2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158477 بازدید | 14067 پست
سلام دوستای خوبم
دوستای خوبم امیدوارم به زودی همه ما مامان بشیم راستش رو بخواید برای خود من مامان شدن دیگه شده یه استرس . استرس اینکه دفعه بعد هم سقط نکنم . برای دومین بار که باردار شده بودم تا 12 هفتگی که صبر کردم اینقدر برام سخت گذشت ولی از این مدت که گذشتاسترسم خیلی کم شد چون دیگه خطر سقط کمتر میشد خلاصه نمی دونم چرا باید تو هفته 22 ناگهانی من زایمان زودرس داشته باشم هرکی یه چیزی میگه مثلا چون دو قلو بودن ،‌استراحت مطلق نکردن خلاصه دکتر خودم هم میگفت مشکلی نداری و میتونی بعداز 3 ماه اقدام کنی که من اینکار رو نمی کنم چون اصلا آمادگی بارداری رو ندارم خلاصه دوستای گلم خودم هم موندم قبل از بارداری چه کار کنم که ایبنار اینطور نشم . اگه تونستی ونظری داشتید تا تو بارداری بعد به من کمک کنه برام بنویسید که من قبل از اقدام چه کارهای رو انجام بدم آیا میتونه دلیل اختلالات کروموزمی باشه.آخه من تو سقط اولیم جنین بعداز آزمایشات پاتولوژی مشکلی نداشته بود و سقط رو طبیعی تشخیص دادن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام مارال جون خوبی خانم؟؟؟؟؟؟
من همیشه کامنتهای تو رو میخونم......... دعا میکنم مشکلت زودتر حل بشه......

ی تاپیک خوب هم هست دوست داشتین بهش سر بزنین

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=2346

آرتین جون من هم 2 تا سقط هفته 6 و 19 داشتم. تا امروز کلی آزمایش عکس رنگی و ........(فقط 1 میلیون خرج انواع آزمایش خون و پاتولوژی کردم). ولی هیچی میگن نرماله..... باز هم فردا میرم دکتر ببینم چی میگه......
خدای خوبم. ممنون
سلام به همه.

دیروز من جواب آزمایشها و عکسم رو بردم پیش دکتر.

از جواب آزمایشها گفت 5 تا عامل مستعد سقط داری. از عکس هم گفت رحمت دو شاخه باید عمل بشه........
اینجا کسی راجع عمل رحم دو شاخ اطالاعاتی داره؟؟؟؟؟؟/

چطوری عمل میشه؟
عوارضش چیه؟؟؟ اینهم چسبندگی میده؟؟؟؟؟؟
چقدر طول میکشه خوب بشه؟؟؟؟
با عمل درست میشه یا........

مارال جون اگه قابل باشم واسه شما و همه بچه های تاپیک دعا میکنم.
خدای خوبم. ممنون
سلام میترا جون.یکی از دوستای من هم رحم دو شاخه داشت دکتر گفته بود باید عمل کنه اما قبل از عمل نا خواسته حامله شد،بعد هم تحت نظر دکتر بود و استراحت مطلق،فقط دکتر گفته بود بیشتر از هفت ماه نمی شه بچه رو نگه داشت،هفت ماهگی سزارین شد،حالا هم یه پسر کاکل زری داره،نگران نباش
سلام میترا جون.یکی از دوستای من هم رحم دو شاخه داشت دکتر گفته بود باید عمل کنه اما قبل از عمل نا خواسته حامله شد،بعد هم تحت نظر دکتر بود و استراحت مطلق،فقط دکتر گفته بود بیشتر از هفت ماه نمی شه بچه رو نگه داشت،هفت ماهگی سزارین شد،حالا هم یه پسر کاکل زری داره،نگران نباش
سلام
میترا / زهرا/ مارال عزیز
آخه قبل بارداری من که دکترم فهمید رحمم دو شاخه فقط گفت بعداز بارداری باید سرکلاژ بکنی شاید منظور شما هم همین عمله . آگه تونستی یه ذره بیشتر برام توضیح بدید چون بارداری قبلی من دو قلو بود دکترم می گفت ریسکش بیشتره برای همین سقط کردی.
سلام
میترا / زهرا/ مارال عزیز
آخه قبل بارداری من که دکترم فهمید رحمم دو شاخه فقط گفت بعداز بارداری باید سرکلاژ بکنی شاید منظور شما هم همین عمله . آگه تونستی یه ذره بیشتر برام توضیح بدید چون بارداری قبلی من دو قلو بود دکترم می گفت ریسکش بیشتره برای همین سقط کردی.
سلام
میترا / زهرا/ مارال عزیز
سلام خانوم گل ها خوبید؟؟؟؟؟ من بالاخره 3روز پیش لاپراسکوپی کردم پیش پاک روش دعا کنید که مشکلات منم تموم بشه حالا نمیدونم تاکی باید دارو بخورم چون میدونم الان دیگه نوبت دارو دادنه 2هفته دیگه باید باجواب پاتولوژی کیستم برم پیشش ببینم چیمیگه وچه داروهایی میده تا کی باید دارو بخورم کی اجازه بارداری مجدد بهم میده ؟؟؟؟ وهزار تا سوال دیگه برام دعا کنید راستی کسی از ارکیده خبر نداره؟؟ حاملهست هنوز؟؟؟؟؟؟ بیاید از خودتون خبر بدید راستی زهرا جان چند ماهه شدی؟؟؟؟؟
سلام . من اینجا تازه واردم. امروز قطعی شد که باید سقط کنم. این دومین باری که اینطور میشه اولی سونوی اولی همه چی خوب بود و در13 هفتگی فهمیدم که رشدش متوقف شده. هر چی شوهرم گفت که بیمارستان کورتاژ کنند که جنینو آزمایش کنند دکترم قبول نکرد و گفت این سقط خیلی زیاد شده . حتی آزمایش ژنتیک هم نداد.گفت اگه سه بار تکرار شد لازمه .حالا این بار در 8 هفته فهمیدم که رشدش در7هفته متوقف شده و ضربان هم نداره .گفتند یک هفته صبر کن .من 10 روز صبر کردم و امروز دیگه قطعی شد که باید سقط کنم.داغونم داغون. مگه آدم چقدر جون داره که این همه تحمل کنه.آخه من هنوز علائم شدید بارداری دارم .تمایل به هیچ غذایی ندارم مگر الویه . بیچاره شوهرم تمام عمرش اینقدر الویه نخورده بود.میگند چون جفت سالمه و هورمون ترشح می کنه هنوز علائم وجود داره . سقط کنی درست می شه. تصور بارداری و اینهمه اسیری و آخرش هیچی برام مرگه .چقدر تحملش برات سخته .نمی دونم باید چی کار کنم؟ خواهش می کنم منو راهنمایی کنید؟دکتر خوب اگه سراغ دارید بهم معرفی کنید . خواهش می کنم