2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زهراجون اصلا نترس......... همونی که تا الان مواظبتون بوده بعد این هم هست.

رویاجون من هم راجع فیزیوتراپی شکمی نشنیدم ولی اکه دکتر میگه خوب بکن. شاید اصلا به خاطر عفونت بوده که باردار نمیشدی ضعیف بودن شوشو بهانه بوده. ان شالله عفونتت که درست بشه خودت باردار میشی و میمونه.
نمیدونم من که فکر میکنم مشکلات اینقدری بزرگ نیستن که دکترها بزرگش میکنن..
هر دکتری ی آزمایشی میده از تو اون هم تشخیص میده ی مشکل داری........
با این همه مشکلی که به خود من میگن نمیدونم چجوری 27-28 سال زنده بودم .
آز کاریوتایپ رو دیگه ندادم. چون اگه بدم از اون هم باز ی چیزی کشف میکنن.....

(ذهن من!
چرا از چیزی به چیز دیگر می گریزی؟
هر آنچه اتفاق افتاده است باید روی می داده است.
پس دیگر نه نگران گذشته باش و نه از آینده بیمناک

به دامان نیلوفرین خداوند متوسل شو، و آنجا زیبایی، سرور و آرامش حقیقی را دریاب.)
خدای خوبم. ممنون
مرسی ملی جون.انشاا.. هم شما و هم تمام بچه های منتظر نی نی ، تا سال دیگه نی نی دار بشید.البته خیلی راحت و بطور طبیعی و بدون دردسر.
ملی جون من که خسته شدم .شوهرم میگه به چه کارهایی وادار شدیم.الان هم دکتر بهمون تست نزدیکی داده .
رزیتاجان درکت میکنم خیلی سخته.

برای شوشو من هم آز ا.س.پ.ر.م داده بود کلی دنگ و فنگ آخرش هم نداد...

چی کار میشه کرد.......
سعی کن اگه نمیتونی بری خونه آشناهاتون ی روزه ی هتلی اتاقی جایی اجاره کنید..
خدای خوبم. ممنون
روزیتا جون شوشوها زود خسته میشن، من اینو تو خیلی از زن و شوهرها دیدم، اما ما باید با دادن امید و محبت کردن نذاریم که زمان از دست بره مخصوصا ماها که سنمون بالاست خیلی باید تلاش کنیم، شوشو من از آز اسپرم مخصوصا تو جاهایی که میگن برو تو دست شویی و تنهایی نمونه تهیه کن خیلی بدش میاد تو این جور مواقع تو خونه تهیه میکنیم و من با هزار مصیبت و گرم نگه داشتن سریع به آزمایشگاه میبرم، البته این مشکل تو تهران نیست و زن و شوهر باهم میرن تو اتاق و بهشون فرصت داده میشه اما تو شهرستانها کم توجهی میشه.
گلم خیلی باید روحیه مونو حفظ کنیم منم خسته شدم و میدونم راه درازی در پیش داریم، اما چاره چیست؟ انشاالله به زودی شما هم نتیجه بگیری و جبران خسته گیها و زحماتت بشه.
سلام به دوستان عزیزم

از مرداد که به سایت اومدم اولین جایی که میاومدم اینجابودتا 19 شهریور که برای بار سوم سقط کردم

وازاون روز تاحالا دنبال کارهای درمانی بودم

عکس رنگی گرفتم وانوع واقسام آزمایشات رو دادم که هیچکدوم مشکلی نداشتند وضعیت شوهرم هم عالی است

دکتردیروز گفت کهمی تونم برای بارداری مجدد اقدام کنم ولی احتمال استفاده از هپارین راداده ؟ البته چون علت خاصی راتشخیص ندادن این حدس رو زده

حالا خیلی می ترسم که کارم به تزریق هپارین بکشه

از کجا مطمئن بشم که من به این کاراحتیاج دارم ازروی چه آزمایشی ذقیقا اسم آزمایش را بی زحمت برام بنویسید

از حالا هم آسپرین می خورم هرسه تا بارداری من در8 هفتگی بود بدون تشکیل قلب

من اهواز دکتر می روم پیش دکترفرح بخش

سوما جان شماهم اهواز هستید

بچه هاخوشحال میشم هروقت آنلاین بودیم در کلوپم صحبت کنیم

البته من خیلی عصبی واسترس دارم دکتر پیشنهاد دکتراعصاب راداد ؟

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=2478&ChatDate=5-9-1388&PostID=3093885#3093885
گیتا جون من هیچ ازمایشی که غلظت خون رو نشون بده ندادم به خاطرهمین ماسفانه دکترم هم اهوازه ومن نمی تونم دوباره برم

فقط تاکید کرد به محض بارداری سریع مراجعه کنم ولی خوب زمانی بارداری مثبت میشه که طبق تاریخ پریودی 4 هفته گذشته وهمون 4 هفته اول هم مهمه میگم اگر قراره هپارین بزنم خوب از همون اول پریودی مثلا شروع کنم بزنم

کسی می دونه چه آزمایش هایی نشون دهنده استفاده از هپارین هست

یکی از بچه ها گفت مثلا پروتئن سی یا ....
سلام دوست جونها................. ستاره جون تزریق هپارین رو خیلی از دکترها چون علت رو نمیفهمند توصیه میکنند برای خود من هم قبل آزمایشاتی که پاکروش بنویسه همینطوری برام توصیه کرده بودند......................................................................................................................................................................................................................................................................... اما پاکروش کلی آز نوشته بود با یکسری آز DNA که حتی آزمایشگاه هم آز ژنهای DNA رو نمیدونست که چی هست و با خود دکتر زنگ زدن و صحبت کردن و آخر سر بعد 2 ماه بهم جواب دادند............................................................................................................................... تو این آزمایش برای من نوشته بود که این 3 تا ژن که یکیش اسمش لنین بود دو تای دیگه یادم نیست باید نگاه کنم................................................................................................................................. لنین رو برام wild type زده بود اما اون دو تای دیگه Hydrogenous که یعنی تا جایی که من فهمیدم که ژنهایی جهش ژنتیکی دارند که باعث پیری زودرس جفت و مرگ جنین میشه.............................................................................................................................. بعد این آزمایشها دکترهایی که از این فاکتورها سر درمیاوردن بهم گفتن باید هپارین بزنی.................................................................................................................................... اما بگم که خیلی از دکترها هم حتی نمیدونستن چیه...................................................................................................................................هزینه آزمایشام هم 320 هزار تومان با دفترچه بود..................................................................................................................................
خدای خوبم. ممنون