2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158506 بازدید | 14067 پست
زهرا جون انشاءا... خداوند خودش به تو و نینیت و همه ما کمک کنه همه محتاج دعا هستیم برای هم دعاکنیم چون دعای خانمهای باردار زود مستجاب میشه برای سلامت نی نی من هم دعا کن موقع سزارینت موفق باشی به امید خدا حتماً
خداوندا مرا آن ده که آن به
سلام به همگی.زهرا جون ایشال خودت و نی نیت سالم باشید.هر وقت می خوا برای بچه های سایت دعا کنم اولین نفری که به ذهنم می رسه شمایی!با ستاره!
امشب هم عازم کربلا هستم قابل باشم نایب الزیاره همه هستم...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

زهرا جون به آغوش گرم و پر مهر خدا میسپارمت.برای من هم دعا کن.
مریم جون از امام حسین (ع) بخواه به هممون بچه سالم و صالح و باهوش وزیبا بده . مریم جون از طرف من هم نایب زیاره باش چون من به امام حسین و قمربنی هاشم ارادت خاصی دارم.
زهرا ش سلام به همه عزیزان همدرد
من تا بحال 6 تا سقط مکرر داشتم به مرکز ابن سینا هم مراجعه کردم با کلی هزینه وازمایشات فراوان بعد از 1سال اجازه بارداری دادند اما من هرگز باردار نشدم یه دکتر دیگه هم گفت شما چاره ای و درمانی غیر از گرفتن تخمک نداری اما من به این روش بدبین هستم نظر شما چیه؟
زهرا ش سلام به همه عزیزان همدرد
من تا بحال 6 تا سقط مکرر داشتم به مرکز ابن سینا هم مراجعه کردم با کلی هزینه وازمایشات فراوان بعد از 1سال اجازه بارداری دادند اما من هرگز باردار نشدم یه دکتر دیگه هم گفت شما چاره ای و درمانی غیر از گرفتن تخمک نداری اما من به این روش بدبین هستم نظر شما چیه؟
سلام زهرا ? جون انشالله به سلامتی من اگه قابل باشم برات دعا میکنم همه چی به خوبی پیش بره. شما هم برای ما دعا کن. راستی بعد زایمانت وقتی حالت خوب شد بهمون سر بزن برامون تعریف کن چی شد. به خدا میسپارمتون
سلام دوستای گلم
تبریککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک
زهرا جونم از صمیم قلبم ورود فرشته ی اسمونیت رو به اغوش گرمت تبریک میگم و امیدوارم همیشه صحیح و سلامت باشید.خیلی خیلی مواظب گل =سرت باش .........
عزیزم ما رو یادت نره و وقت کردی حتما اینجا سر بزن منتظرم............
سلام به همگی
زهرا جان خیلی تبریک میگم. خدا نگهداره نی نی نازت را.
بچه ها بالاخره طلسم اینجا شکست هوررررررررررررررراااااااااااااااااا
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام زهرا جان .خدا را به اندازه تک تک سلولهای موجودات زنده روی زمین شکر که یک نفر از اینجا نتیجه گرفت.
زهرا جون از صمیم قلب بهت تبریک میگم و برای تو و فرزند دلبندت آرزوی یک دنیا سلامتی میکنم.و هردو شما را بهآغوش گرم و پر مهر خدا میسپارم.التماس دعا