2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
مارال جون
مشکل کروموزموی رو با آز کاریوتیت c_bang تشخیص میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ی خانوم دکتر هم برای من نوشته هنوز انجام ندادم..... نمیدونم والله از هر آزمایش ی چیزی تشخیص میدن........
خدای خوبم. ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

5 هفته زوده و سونوی معمولی بعضا ساکو هم نشون نمیده و حتی واژینال هم به زور نشون میده وقتی آز بتات مثبت بوده حامله بودی اما چون شاید چند روز هم دیرتر باردار شدی سونو هم نشون نداده و حاملگی 5 هفته هم در واقع حاملگی پوچه که سقط میشه منم 2 تا پوچ داشتم شما قبل از اقدام به بارداری حتما برو دکتر تا برات آزهای مخصوص تشخیص علت سقطو بنویسه، اگه هم میتونی برو پیش دکتر پاک روش.
سلام سلام سلامممممممممممممممممممممممممم
امیدوارم حال همگی خوب خوب خوب باشه .دلم خیلی خیلی برای همتون تنگ شده بود البته گه گداری یه سر کوچولو میزدم و از حالتون با خبر میشدم .
عروسی هم به خوبی و خوشی شب تولد امام رضا برگزار شد ........
زهرا جونم خوبی نی نی گلت خوبه ؟؟؟؟؟؟ میدونی که دعاهات الان مستجابه یادت نره برای ما دعا کنی .......
مارال جون چطوری ؟؟؟؟؟؟
گیتا جونم میترا جون حالتون خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چیکارا میکنین ؟؟؟؟؟؟؟
رها جون منم توی هفته ی پنج که میرفتم سونو هیچ چیز دیده نمیشد و دکتر شک میکرد که حامله باشم اما
هفته ی پنج زوده و ساک دیده نمیشه ........
سلام دوستای خوبم

زهرا 5 جونم سلام امیدوارم که حال خودت و نی نی گلت خوب باشه زهرا جون میشه یه ذره از وضعیت سقط های قبلت و چگونه باردار شدنت برام بگی چون میخوام از الان مراقبت از خودم رو شروع کنم و برای 89 اقدام کنم
ممنونم ازت گلم
زهرا جان ممنون که به فکر منی
من هم هر روز میام می خونم امیدم بعد از خدا به شماست وراهنمایی هاتون
4 شنبه گذشته ننی هام کلا سقط شد آخه دو تا بود
در 5 هفته و4 روز رشد متوقف شد البته انروز روزی بود که بابام فوت کرد نمی دونم بخاطر آن بود یا مشکل خودم.

بچه ها سلام.رویا جون سلام.رویا جون دکتر پاکروش سونو واژینال داره؟ من از پارسال دچار لکه بینی موقع تخمک گذاری شدم. یک دکتر بهم گفت یک سونو واژینال انجام بده تا ضخامت آندومتر برات تععین کنه.آیا شما اطلاعی ندارید؟