2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158517 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی
امیدوارم خوب و خوش و سلامت باشید و سال خیلی خوبی داشته باشید و ارزو میکنم همه ی بچه های این سایت به زودی طعم شیرین مادر شدن رو بچشند.
زهرای گلم سوما جان رزیتا جونم مارال گلم و .... سال نو رو بهتون تبریک میگم و بهترین ها رو براتون ارزو میکنم

روزیتا جون یکی از بچه ها توی کلوب دکتر باکروش مطلبی گذاشته بود که من برات اینجا کبی کردم فکر میکنم به دردت میخوره...
خانم های عزیز سال نو مبارک من هم چند سال پیش مریض دکتر پاکروش بودم و بدون انجام عملی باردار شدم ولی هفته 7 صدا قلب داشت ولی هفته 8 نه خلاصه دردسرتون ندم فقط همین را بهتون بگم که برای من یک سری تجویز هایی کرد که برام درست نبود و بهم گفته بود که من قدرت حاملگی ندارم و هر بار که باردار بشوم بچه هام از بین می روند الان من دو بچه دارم یک دختر 4 ساله و یک پسر 6 ماهه خلاصه اگر ناامیدتان کرد ناراحت نشوید دوباره سعی کنید

....عزیزم امیدت رو از دست نده و با توکل به خدا شروع کن و مطمئن باش که نتیجه میگیری........
سلام بچه ها سال نووووووووووووو همه مباررررررک
ان شالله سال خوبی برای همه باشه. حالا با نی نی یا بی نی نی. فقط خوب باشه.
رویا راست میگه پاکروش خدا که نیست. منم مریضش بودم ولی بخاطر رفتار بی ادبانه منشی هاش و اخلاق بد خودش دیگه پیشش نمیرم. ما خودمون هزارتا غصه داریم و اونوقت اونجا باید ناراحتی اعصاب هم بگیرم. هیچ دکتری بزرگتر از خدا نیست . بسپار به خودش
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی

الهی که من فدای این گل بسر بشم خدا الهی حفظش کنه ماشالله خیلی نازه حتما براش اسفند دود کن ..
زهرا جون من که فعلا خبر جدیدی ندارم فکر کنم اینبار برم دکتر بگه که باید ای وی اف کنم چون دفعه ی قبل گفت لوله ها مشکل دارن و ممکنه طبیعی باردار نشی ........... برام خیلی دعا کن بوسسسسسسسسسس
روزیتا جان من سال گذشته لابا راسکوبی کردم و دکتر گفت لوله ها باز شده اما چند ماه بیش که عکس رنگی گرفتم لوله ها مشکل داشت و دکتر گفت احتمالا عفونت داره و چسبندگی برای همینه که الان باردار نمیشم.
دوستان
آخرین سقطم ماه بهمن بود و دکتر بهم اجازه بارداری بعد از پری اردیبهشت را داده....
ار 4 شنبه شب دلم یه حالی بود تا دیشب که خیلی شدید شد ، یعنی از روز 18 تا 21 پری
این حالت دقیقاً مثل بارداری قبلیم بود که دلم درد می کرد و کمر درد داشتم ، از دیروز عصر هم ترشحات سفید
بهش اضافه شد.... من هیچ وقت این موقع دلدرد ندارم
با توجه به اینکه جلوگیری می کنیم و قصد بارداری هم نداشتیم بهش توجه نکردم ... ولی شیطونه گولم زد صبح بیبی چک گذاشتم و در کمال ناباوری دیدم که خط دوم بعد ازیک ساعت خیلی کمرنگ افتاده!!!!!! حالا نمی دونم به خاطر زود گذاشتن بی بی چک خط دوم کمرنگ شده یا اشتباه شده!!

برام دعا کنین... دعا کنین اگه نی نی دارم این بار سالم باشه و بمونه..... آخه دکتر گفت باید سه ماه فولیک اسید 5 بخورم که تازه از فروردین شروع کردم
Lilypie Maternity tickers