2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
سلام
زهرا جان خیلی خوشحالم که حالت خوبه؟
رویا . مارال و بقیه بچه ها سلام امیدوارم خوب باشید.
منم بد نیستم سه ماه از عمل شوشو گذشته آزمایش دادیم. تعدادش حالا شده 35 میلیون که 76 درصدش فرمش درسته ولی تحرکش 35 درصد است که دکتر در کل گفت خوبه ولی می تونست بهتر بشه اگر شوشو دارو میخورد که نخورد. حالا از این ماه قراره اقدام کنیم من امروز روز پنجم و اخر پری هستم و منتظر روزهای آینده. برام دعا کنید. شوشو میگه میخواد پیش دکتر راور زاده هم بره که فکر کنم طب سنتی داره
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام............

آخی روزیتاجون چقدر اذیت شدی.............
پاکروش 2شنبه 5 شنبه نیست.

ببین تو کلوپ مریضهای پاکروش یا قانون جذب که مریضهای پاکروش هستند هر ورز با هم حرف میزنند اگه کسی بخواد بره اسم بنویسه هماهنگ میکنند مال هم دیگه رو مینویسند حتی گاها ویزیت هم میدن تا 10-12 که کسی از شهرستان میخواد بیاد برسه به ویزیت.....
من که فعلا پاکروش نمیرم ولی اگه کاری از دستم برمیاد بگو.
خدای خوبم. ممنون
مرسی میترا جونم قربونت برم عزیزم .انشاا.. تا سال دیگه یک نینی خوشگل و سالم داشته باشی.
میترا جونم همینکه اسمم را بنویسند ازشون ممنونم .12 آبان ساعت 5 کلاس شوهرم تمام شد و سریع حرکت کردیم و وقتی رسیدیم گفتند روز چهارشنبه 13 آبان مطب تعطیل است
زهرا جون سلام عزیزم حاله نینی گلت چطوره وبلاگمو ادرسشو عوض کردم این ادرسه جدیدشهhttp://sahel32.blogfa.com/
رویا جون حالت چطوره عزیزم الان برای بارداری چه قرصی میخوری
سوما جون امیدوارم دکترا راست گفته باشن ومشکل شوهرت حل شده باشه راستی قبلا تحرکش چقدر بود الان بهتر شده؟؟؟؟؟؟؟؟ شوهرت به خاطر واریکوسل درد داشت یا اینکه بیضش کوچیک شده بود یا نه؟؟؟؟؟؟؟
سلام به همگی
سوما جون وضعیت شوهرت خوبه و مطمئننا بهتر هم میشه امیدوارم به زودی نتیجه بگیری .
صنم جون خوشحالم که عفونتت برطرف شده حتما اینبار دکتر بهت اجازه ی بارداری میده...
مارال جونم من فعلا همون قرص هایی رو که پاکروش داده میخورم فولیک اسید متفورمین امگا سه اما بیشتر مشکل از شوهرمه که اونم دیگه داروهاش رو نمیخورم خودمم بعد از ایوای که تقریبا سه ماه پیش بود دیگه دکتر نرفتم نمیدونم چیکار کنم اگه برم پیشش به احتمال زیاد میگه دوباره ایوای و من حوصله اش رو ندارم........
روزیتا جونم میترا جون خوب هستید ؟؟؟؟؟؟؟
سلام
رویاجون
مارال جون
صنم جون
روزیتاجون.

همه........
من که فعلا ی ماهی صبر میکنم تا باز برم پیش افلاطونیان اگه بهم اجازه بارداری بده این دفعه با هپارین برم جلو تا خدا چی بخواد..

رویاجان فکر نکنم پاکروش دوباره iui کنه.. چون یکی از مریضهای دیگش که iui کرد و جواب نگرفت ازش خواسته بود دوباره براش iui کنه ولی پاکروش گفته اینکه جواب نداده علت داره 20 بار دیگه هم بکنم همینه که براش آزمایش داده و گویا گفته چسبندگی اسپرم دارید دارو داده بهشون......
معمولا پاکروش رندوم کار نمیکنه.. برو پیشش ان شالله این دفعه جواب میگیری.

زهراجون نینی دخمله یا پسره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدای خوبم. ممنون
زهرا5 جون سلام عزیم نی نی گلت مبارکت باشه عزیزم . منو که یادتون نرفته تاپیک ایمنی و سقط مکرر. منم مثل

خودتون 4 بار تجربه حاملگی پوچ داشتم. تو این مدتی که نبودم همش با خودم کلنجار میرفتم که چیکار کنم تا اینکه به

حرف تبسم جون و شما گوش کردمو فروردین رفتم دکتر ولی نوبت دکترم همین یه ماه پیش بود امروزم جواب

آزمایشام آماده شد و منم آزمایش به دکتر روماتولوژ م نشون دادم دو مورد بالاست . به گفته دکتر بنده مبتلا به بیماری

