2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی
مارال جان شوشو بعد از آزمایش اسپرم رفت دکتر و بعد از معاینه و سونوگرافی فهمید که باید عمل بشه. شوشو تکواندوکار میکنه و احتمالا ضربه خورده بود. حالا هم اوضاعشر روبراه شده. ولی قراره پنج شنبه پیش یه دکتر دیگه هم بره و ما از این ماه اقدام کنیم. ولی مشکل من فقط شوشو نیست من باید هپارین و آسپرین مصرف کنم.
زهرا5 جان من بارداری قبلی که قلب نداشت هپارین مصرف می کردم. ولی فکر کنم هر شیشه اش 2500 تومان شده بود از بیمارستان ابان و من هرکدومش را 5 روز استفاده میکردم. میشه ببینی برای تو هپارین چند میلی هست. و روزی چند میل استفاده می کنی. ممنون
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام لطفا کمکم کنید سوما2 عزیز چه ازمایش دادی که دکترت گفت باید اسپیرین و هپارین استفاده کنی من یه سر ازمایش دادم جوابش 18 حاضر میشه امروز رفتم پیش دکی بهش گفتم بعد از این ازمایشات چیز دیگه ای هم میدی گفت اگه مشکل نداشتی میگم حامله شو بعد بهت دارو میدم گفتم اسپرین و هپارین میدی گفت اره میخواستم بدونم زمانی که تشخیص ندن علت سقطو اینا رو میدددددددددددددددن کمککککککککککککککککککککککم کنیییییییییییییییییییییید خواهش میکننننننننننننننم
مژگان جان اگه پیش پاکروش رفتی مطمئن باش اولین تیرش رو به هدف میزنه......... چون اینقدر آزمایش و عکس... رو مینویسه که علتش رو پیدا میکنه.

برای من هم یکسری از همین آزهای تو با آز یکسری ژنها رو نوشته بود.... گفت 5 تا عامل سقط داری. 2 تا از ژنها هم جهش زنتیکی داشت خودش که توضیحی نداد ولی افلاطونیان وقت میزاره چند تا سوال بپرسی.

اسم پاکروش رو که دید گفت "بله ایشون هم عادت دارن خیلی آزمایش مینویسن." گفت 5 تا عاملی هم که بهت گفته درمان همشون هپارین از روز اول حاملگی باید بزنی.

البته دکتر قبلی هم با حدس بهم گفته بود چون بارداری اول هیچی نمیخوردم تا 6 هفته بود. دومی با آسپرین تا 19 هفته رسید. احتمالا باید قویتر از آسپرین یعنی هپارین مصرف کنی.
دیگه نمیدونم چی میشه تا خدا چی بخواد
خدای خوبم. ممنون
سلام خانمها
مژگان جان من همه آزمایشهامو پیش پاکروش بردم و اون گفت که حتما میتونم بچه بیارم. همون موقع باردار بودم ولی جنین قلب نداشت(سومین بارداری) گفت اسپرم شوهرت ضعیف بوده این خودش نمی مونه ولی اگه بمونه با داروهایی که نوشتم برات میمونه. آسپرین و هپارین نوشته بود. به نظر پاکروش مشکل من با اون حل میشه. بعد از سقط هم دیگه پیشش نرفتم. همینجا شهرستان پیش یه دکتر خوب میرم کهش اگرد دکتر نیکبخت پزشک حاذق اهوازیه و همیشه باهاش مشورت میکنه. ولی نسخه پاکروش را نگه داشتم برای بارداری بعدی.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام به همگی
هر دم از این باغ بری میرسد!!!!!!!!!!!!!!!!!
بچه ها من امروز بعد از سه ماه که از ایوایم میگذشت رفتم پیش پاکروش البته خودم یه عکس رنگی انداخته بودم که ببینم لوله هام بازه یا نه توی عکس نوشته بود لوله ها بازه اما مایع موقع برگشت کمی به سختی خارج شده .دکتر عکسم رو که دید گفت لوله ها بر اثر عفونت متورم شده و باید ایوی اف کنی ازش پرسیدم هیچ راه دیگه ای نیست؟ نمیشه عفونت رو برطرف کرد گفت که احتمالش کمه اما برات دارو میدم خلاصه یه جور کرم برای شستشو داده که نتونستم اسمش رو بخونم یه جور قرص که روزی سه بار بخورم و بیست روز هم فیزیوتوراپی از ناحیه ی شکم نوشته گفت فیزیوتراپی باعث میشه عفونت ها دفع بشه من که تا به حال همجین چیزی نشنیده بودم !!!!!!!
لطفا اگه کسی چیزی راجع به این فیزیوتوراپی میدونه یا انجام داده برام توضیح بده...........
سلامممممممممم به همه خانمها گل اینجا
رویا جونم منم نشنیدم فیزیوترابی از شکم ولی خوب ای وی اف یکدفعه تکلیفتو روشن میکنه تازه اونجا جنینهای سالمترو انتقال میدن
زهرا جونم امیدوارم این چند وقتم بگذره و نینی گلتو به اغوش بگیری
میترا جونم خوبی عزیزم
سوما جون خدارو شکر مشکله شوشو حل شده به منم گفته بودن شوشو ضعیفه و واریکوسل خفیف داره ولی وقتی جواب بقیه ازمایشات اومد معلوم شد مشکل از جای دیگریه و اختلال کروموزومییه
من چند وقت پیش پیشه دکتر اقصی رفتم اونم اسپرم اهدایی رو پیشنهاد داد شوشو هم راضییه دوست دارم اقدام کنم اما از عواقبش میترسم واقعا موندم باردارم که نمیشم الان 7 ماهه که اقدام کردم
زهرا جونم خوبی؟ عزیزم نترس خدا باهاته.وقتی یک خوشگل داری چه غمی داری عزیزم مواظب خودت و اون نازنین باش زهرا جون الان چند ماهگی هستی؟برات دعا میکنم.
رویا جون نترس عزیزم ماها که تا الان این همه سختی کشیدیم.امیدت به خدا باشه.به خدا بسپار.
مارال جون ناامید نشو. من تعریف دکتر اقصی را زیاد شنیدم بخصوص در ژنتیک.
زهرای عزیز امیدوارم نی نی نازت صحیح و سالم از تو دلت بیاد تو بغلت ما رو هم دعا کن عزیزم مارال جونم امیدوارم تو هم به زودی زود به ارزوت برسی امیدوارم سال جدید هممون یه عیدی خوب از خدا بگیریم