2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زهراجون والله نمیدونم شک کردم پاکروش با اینکه آوازه اش همه جا رو گرفته نمیفهمم چرا گفت باید عمل بشی.....

تا حالا 2 تا دکتر زنان رفتم تعجب کردن گفتن اصلا در حدی که عمل بخواد بشه نیست...
آزمایشها رو هم دیدیند گفتن به طور مسلم تو فاکتور انعقادی داری باید هپارین مصرف کنی.....
ولی عمل اصلا فعلا لازم نیست اگر بچه بزرگ بود 7-8 ماهه و مشکلدار میشدی شاید شاید شاید عمل لازم بود.

پاکروش دیگه کفگیر رو از ته میزنه هم هپارین هم عمل .... تازه دارو واسه ترویید داده که باز بقیه دکترها گفتن لازم نیست برای چی داده.......................

زهراجون تو که هپارین مصرف میکنی چطوره؟؟؟؟؟؟؟
دز مصرف شنیدم خیلی مهمه..... آز خاصی دکتر خاصی براش رفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی .

دوستای گلم مدتیه سرم خیلی شلوغه( عروسیه خواهرمه ) و وقت ندارم خیلی بیام تو سایت البته بعضی وقتا میام و یه سر میزنم و از احوالتون با خبر میشم اما پست نمیزارم .ممنون از این که به یاد من هستید.
زهرای گلم انشالله این مدت باقی مونده هم به سلامت سپری میشه و به زودی نی نی گلت رو توی بغل میگیری عزیزم برای همه ی چشم انتظارها دعا کن........

مارال جون انشالله که هر چه زودتر طبیعی باردار میشی و یه نی نی سالم میاری ...
راستی بچه ها این ماه لتروزول خوردم و چهار تا فولیکول بیست تا بست و سه داشتم الان روز 35 پری هستم اما هنوز پری نیومده از دیروز پهلوی سمت راستم به شدت درد گرفته طوری که دیشب از درد نتونستم بخوابم دردش از پهلو به زیر شکم سمت راست کشیده میشه البته 5 روز پیش بیبی چک گذاشتم منفی بود به نظرتون علت این درد چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟ برم سونو؟؟؟؟؟؟ ممکنه کیست باشه ؟؟؟؟؟؟؟ دردش بیشتر توی محل اپاندیسه .......
زهرا جان
من 5 تا از بارداری هام سقط خواسته بود که اولی رو در بدترین شرایط رندگیم باردار شدم نزدیک 4ماهه بود که با ساکشن کورتاژ کردم 4 تای بقیه رو در 5 یا 6 هفته گی با دو تا آمپول پرستا دین
خواسته ها هم که یکی قلب تشکیل نشد در 12 هفته باز با آمپول پرستا دین سقط کردم دومی پوچ بود سومی هم در 5 هفته و4 روز توقف رشد داره وهنوز سقط نشده منتظرم
رویا جان خوب شد آمدی عزیزم ..نگرانت شده بودم....عروسی هم مبارک باشه.......خانمی پیش پاکروش نمیری آن بهت گفت چکار کنی؟؟؟؟؟؟در باره مشکلت هم برو یه آزمایش بده که زودتر بفهمی چیه؟؟؟؟؟؟؟ان شاله هر چی هست خیر باشه و البته با خوشی.............به یادت هستم ........
Lilypie Pregnancy tickers
زهرا جان
من رو از سقط قبلی تون می شناسم منم آنتی فسفو لپیدم وآنتی tpo بالا دارم
هیچ مشکلی برای بارداری ندارم بارداری های ناخوا سته ام هم با وجود جلوگیری کامل بوده
12 ساله از دواج کردم اما متاسفانه شوهرم از بچه متنفره
و چون خودش پزشکه خیلی راحت البته برای اون اینکارو برام می کرد من هیچوقت با جواب آز مثبت خوشحال نشدم چون می دونستم چه عذابی منتظرمه
وحالا هم ایجوری
سلام خانمهای گل . مامانهای آینده
امیدوارم همهخوب باشید. عکس رنگی من مشکل نداشت. ماه دیگه اگه مشکل نباشه اقدام میکنیم.
راستی دیروز خانم برادرم بچه دار شد. هم خوشحال بودم و هم غصه خوردم. میخواستم قورتش بده نی نی را
خدایا یه نگاه کوچولو به بچه های این تایپیک بنداز
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
Ayla سلام واقعا" متاسف شدم . دختر چرا باخودت اینکار را کردی . خوب اگه نمی خواستین زیاد مواظب باشید . هر سقط مخصوصا" عمدی که بچه سالم را بخوای بکنی می دونی چقدر عوارض برات داره شوهرت که دکتره چرا این مسایل را در نظر نمی گیره . حالا چی دلتون می خواد بچه داشته باشد . ؟؟؟ اگه دلتون می خواد انشالله حتما" براتون بمونه . ولی قبلش حتما" آزمایش های لازم را برو . با اینکه متاسفانه برای سقط مکرر هیچ درمانی پیدا نمی کنند . مثل خود من همه آزمایش هام نرماله ولی سه تا سقط داشتم . دکترم می گه باید اونقدر حامله بش تا یکی بمونه . چون هیچ موردی نداری که بخوای دارو مصرف کنی . من هر سه ماه یک بار حامله ام