم باشی

دوستی داریم که بارداری اولش مثل تو همش خونریزیهای شدید داشت ، تازه جفتش هم خیلی پایین بود .... کل 9 ماه استراحت داشت و الان یه پسر فوق العاده داره
من که خیلی برات دعا می کنم
هیچ خبری نمی تونست این همه منو شاد کنه
بی خبر نذار منو
Lilypie Maternity tickers
سلام به همگی
میترا جون واقعا برات خوشحالم و ارزو میکنم که این نه ماه روو به سلا مت طی کنی فقط عزیزم سعی کن اروم باشی و استرس نداشته باشی به خدا این استرس برای ما سمه و خودش باعث سقط میشه میدونم سخته اما سعی کن بیخیال بشی بسبار به خدا مطمئن باش خودش نگهدارشه...
زهرا جان سلام
ممنون که به کلوپ اومدید همیشه برای بچه ها از شما میگم واقعا مایه امیدواری ما هستی

من همخوبم و با امپولها کنار اومدم دوستدارم این روزها زودتر تمام بشه و دخترم زود بیاد تو بغلم

گل پسرت رو ببوس
زهرا جون اگه میشه هر دفعه بیا کلوپ مامان ستاره ......عکسای جدید از پسرت نداری خدا برات حفظش کنه من که هر دفعه اون عکسی که با کلاه گیس ازش گرفتی میبینم ذوق میکنم ......میگم خدایا یعنی میشه منم یه نی نی سالم بغل بگیرم
سلام نیکا جان تولدختر گلت مبارک

من هر روز می اومدم می دیدم زیر عکس کاربریم هنوز نوشته شما یک نفررا به عنوان دوست ا نتخاب کرده اید نگران می شدم که چرا تواین همه مدت نیومدی

خیلی خوشحال شدم امروز دیدم هیچی نیست ؟

ممنون که به کلوپ اومدی ؟ میبینی تعدادمامانهایی که آمپول می زنند چقدرزیاده ؟ ولی بازه هم بهنظر من بهترین وراحتترین روش هست

از خودت بگو شایطتت چطوربود اگر اشتباه نکنم دکترت نیکبتخت بود و سلکسان می زدی ؟ تاآخر سلکسان زدی یا عوضش کردی ؟

ممنون عزیزم عکس دخترت هم بگذار تا روی ماهشو ببینم
ممنونم ستاره جون .....من براتی بودم تا هفته 33 انوکس هپارین زدم اصلا سخت نبود ....خیلی زود گذشت ...ب
گاهی وقتا دلم برای باردازیم خیلی تنگ می شه.....دارو رو هر چی زدی تا اخر باید همونو بزنی....نمی شه عوضش کرد...خوش حالم که شما هم بالاخره موفق شدی .....تبریک می گم
Lilypie First Birthday tickers