2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
گیتا جون امیدوارم مشکل شما را هم درست تشخصص بدن و به زودی مشکلت حل بشه . انشالله اگه به زودی مشکل تو حل بشه منهم میرم پیش پاک روش . ولی قبلش می خوام یک بار دیگه شانسم را امتحان کنم . با چند دکتر در تبریز مشورت کردم همشون گفتند نه خودت و نه شوشوت هیچ مشکلی ندارید . نمی دونم چرا اینجوری میشه . امیدوارم به زودی اسمتو به مامان گیتا تغیییر بدی . الهی آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی
صنم جون من از دو ماه پیش که پیش پاکروش ایوای کردم و منفی شد دیگه نرفتم پیشش این دوماه هم خودم سرخود لتروزول خوردم ولی نتیجه نداشت ........شاید اینماه دوباره برم ببینم چی میگه .احتمالا میگه بازم ایوای کنم .
سلام عزیزم . من مشکل بارداری ندارم که برم کلینک مادر . اونجا دکتر پناهی بیشتر نازایی ها را درمان می کنه .
من پیش دکتر مژگان یگانه در ولیعصر میرم . ولی با چند دکتر دیگر از جمله دکتر الهه مدارک .و تقوی و فرزدی و محمودی هم مشورت کردم و رفتم پیششون . شوشو من هم دکتر داروسازه چون با بیشتر دکتر ها آشنا هست اکثرا" پرونده مون بغلشه به این دکتر .اون دکتر هی نشون میده . ولی همه متفق القول گفتند هیچ مشکلی نیست. من فقط عکس رنگی از رحم نگرفتم چون خیلی می ترسم . گفتم اگه یکبار دیگه سقط بشه می گیرم
وای بچه ها خیلی دلم گرفته دلم بدجوری امشب هوای نینی کرده بازم تو فامیلامون حامله شدن ومن هنوز اند خم یه کوچه هستم هیچی خوشحالم نمیکنه همش بیحوصله هستم دائم به خودم دلداری میدم ولی اثر نمیکنه دیگه حسابی قاطی کردم هرکس هرچی بهم میگه زود برمیخوره حوصله هیچکس و ندارم حتی شوشو خنده هام مصنوعییه خیلی وقته از ته دل نخندیدم دارم دیوونه میشم
سلام دوستان من دو تا سقط توی هفته 4 داشتم (توی سونو هیچی دیده نمی شد بعدم خونریزی خود به خود) دیروز جواب ازمایشهام از ابن سینا گرفتم همه نرمال بودن برام چند تا ویتامین b6 b12 d3 و اسپرین نوشتن بعد از دو ماه میرم برا ای یو ای کسی از شما مثل من بوده اسپرین برا چی خوبه مرسی
بچه ها سلام. شوهرم هفته قبل پیش یک متخصص اورولوژی رفت بعد از سونوگرافی و آزمایش گفت مشکلی برای بارداری نداری ولی نمیدونم چرا باردار نمیشم.
رویا جون خوبی؟چکار می کنی؟
نمیدونم با حرف مردم چکار کنم جاریم هردفعه منو میبینه میگه برو یک بچه بیار بزرگ کن بهش میگم چرا خودت نمی آری میگه من بچه دوست ندارم ولی تو وشوهرت بچه خیلی دوست دارید.
سلام به همه.

طنازجان من هم تبریز پیش 2 تا دکتر زنان رفتم
یکی که خواهرم به سرش قسم میخورد که خواهرم هم دانشجوش بود گفت اصلا مشکلی نداری........
از آزمایشهایی که پاکروش گفت 5 تا علت سقط داری و رحم 2 شاخ که معتقد به عمله.مزیدی میگفت همش نرماله.

یکی دیگه هم میگفت باید چند بار حامله بشی تا رحمت باز بشه. تو 4 ماه و 6 ماه و 8 ماه اینها سقط میشن عوضش رحمت جا باز میکنه تا بتونی 9 ماه نگه داره..... اصلا دردهای و خونریزهایی سقط به نظرشون نمیاد.
نمیدونم میدونید یا که "خونریزی هر بار سقط 2 برابر یا بیشتر زایمانه"

با این دکترهایی که من دیدم پیشنهاد میکنم بیخیال دکترهای تبریز و تشخیصها و روشهای درمانی کاملا علمی شون بشی.
حرف آخری که به من گفتن این بود که نظر افلاطونیان رو بپرسم چون هر دکتری که رفتم تا آزمایشهای افلاطونیان دید گفت نظر اون هر چی باشه همون چون بالاتر از اون پزشک زنان تو ایران نداریم.
14 آبان وقت دارم اگه گفت عمل میرم پیش پاکروش اگر هم نه زیر نظر پزشکهای خودش ی درمان دیگه رو طی میکنم.

خدای خوبم. ممنون
رهاجان آسپرین رو به خاطر فاکتورهای انعقادی تجویز میکنند.

من بارداری اولم دارو مصرف نمیکردم جنین به تشکیل قلب نرسید و سقط شد.
بارداری دوم زمان تشکیل قلب باز ضربان نداشت برام آسپرین تجویز کردن یک هفته بعد باز سونو شدم ضربان داشت...
تا 19 هفتگی پیش اومد...
خدای خوبم. ممنون
سلام میترا جان
یک سوال داشتم منم بارداری اولم جنین قلبش تشکیل نشد وکورتاژ شدم دلیلش پوچی وغلظت خون و بعد از سه سال پیگیری دوباره حامله شدم الان هفته 7 هستم دکترم گفته هشت هفته سونو کنم ببینم قلب تشکیل شده یا نه ولی خیلی میترسم که دوباره تکرار بشه شما برای بار دوم بچتون سالم بود؟الان چندوقتشه ؟
خدایا شکـــــــــــــــــــــــــــــــرت....
سلام دیناجان.

به دلت بد راه نده دیناجان.
ان شالله که قلبش تشکیل شده و داره میزنه.
من جنین قلب تشکیل شد ولی تو 23 هفتگی از دستش دادم.
الان هم کلی آزمایش و عکس رنگی و .........
چیزی که بهم گفتن مشکلم فقط غلظت خون نیست.
اگه فقط غلظت خون باشه حتما با آسپرین حل میشه. به خودت استرس راه نده.
خدای خوبم. ممنون