2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158517 بازدید | 14067 پست
زهرا جون مامان مهدی کوشولواز صمیم قلب بهت تبریک میگم ایشالله که قدمش خیر باشه مهدی کوچولوت خیلی نازه هزار ماشالله ...........به امید اون روز ی که من و همه مامانای چشم انتظار خبر تولد نی نی هامون بدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همه مامانا
من 34 سالمه یک بار خودم کورتاژ کردم و دو بار هم در 18 هفتگی کیسه آبم پاره شد که دومیش همین چند روز پیش بود .الان خودم و همسرم خیلی ناراحتیم کسی می تونه منو راهنمائی کنه خیلی ممنونتون می شم
مریم جان
تهران هستی ؟ دکترت کیه ؟ تا حالا بررسی انجام نشده برای دلیل سقط؟
من هم یه سقط توی 18 هفته داشتم که بدلیل نقص عضو جنین و تک رگ بودن بند ناف بوده و یه سقط توی هفته 9 بدلیل تشکیل نشدن قلب جنین
می دونم که واقعاً سخته....
هیچی نمی تونم بگم برای دلداریت چون در این مواقع کسی درکی از شرایط نداره
عزیزم امیدوارم این بار دفعه اخر باشه
فقط حتماً دلیلش رو پیدا کن
Lilypie Maternity tickers
سلام بچه ها
چرا کسی نمیاد و از خودش خبر نمیده. اینجا داره زیادی سوت و کور میشه. البته امیدوارم همه با خبرهای خوب بیان. مثل زهرا که اونموقع ها بی خبر بود و یه دفعه کل تایپیک را ترکوند.
میشه از خودتون خبر بدید. همه بچه ها
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
زهرا جون از صمیم قلب برای خودت و مهدی کوچولو آرزوی سلامتی میکنم.از کوچولوت بخواه برای ما هم دعا کنه. سوما جان خوبی؟ ولی متاسفانه من خبر خوب ندارم دکتر پاکروش به من گفت تخمکهام ناسالم است و هیچگاه نمیتونم حتی از طریق آی وی اف بچه دار بشم از اون هفته تابحال کلی گریه کردم و غصه خوردم شوهرم هم حرف نمیزنه و مامانم کلی ناراحت شد و گریه کرد.حالا نمیدونم عید جواب مردم را چی بدم.خواهرم میگه روحیه ات را حفظ کن میگم چطوری بعد از 4 میلیون خرج و 2 سال 300کیلومتر رفت و آمد روحیم را حفظ کنم.
زهرا جون از صمیم قلب برای خودت و مهدی کوچولو آرزوی سلامتی میکنم.از کوچولوت بخواه برای ما هم دعا کنه. سوما جان خوبی؟ ولی متاسفانه من خبر خوب ندارم دکتر پاکروش به من گفت تخمکهام ناسالم است و هیچگاه نمیتونم حتی از طریق آی وی اف بچه دار بشم از اون هفته تابحال کلی گریه کردم و غصه خوردم شوهرم هم حرف نمیزنه و مامانم کلی ناراحت شد و گریه کرد.حالا نمیدونم عید جواب مردم را چی بدم.خواهرم میگه روحیه ات را حفظ کن میگم چطوری بعد از 4 میلیون خرج و 2 سال 300کیلومتر رفت و آمد روحیم را حفظ کنم.

سلام به همگی
زهرا جون گل پسرت رو از طرف من ببوس . نمیدونی وقتی میام اینجا و پست هات رو میبینم چقدر روحیه میگیرم واقعا خیلی خیلی زود میگذره انگار همین دیروز بود که خبر بارداریت رو دادی. عزیزم واقعا از صمیم قلبم برات خوشحالم ارزوی سلامت و سعادت براتون دارم ..
روزیتا جون این چه حرفیه که میزنی تخمکت معیوبه یعنی چی ؟ تشخیص اسپرم معیوب ممکنه اما به هیچ وجه نمیشه با قطعیت گفت که تخمک معیوبه ( اینو دکترا میگن نه من ) پاکروش هم درسته دکتر خوبیه اما خدا که نیست و حرفش هم ایه ی منزل نیست اون هم ممکنه اشتباه کنه توی همین سایت یکی از بچه ها رو میکرو کرد که نگرفت بعد هم بهش گفته بود فقط باید با ای وی اف یا میکرو باردار بشی اون بنده خدا هم خیلی خیلی غصه خورد اما دو ماه بعد به طور طبیعی باردار شد البته این مال خیلی وقت پیشه که من هنوز مریض دکتر نبودم اما میخوام بگم خیلی حرفش رو جدی نگیر دکترا وقتی مشکل رو پیدا نکنند مجبورن یه چیزی بگن.
ضمنا اگه از دوا و دکتر کردن خسته نشدی به نظر من برو پیش یه دکتر گیاهی من یه دکتر خیلی خوب میشناسم از همکارهای دکتر خدادادیه دوستم چند وقت پیش رفت پیشش دکترها بهش گفته بودند داری یائسه میشی و احتمال بچه دارشدنت خیلی کمه دوبار سقط کرده بود و دیگه 5 سال بود حامله نشده بود بعد از دو ماه که رفت پیش این دکتر حامله شد منم یه دور ه رفتم دکتر گیاهی اما چون لوله هام بسته بود جواب نگرفتم الان هم راهی جز ای وی افت ندارم والا حتما میرفتم پیشش...
سوما جونم مارال جون و بقیه ی خانومهای گل خوب هستید ؟؟؟؟؟ چیکارا میکنین ؟؟؟ امیدوارم به زودی با خبرای خیلی خوب بیاین و به ماهم روحیه بدین...........
سلاممم

شرمنده غزال جون جوابتو دیر میدم... ژنها T2628 دقیق یادم نیست عدد اینها بود. ولی مهمش Lenin هست.

روزیتا جون دپسرده چرا؟؟؟؟ بابا این پاکروشم هم خودشو با خدا اشتباهی گرفته ها!!!!!!!!!!!!!!!!
عید هم جواب مردم بگو "انشالله هر وقت خدا خواست"..

الهی مریم جون ستاره همونی که از بوشهر بود؟؟؟؟؟؟؟؟// انشالله این نینی هم سالم به دنیا بیاد.

انشالله که همه بچه های این تاپیک سال جدید به هر چی میخوان برسن.. در این تاپیک گل بگیریم بشنیم راجع به نینیهامون حرف بزنیم.........................
آمین.
خدای خوبم. ممنون