2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام زهرا جونم
وای خدای من اینقدر برات خوشحالم زهرا که نگو انشالله خدا به برکت وجود نی نی تو ما رو هم شاد بکنه مواظب نی نی گلت باش
بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس برای نی نی زهرا
سلام زهرا جونم
وای خدای من اینقدر برات خوشحالم زهرا که نگو انشالله خدا به برکت وجود نی نی تو ما رو هم شاد بکنه مواظب نی نی گلت باش
بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس برای نی نی زهرا
وای زهراجون خیلییییییییییییییییییییییییییییییی خوشحال شدم.
خدا رو 1000000000000000000000000000 بار شکر. بالاخره یکی از تاپیک نی نی دارشد.
انشالله خدا به همه مون نظر کنه........

بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس
خدای خوبم. ممنون
سلام زهرا جون من تازه به این تاپیک اومدم. تولد نی نی نازت رو تبریک میگم . منم تا حالا 4 تا سقط داشتم . امیدوارم قدم نی نیت بیافته و من و سایر دوستان هم خبر های خوش به همدیگه بدیم. انشا الله. از روی نی نیت میبوسم.
سلام .می گن دعا زیر قبه الحسین مستجاب هست.اسم تک تک بچه های این تابیک رو زیر گنبد امام حسین اوردم... ایشالا هممون نی نی دار شیم مثل زهرا جون.
زهرا جون خیلی مبارکههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :)
میگما زهرا خانوم از وقتی مامان زهرا شده دیگه تحویل نمگیره. میشه بیای و خبر از خودت و گل پسرت بدی زهرا جان
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
وای الهی قربونششششششششششششششش برررررررررررررررم چقدر نازه
خدا برات ببخشه زهرا جون. الهی داماد شدنش را ببینی. دارم گریه می کنم از ذوقم. خیلی ماهه.
خیلی خوشحالم. وای شکررررررررررررررررررررررررر
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام مامان زهرا جونممممممممممممممم ... خیلی خوشحال شدم گلمممممممممممممممم ... مواظب خودتو نی نی نازت باش .............. منم دو تا سقط داشتممممممممممممممممم ... الانم شروع کردیممممممم امیدوارم هیشکی این تجربه تلخ و دیگه تجربه نکنههههه بذام دعا کنید لطفا ...........................
سلامممممممممممممممممممممممممممم
وای خدای من الهی که صد سال زنده باشه زیر سایه مامان بابا صحیح و سالم باشه .. چقدر نازه گل بسرت خیلی خیلی مواظبش باش .زهرا جون تو رو خدا داری نی نی گلت رو شیرش میدی به یاد ماهم باش و برامون دعا کن .......بوسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس