2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
سلام فاطیما جونم،این همه غصه برا چی خانومی،اینجا همه همین جورن ولی ناراحتی نداره.خدا می خواد بهترینشو بهمون بده.من مطمئنم.وضعیتت دقیقا مثل منه.من که این دفعه دوم احتیاجی به کورتاژ پیدا نکردم،با دارو دفع شد،هر چند دردش زیاد بود و ده روزی هم طول کشید ولی بهتر از عمل هست.دکتر هم ،هم دکتر پاکروش عالیه هم دکتر اقصی.اگر به این زودیا نوبت جدید بدن البته!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام زهرا جون لطفا کمک کن من 19 سالمه سال پیش یه سقط در 9 هفتگی داشتم اما رشدش در حد 6 هفته بود و خودش سقط شد 2 هفته پیش همین شرایط بازم برام پیش اومد و نظر دکترم این بود که باید کورتاژ کنم که نمونه برداری کنم اینکارو کردیم مشکلی نبود گفت 2 ماه دیگه میتونی باردار شی ازش خواستیم ازمایش بنویسه ولی گفت تا 3 بار نشه هیچی لازم نیست ولی من میخوام پیگیری کنم میشه بهم بگی تو مراحل درمانیت چطور بود و اسم دکتر تو در تهران به من بگی دکتر خودم شمشیر ساز در میر اماد هست دکتر خوبیه ولی نمیدونم چرا پیگیری نمیکنه زههههههههرا جوووووووووووون کمممممکمممم کننننن منتظرم
ممنون مریم جون .واقعا ممنون از دلگرمیت .ایشالله به همه آرزوهای قلبیت برسی.
خانمی به شما نگفتند علت سقطها چی بوده؟ببخشید فضول نیستم ولی چون موقعیتت مثل منه پرسیدم. آخرین سقطت کی بود؟راه درمان چی بهت پیشنهاد کردند؟خیلی سئوال کردم ،ولی از نگرانی دارم دیوونه میشم .
سلام به همه
زهراجون مرسی بیشتر مواظب خودت باش . ان شالله بچه ات سالم به دنیا بیاد زودتر از این مخمصه ای ماها توشیم بیای بیرون.

مژگان جون من تعریف شمیرساز رو شنیدم از ی کسی که تقریبا 10 ساله مریضشه. ولی اون میگفت چون دیگه پیر شده خیلی حال و حوصله پیگیری نداره.
من پیش افلاطونیان هم رفته بودم ولی اون هم کار زیادی برام نکرد گفت بار بعد هپارین میزنیم. چون فکر میکرد 2 تا سقط ارزش بررسی نداره....
من که پاکروش رو پیشنهاد میکنم چون با گرفتن ی شرح حال از من آز و عکس رنگی نوشت که از عکس فهمید باید عمل بشم از خون هم 5 تا علت پیدا کرد که باید دارو بخورم.درصورتیکه بقیه میگفتن تا سه تا عادیه.

فاطیما جان با تمام وجود درکت میکنم خانومی. این بلایی که هر روز سر یکی از ماها میاد چاره ای نداریم زندگی همینه دیگه . از این نکشیم مطمئن باش ی کار ی مسائله دیگه ای پیش میاد که باید از اون زجر بکشیم.فعلا دور زندگی اینطوری افتاده باهامون باید باهاش بچرخیم تا تموم شه.

آرتین جون منظور پاکروش سرکلاژ نبود گفت قسمت بالای رحم که دیواره اش کلفت هست رو باید ی لایه برداره تا شکل رحم درست بشه. اون چیزی که تو عکس نشون میده ی هلاله که دکتر میخواد ی خرده از دیواره هلال بالایی رو ورداره. به من اینطوری گفت. میخوام چند تا دکتر دیگه هم برم نظر اونها رو هم میپرسم میگم چی گفتن.

