2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158517 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میترا جونم
خیلی ازت ممنونم که جوابم رو میدی
جنین من نقص عضو داشت برای همین گفتن کاریوتایپ انجام بدیم..... ولی یکی از آشناها که دکتر فوق تخصص نوزادانه گفت که ممکنه مشکل ژنتیکی باشه نه کروموزومی و بهتره آزمایشات ژنتیک انجام بدین
ولوله افتاده به جونم که این آزمایش ژنتیک چیه و کجا میشه انجام داد
می خوام بدونم که اسم آزمایش چیه که اردیبهشت به دکترم بگم برامون بنویسه یا برم بدم کس دیگه

اگر لطف کنی و یکم راهنمایی کنی یک دنیا ممنون میشم :)
Lilypie Maternity tickers
سلام به همگی
روزیتا جان غصه نخور. یادت باشه یه اراده تو دنیا هست که میتونه هر کاری انجام بده. هر وقت خودش بخواد میده. منم پیش دکتر گیاهی میرم. دکتر روازاده، دوبار حجامت کردم. فصد کردم. بادکش کردم. نمی دونم الان چهار ماه است که در خدمتش هستم هنوز هم اجازه بارداری نداده . حداقل سه ماه دیگه باید صبر کنم. منم دیگه سپردم به خدا. این سه ماه صبر میکنم. به شوشو گفتم اصلا بیخیال بچه. اگه بچه میخوای من همه مهریه ام را میبخشم و به سلامت و اگر نه دیگه دست از سر کچلم بردار. ولی خدایش خیلی ها پیش این دکتر جواب گرفتند. اسمشو سرچ کن . سایت داره. میتونی کلی اطلاعات در مورد زنان بگیری. بچه هاااااااااا یک کمی به خودتون روحیه بدینننننننننننننن
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
غزل جان من کاریوتایپ انجام دادم. هم خودم هم شوشو. کل کروموزمها را بررسی می کنند تا معیوب نباشه. ما مشکلی نداشتیم. و نرمال بود. ولی در مورد آزمایش ژنتیک چیزی نمی دونم . و نمی دونم اصلا چیز جداست یا نه؟
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام دوستان خوبید

مریم جون ممنون که اطلاع دادید خودم دل و جراتشو نداشتم که بیام اینجا بگم

می دونم بچه ها چی کشیدند ومی کشند ؟

همانطور که مریم جون گفت هفته 13 هم داره تمام میشه خدا رو شکر

البته با زدن روزی دو تا آمپول هپارین

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers

منم 19 دی ماه رفتم ازمایش کاریو تایپ دادم متاسفانه هنوز جوابش اماده نشده یعنی خیلی اذیت می کنند همون موقع گفتند جوابش 6 ماه دیگه اماده میشه منم گفتم خانم تا اون موقع یا حامله هستم یا دوباره سقط کردم

که همینطور هم شدم روزی که رفتم آزمایش دادم حامله بودم وخودم نمی دونستم اونجا هم گفتم حامله نیستم چون همون روز آزمایش دادم ومنفی بود

ولی دو روز بعدش مثبت شد من هم خیلی تو فکر جوابش هستم ********************************

سوما جان شما خوزستان نبودید ؟ کجا آزمایش کاریو تایپ را دادید چند روزه آماده شد ؟
سلام ستاره جان تبریک میگم. امیدوارم به سلامتی تو دومین مادر این تایپیک باشی. اگه خودت نمیومدی و خبر نمیدادی اسمتو میذاشتیم بی وفا. یادت باشه هر کسی اینجا نی نی دار بشه یه چراغ تو دل بقیه روشن میشه . تازه همه ما ذوق زده می شیم و شاد چون خدا به بچه های این تایپیک رو کرده. امیدوارم نفر بعدی هم زودتر خبر بده.
من تهران آزمایش دادم و جوابش یک ماهه اماده شد و برام پست کردن خونه.
سلام

ستاره جون خدا رو شکر انشالله نی نی تو هم سالم وسلامت به دنیا بیاد مامان دوم این تاپیک باشی.

غزال جون چشم ولی باید تو دفترچه نگاه کنم.. البته آزمایشهای روتینی نبودن چون خود آزمایشگاهی هم که دکتر فرستاده بود(آزمایشگاه آرمین تو قائم مقام) اولش سر در نیاورد چیه ازم نمونه خون گرفتن بعد با دکتر پاکروش صحبت کرده بودند و اون بهشون گفته بود منظورش چیه چی میخواد بعد 2 ماه جواب دادند.
تا جایی که یادم میاد نوشته بود DNA و Anti DNA از این جور چیزا!!!!!!!!!! دست منو که چیزی نگرفت...
خلاصه باشه برات نگاه میکنم بعد عید میزارم. امیدوارم مشکل تو هم زودتر حل شه.

فعلا بای
سال نو همگی مبارکککککککککک
خدای خوبم. ممنون
زهرا جان سلام ممنون عزیزم خدا پسر گلت رو برات نگهداره واقعا عزیزم تا حالا نوشته هات رو صد بار خوندم توامیدم هستی خیلی شرایطت قبلنت مثل الان منه وقتی دلم میگیره به خاطر وضعم فقط فکر کردن به امثال خودم ارومم می کنه مثل امروز که نتونستم خودم آمپول بزنم یک ساعت تمام گریه کردم خیلی دلم پر بود آخرش هم مجبور شدم به شوهرم بگم بیاد بزنه نمی دونم را اینجوری شد همیشه خیلی راحت می زدم ولی امروز نتونستم و واقعا احساس بدبختی کردم آره عزیزم می دونم میگذره وبعدش اصلا سختی ها ش یادم نمیاد
سوما جان ومیترا جان سلام ممنون دوستان خوبم می دونم عزیزم برای خودم هم همینطوره هر روز به این امید که یکی بیاد بگه مامان شده تو سایت میام از ته قلبم برای همگی دعا می کنم آرزو می کنم تو سا ل جدید همه به آرزوشون برسند
ستاره جون
همیشه از صمیم قلب برات دعا می کنم که نی نی سالم و خوشگل بدنیا بیاد و یاد این روزا برات یه خاطره دل انگیز باشه

رزیتا جون
از حرف یه دکتر این همه مایوس نباش .... حرفشون که آیه نیست، انسان جایز الخطاس و انشااله در مورد تو هم اشتباه شده

دوستان گلم برای همه شما آرزوی خوشی و سالی پر از امید دارم
امیدوارم این سال ، سال ارزوامون باشه
Lilypie Maternity tickers
بچه ها سلام .سال نو همگی مبارک امیدوارم سالی پر از برکت و موفقیت داشته باشید.و هرکسی آرزوی مادر شدن داره بزودی زود خدا بهش یک فرزند سالم و صالح عطا کنه .
رویا جون، سوماجون ،غزل جون و میترا جون از دلداریهاتون ممنونم خیلی روحیه گرفتم وقتی دیدم دوستان خوبی مثل شما دارم.