2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158465 بازدید | 14067 پست
سلام دوستان. یه سوال داشتم. میخواستم ببینم من بعد از 2 تا سقط اگر رجیم بگیرم بعد دوباره اقدام کنم خطرناک نیست. آخه یکی از دوستام بعد از سقط رجیم گرفت و حالا 4 سال دیگه نمیشه, لطفا کمک کنید(in rejim ro to tabdile fingilish be farsi injori shode :)0

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی
رویا جان انشاالله نتیجه میگیری.من دیروزباهمسرم رفتیم دکتراورولوژ.اون گفت واریکوسل درجه یک یعنی خیلی خفیف داره ولی باتوجه به نتیجه آزمایشش بایدجراحی بشه واینکه این قضیه تو سقط تاثیر داره .حالا موندیم چکارکنیم آخه یه عده میگن که این قضیه توباردار نشدن تاثیر داره نه توسقط.
لطفاراهنمائیم کنید .ممنونم.
سلام
باران جان دکتر پاکروش هم به من گفت علت سقط هام اسپرم ضعیفه و گفته باید ایوای کنم که بهترین اسپرم ها جدا بشه و در رحم تزریق بشه و اگه خود به خود حامله بشم احتمال سقط خیلی زیاده . عزیزم اینطور که دکترها میگن اسپرم ضعیف با تخمک ترکیب میشه اما تقسیم سلولی درست انجام نمیشه و در بیشتر مواقع حاملگی پوچه .....
اگه برات ممکنه ازمایش شوهرت رو اینجا بزار تا من با مال شوشو مقایسه کنم .شوشوی من تعداد اسپرمش خوبه اما کیفیتش خیلی پایینه و تحرکش هم کمه یعنی 85 درصد ابنرمال داره.......
سلام به همگی
یک هفته نبودم. رفته بودم مسافرت مشهد.
برای همه بچه های تایپیک سقط مکرر دعا کردم. هر زمانی برای خودم گفتم برای همه بچه ها هم گفتم. ان شاء الله همه حاجتشون را بگیرن.
من هنوز جواب عکس رنگی را نگرفتم. یعنی یکی از دوستان گرفته و قراره برام پست کنه. بعد میبرمش پیش دکتر.
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
رویاجون. دعا میکنم ان شالله تو هم زودتر مامان شی.
من هم جواب عکس رنگی رو گرفتم هیچی نشون نداده. مونده جواب آزمایشها 23 میدن.
شما که اینقدر میگین از اسپرم ضعیف و اینها سقط میشه. من که هر دکتری رفتم فقط به من آز و عکس و .... دادن. کاری به شوشو ندارن. ی بار فقط افلاطونیان گفت بهتره شوشو هم آزمایش بده ولی باز هم چیزی واسه اون ننوشت..........
خدای خوبم. ممنون
سلام
میترا جون منم تقریبا هشت ساله دارم درمان میکنم و توی این مدت هیچ کدوم از دکترها نگفتند شوشو مشکل داره البته براش ازمایش میدادن بعد هم میگفتن خوبه و برای من بیچاره کلی ازمایش و قرص و امپول حتی رویان هم چیزی از ضعیف بودن شوشو نگفت فقط برام ای وی اف تجویز کرد که دو بار هم این کار رو کردم و بی نتیجه بود دست اخر که رفتم پیش پاکروش گفت اسپرم ها ضعیفند و هر چند بار دیگه که حامله میشدی سقط میشدو کلی دارو برای شوشو داد وقتی داروها هم خیلی تاثیر نکرد گفت باید ایوای کنی که بهترین اسپرم ها استفاده بشن خلاصه موقعی که اسپرم ضعیف باشه اول ایوای وقتی هم که جواب نده ایوی اف یا میکرو تنها راهه.......
سلام بچه ها خوبید زهرا جونم تو خوبی ممنون که به فکرمی اره عزیزم یه مدت صبر میکنم اگه باردار نشدم میرم برای اسپرمه اهدایی دیگه طاقته این دکتر اون دکتر ررفتنو ندارم رویا جون تو چیکار میکنی عزیزم سوما جان خوبی گلم
سلام به همگی
مارال جان تصمیم خوبی گرفتی امیدورم به زودی طبیعی باردار بشی و یه نی نی کاملا سالم بیاد توی دلت.......
منم اینماه لتروزول خوردم الان هم اواسط سیکلم اگه این ماه هم خبری نشه احتمالا دوباره میرم برای ایوای .....
زهرا جونم خوبی ؟ نی نی گلت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟
ستاره جان چیکار میکنی ؟ دیگه دکتر نرفتی؟؟؟؟؟؟؟
سوما جون چطوری ؟ جواب عکس رنگیت چی شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