2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی
مارال گلم خوبی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روزیتا جون دکتر پاکروش سونوی واژینال داره منم چند بار تو مطب سونو شدم موقعی که میخواستم ایوای کنم .......
ایلا جون واقعا متاسفم و بهت تسلیت میگم و ارزوی صبر برات دارم ...... عزیزم سقط رو حتما پیگیری کن البته این داغ بزرگ و شوک ناگهانی حتما میتونه باعث سقط بشه .......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رها جون از من میشنوی برو پیش پاک روش ، ابن سینا و نوید و رویان و ... مراکز عمومی اند و تحت نظر یه دکتر نیستی و جواب سوالاتو خوب نمیدن اکثر ویزیت ها با ماماهاست و در صورت مسئله دار بودن به پزشک متخصص ارجاع میدن و گاها تلفنی میپرسن، من 3 بار رفتم رویان اما دیگه پشیمون شدم خیلی هرکی هرکیه، مطب خصوصی شاید گرونتره اما بهتره، مخصوصا پاک روش که خیلی تعریف میکنن، در هر صورت امیدوارم هرچه زودتر نتیجه بگیری و یه نی نی خوشگل بیاد تو بغلت.
رها جان اگه تهرانی بهتره حضوری بری.

آدرسش : خ ویلا خ سپند پلاک2 فکر کنم.

من که فعلا تصمیم گرفتم پیشش نرم. چون گفت رحمت باید عمل بشه. ولی افلاطونیان بهم گفت "اصلا دست به رحمت نزن" گفت باردار شدی روزی 2 بار هپارین 500 باید بزنی.

زهراجون چند تا سوال دارم راجع به هپارین:
1- هر روز میری تزریقات؟؟ زدنش سخته؟؟
2- جاش کبود میشه و میمونه؟؟؟
3-کیتهاش چنده؟؟؟
4- دز مصرف تو چنده؟؟؟ تا حالا بالا پایینش کردن؟؟؟؟
5- استراحت مطلقی؟؟؟ تو خونه آشپزی و کار خونه میشه کرد؟؟؟
6- اگه جایی زخم شد باید چی کار کرد؟؟؟؟
خلاصه ببخشی دیگه ی خرده اطلاعات هر چی فکر میکنی لازم میشه بهم بگو.
خدای خوبم. ممنون
رها جون آدرسشو میترا جون نوشته اما پلاک 72 هست و تلفنش 88890501-88902361
و باید شب قبلساعت 12 به اونور یا صبح همونروز قبل از ساعت 8 بری اسمتو پشت در مطبش بنویسی 2شنبه و 5 شنبه تعطیله ومیگن آبان مریض جدید قبول میکنه حالا چندم نمیدونم باید تلفنی بپرسیم.
موفق باشی.
رها جون مشکل کار اینه که به هیچ وجه تلفنی وقت نمیدن و همونطور که نوشتم باید وقت بگیری ، حتی من دیروز هر چی زنگ زدم بپرسم چندم آبان ویزیت میکنن یا اشغال بود یا جواب نمی دادن. فقط باید حضوری بری.
قربونت برم

مرسی مرسی ممنون
زحمت کشیدی برام همه رو تایپ کردی.

فقط ببخشی آدرسی تلفنی از آقای دکتر معینی داری؟؟؟
سوال سومم هم منظورم قیمتش بود هر ماه چقدر هزینه ور میداره؟؟؟؟؟؟
باز هم ممنون زهراجون.....
دستت درد نکنه
خدای خوبم. ممنون
بچه ها سلام.رویا جونم خوبی من روز 12 آبان اومدم تهران و بارون شدیدی میامد و اسمم را نوشتم بعد سرباز سفارت گفت مطب فردا تعطیل است خیلی ناراحت شدم اینهمه راه اومدم دست از پا درازتر . فردا رفتم بیمارستان و سونو کردم و دکتر گفت فیبرون دارم39 میلیمتر و عصرش رفتم پیش یک دکتر و سونو را دید و گفت بهتره بری پیش دکترت پاکروش و خیلی ازش تعریف کرد و گفت من هرکسی نازایی داره به اون معرفی میکنم .وگفت مطمئن باش به نتیجه میرسونتت.رویا جون بخدا خسته شدم.اون شب تو تهران ازبس بارون اومده بود جوبها پر از آب شده بود و راهها بسته شده بود و ترافیک.ساعت 8 رسیدیم تهران و ساعت 11 شب جلو مطب بودیم.
زهرا جونم چطوری؟ امیدوارم به سلامتی زایمان کنی عزیزم به یاد ماهم باش و برامون دعا کن خدا را شکر تو باردار شدی و ما را خوشحال کردی. زهرا جونم دکترت کیه؟
سلام به همه ی دوستای گلم
صنم جون قربونت برم منم دلم برات تنگ شده .خوبی چیکار میکنی ؟دیگه خبری از ادامه ی درمانت ندادی ؟؟؟؟
رزیتا جون بالاخره موندی تهران و دکتر ویزیتت کرد یا نه ؟؟؟؟؟؟ عزیزم نگران نباش میفهمم چی میگی و درکت میکنم اما چاره ای نیست ما باید همچنان صبور باشیم و با توکل و اعتماد ادامه بدیم من مطمئنم که هممون بالاخره نتیجه میگیریم خدا این همه تلاش ما رو بی نتیجه نمیزاره مطمئن باش و با امید ادامه بده........
زهرا جونم خوبی ؟ نی نی گلمون چطوره ؟ راستی نگفتی نخودچی دختره یا پسر؟؟؟؟؟؟؟