سلام به همه
زهراجون مرسی بیشتر مواظب خودت باش . ان شالله بچه ات سالم به دنیا بیاد زودتر از این مخمصه ای ماها توشیم بیای بیرون.
مژگان جون من تعریف شمیرساز رو شنیدم از ی کسی که تقریبا 10 ساله مریضشه. ولی اون میگفت چون دیگه پیر شده خیلی حال و حوصله پیگیری نداره.
من پیش افلاطونیان هم رفته بودم ولی اون هم کار زیادی برام نکرد گفت بار بعد هپارین میزنیم. چون فکر میکرد 2 تا سقط ارزش بررسی نداره....
من که پاکروش رو پیشنهاد میکنم چون با گرفتن ی شرح حال از من آز و عکس رنگی نوشت که از عکس فهمید باید عمل بشم از خون هم 5 تا علت پیدا کرد که باید دارو بخورم.درصورتیکه بقیه میگفتن تا سه تا عادیه.
فاطیما جان با تمام وجود درکت میکنم خانومی. این بلایی که هر روز سر یکی از ماها میاد چاره ای نداریم زندگی همینه دیگه . از این نکشیم مطمئن باش ی کار ی مسائله دیگه ای پیش میاد که باید از اون زجر بکشیم.فعلا دور زندگی اینطوری افتاده باهامون باید باهاش بچرخیم تا تموم شه.
آرتین جون منظور پاکروش سرکلاژ نبود گفت قسمت بالای رحم که دیواره اش کلفت هست رو باید ی لایه برداره تا شکل رحم درست بشه. اون چیزی که تو عکس نشون میده ی هلاله که دکتر میخواد ی خرده از دیواره هلال بالایی رو ورداره. به من اینطوری گفت. میخوام چند تا دکتر دیگه هم برم نظر اونها رو هم میپرسم میگم چی گفتن.