لوپوس هستم . من قبلا هم آزمایشات ایمنولوژی داده بودم ولی مشکلی نداشتم. الان این دکتر روماتولوز موارد دیگه

ای از فاکتورها رو غیر از اونایی که قبلا داده بودم برام نوشته بود. که در میون اونا

دو عامل b2 glycoprotein و ssa-ro(ab) بالا بود. شما در مورد اینا اطلاعی دارین ؟ این دکتره سه جور برام دارو نوشته

آسپرین پردنیزول هیدروکسی کلروکین سولفات. دکتر روماتولوژ بهم گفت تو برا درمان باید تو دوره حاملگی هپارین

بزنی که اونم تو آخرین دوره بارداریم کشاف بهم داده بود با اینکه جواب آزمایشای ایمنولوژیم خوب بود. ولی خوب بازم

سقط شد .الانم وقتی دیدم شما بارداری نمیدونی چقدر خوشحال و چقدر برای خودم امیدوار شدم عزیزم چند تا

سوال ازتون داشتم خیلی ممنون میشم اگه جوابمو بدی

1- شما قبل این بارداریتون داروی خاصی مصرف کردی
2-الان تحت نظر کی هستید؟
3-به جز هپارین الان داروی دیگه ای هم مصرف میکنی؟
4- هیچ اطلاعی در مورد این مواردی که تو آزمایش من بالا بود داری؟
زهرا جون عاجزانه ازتون میخوام جوابمو لطف کنین بدید من منتظر جوابتون میمونم.
سلام به خانم های گل این تاپیک مثل اینکه مامانی های گل تحویلمون نگرفتن
میتونم ازتون بپرسم که تا حالا پردنیزول مصرف کردین؟ من خیلی نگرانم هنوز خوردنشو شروع نکردم از عوارضش خیلی میترسم؟ بهتره چه جوری استفاده شه؟ تو دوره بارداری هم باید از اون استفاده کنیم؟ ممنون میشم که اگه راهنماییم کنین؟
دستت درد نکنه زهرا جون

خدا رو صد 1000000000000 مرتبه شکر نینیت سالمه
ان شالله که بقیه ماههای حاملگی تو به خوبی و خوشی طی کنی....ان شالله دامادی پسرتو جشن بگیری....... با کلی چیزهای خوب دیگه که دوست داری...............
خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی. رویا جون، میترا جون وزهرا خانم مامانی
زهرا جون خوشگل ما چطوره؟الهی قربونش برم. زهرا جونم خیلی خوشحالم که بدون دردسر باردار شدی خدا را 100 هزار بار شکر میکنم.برای همه ما دعا کن.
من دیروز پیش پاکروش رفتم منشی بهم گفت برو دستشویی مثانه ات خالی باشه چون سونو واژینال داری. رفتم دستشویی شلوغ بود تا اومدم دیدم دکتر تمام حرفها را به شوهرم زده وداره میره گفت کجا بودی؟ وبعد گفت به شوهرت گفتم هفته دیگه 3ساعت بعد از نزدیکی بیا تا ببینم فیبرونها جلوی لوله های رحم را نگرفته باشه که اگر اینطوری باشه باید عمل کنم.حالا شوهرم میگه خونمون باشیم واگر بخواهیم بعد از نزدیکی حرکت کنیم تا مطب 5 ساعت طول میکشه ولی ما 3 ساعت وقت داریم تا به مطب برسیم. شوهرم میگه من خونه دیگران روم نمیشه حالا نمیدونیم چکار کنیم.
ای خدای خوبم دیگه خسته شدم از اینهمه تهران رفتن و مزاحم دیگران شدن کمکم کن
سلام به همگی

زهرا5 جون خیلی ممنون که جوابمو دادی. آره عزیزم تو جریان اتفاقاتی که برات افتاده بود> قبلا بهم گفته بودی. الانم

خیلی خوشحالم که دیگه اون اتفاق براتون تکرار نشده خدا رو هزار مرتبه شکر. با این خبر مبارک شما راستشو

بخوای منم یه خورده به خودم امیدوار شدم . فقط میخواستم بدونم که من بهتره الان پردنیزولون رو چه جوری مصرف

کنم که عوارضش کمتر باشه؟ قرص هیدروکسی کلروکین چی تا حالا مصرف کردی عزیزم؟ زهرا جون منم قراره در عرض این هفته یه سر برم پیش دکتر زنانم تا ببینم نظرش در

مورد بارداری من چیه؟ آخه من تو آخرین بارداریم هم با وجود استفاده هپارین اون مشکل برا م دوباره پیش اومد. زهرا

جون الان شیاف چی استفاده میکنی یا نه؟ آسپرین چند میلی میخوری؟ ببخشید من این همه سوال ازتون میپرسم

راستشو بخوای یه کم نگرانم. برای منم دعا کن . میدونی من تو باردار شدنم هم مشکل دارم باید حتما دارو بخورم تا

باردار شم یعنی مشکل پلی کیستیک دارم.