خدای خوبم. ممنون
نه مژگان جون پاکروش تو مطب ویزیت میکنه.
البته خیلی سرش شلوغه معمولا مریض جدید قبول نمیکنه

اگه خواستی بری پیشش از ی دکتر معرفی نامه بگیر برو پیشش تا قبول کنن
تشکیل پرونده واست بدن بقیه اش حله. بری ویزیت میشی.
آدرسش کریم خان. خ ویلا. خ سپند
خدای خوبم. ممنون
میترا جونم ممنون که خیلی خوب جوابم رو دادی
میترا جون تو هم همین مشکل رو داری اخه رحم من از قسمت فوقانی دو شاخه که دکترم میگفت خیلی حاد نیست ولی خیلی دوست دارم درمان بشم تا دیگه مشکلی پیش نیاد دیگه میترا جون به فکر بچه نیستم شایدم الان که خیلی حالم خوب نیست و از لحاظ روحی آمادگی ندارم این رو میگم .......................................
راستی من سنندج زندگی میکنم و به راحتی دسترسی ندارم که بتونم نوبت بگیرم بهترین روش رو که بتونم نوبت بگیرم پیش دکتر پاک روش چیه ؟
راستی دوستای من اگه دکتر بهتری تو دست و بلتون بود به من بگید که بتونم برم برام بنویسید تا شاید خدا کرد و بار دیگه تونستم یه بارداری موفق داشته باشم.

به امید روزی که نی نی های سالمی زندگیمون رو با شیطنتاشون شلوغ بکنن .....
خواهش میکنم آرتین جون. خب اینجا جمع شدیم اگه بتونیم به هم کمک کنیم مشکلامون حل بشه.

اگر از شهرستان میایی حتما از پزشکت اونجا نامه معرفی بگیر به این عنوان"مریض آرتین... با ... سقط ..خدمتان معرفی میشود". ی دست نوشته که بهانه نکنن.
(من دادم خواهرم برام نوشت). وقت گرفتن هم اینطوریه که

شبا ساعت 10 ی برگه میزنند به درش میری اسم تو روش مینویسی
اگر هم شب نرسیدی بری صبح قبل 7.5-8 اونجا باش اسمتو بنویس.

منشیها 8 باز میکنن شروع میکنن نوبت دادن. بهشون بگو از شهرستان میایی معرفی داری.
معمولا 12-1 به بعد ویزیت شروع میکنه.

احتمالا آبان شروع کنه ی دور مریض جدید قبول بکنه.
این تاپیک مریضهای پاکروشه سر بزن هر وقت مریض جدید هم گرفت بچه ها خبر میدن.
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=1591
خدای خوبم. ممنون
میترا جونم ممنون به نظرت مرکز رویان برم یا ابن سینا اگه اطلاعی دارین لطفا کمکم کنید امروز ابن سینا زنگ زدم گفتند باید 3 ماه از زمان سقط بگذره بعد بیای و رویان زنگ زدم گفتند باید از پزشکت نامه داشته باشی
مزگان عزیز به نظره من اگه مشکله سقط داری بر.و مرکز ابن سینا اونجا بیشتر مربوط به سقطه تو رویان بیشتر کارای نازایی رو انجام میدن
رویا جون زهرا جون حالتون چطوره میترا جون شما خوبید
مرسی مارال جون خوبم.شما خوبی؟؟؟؟؟؟

مژگان جون من خودم ابن سینا و رویان نرفتم. ولی تا جایی که از بقیه شنیدم و از سایت ابن سینا دستم اومده.
ابن سینا هم مرکز سقط مکرر جدا داره.
کسایی هم که به هر دو رفتن از ابن سینا راضیتر هستن.
چون گویا تو رویان بیشتر به ماما شرح حال میدن و در ارتباطند و پزشکها فقط کارهای تشخیصی میکنند ولی ابن سینا پزشکها هم رو بیمارها وقت میگذارند.
خدای خوبم. ممنون