2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158465 بازدید | 14067 پست
http://www.kelke-khiyal.blogfa.com/
خدایا سپاسگزارم که من آهنربای جذب ثروت و برکت و سلامتی و خوش شانسی و زیبایی و مهربانی و احترام و دوستی و آشتی و صلح و آرامش و آسایش و خوشبختی و موفقیت هستم . خدایا شکرت .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام خانم های محترم.
زهرا جان خوشحالم که سالمی. هم خودت و نی نی ات
خانم های که عکس رنگی گرفتید آیا بعد از عکس روزهای بعدش هم خونریزی داشتید؟
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
سلام به همگی
یه سوال داشتم کسی میدونه اگه مشکل سقط از اسپرم مرد باشه تو روش iui این مشکل حل میشه یا نه؟
چون تو این روش از اسپرمهای خوب وسالم استفاده میکنندواسه همین میپرسم.
ممنون میشم اگه جواب بدین.
سلام
باران جان منم مشکلم همینه و دکتر گفته باید ایوای کنم یکبار هم انجام دادم منفی شد فکر کنم اگه تشخیص درست باشه و علت سقط صد در صد اسپرم باشه با ایوای مشکل حل میشه ........
سلام
رویا جان مرسی .راستش من هنوز نمیدونم علت واقعیش چیه هنوز جواب آزمایشهامونگرفتم.ولی جواب آزمایش همسرم خیلی خوب نبود . یه دکتر اورولوژم گفت باید جراحی شه ولی آخرشهریور پیش یه دکترخوب براش وقت گرفتیم ببینیم اون چی میگه. بازم از راهنمائیت ممنونم.
سلام به همه
سوماجان من هم 5 شنبه ای رفتم کاخ واسه عکس رنگی. 5 شنبه که خونریزی داشتم. دیشب هم چند تا لکه.
ولی خانومه اونجا میگفت 1 روز خونریزی داشته باشین 2 روز لکه طبیعیه.

سوما جان شما رو هم دکتر دید؟؟؟؟؟؟ وقتی اون خانومها داشتن مواد تزریق میکردن یکیشون گفت دکتر بیاد؟؟؟؟؟؟ بعد از من پرسیدن مشکلی نداری که دکتر ببینتت؟ من گفتم اگه چاره ای نیست باشه. کارشون هم که تموم شد خانومه به من گفت قبل رفتن نوار بهداشتیت رو ببینم که من رفتنی یادم رفت نشون بدم...... نمیدونم با همه اینطوری بود یا سر من پرستارها خرابکاری کردن ازشون هم وقتی پرسیدم مشکلی هست گفتن نه... نمیدونم...

مریم جان من 2 تا سقط داشتم یکی 6 هفته یکی 19 هفته که جنین کامل بود..تا جایی که دکترها به من گفتن قبل تشکیل قلب بیشتر کروموزومی و ضعیف بودن تخمک یا اسپرمه. تو هفته های بالاتر8 به بالا به من 2 تا از دکترها گفتن احتمالا غلظت خون یا مشکل آنتی بادیه که آزمایشهای اونها رو هم دادم اینها نبود.
پاکروش یک سری آزمایش داد که هنوز جوابش رو ندادن درست نمیدونم چیه ولی یک سری ژنها تو خون و مقاومت انسولین و از این جور چیزهاست.
ی علت دیگه هم دکترها شک داشتن داشتن رحم 2 شاخ 3 شاخ واینهاست که برام عکس رنگی نوشتن هنوز جوابشو نگرفتم.
مریم جون اگر تونستی پیش پاکروش بری بد نیست من به سفارش بچه های این تاپیک ترجیح دادم قبل ابن سینا برم پیش پاکروش. آزمایشهایی که اون داد کسه دیگه ای بهم نداده بود. ان شالله که مشکل تو هم زودتر حل بشه.
خدای خوبم. ممنون
خواهش میکنم مریم جون.
آدرسش اینه : خیابون ویلا- چهارراه سپند- پلاک 72
تلفنش همراهم نیست ولی معمولا تلفنی وقت نمیدن باید روز قبل ساعت 10 شب به بعد رفت اسم رو ی کاغذی که به در میچسبونن بنویسی فردا صبحش ساعت 8 اونجا باشی البته الان خبر ندارم مریض جدید میگیره یا نه.
به این تاپیک سر بزن. مال مریضهای پاکروشه.
http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=1591
خدای خوبم. ممنون
مرسی زهرا جون. شما خوبی نینیت خوبه. خیلی مواظب خودت باش......
من هم تصمیم گرفتم قبل ابن سینا برم پیش پاکروش. ی سری آزمایش عکس رنگی داد که هنوز جوابشو ندادند منتظرم جوابشو بگیرم برم پیشش ببینم چی میگه........

طناز جون نگران پاتوبیولوژی نباش . من هم جنین 4 ماهه رو پاتوبیولوژی کردن. تو جواب فقط میگه چیها تشکیل شده یا
نشده همین...... به چند تا دکتر دیگه که پاتوبیولوژی رو نشون دادم گفتن پاتوبیولوژی جنین ارزش تشخیصی نداره فقط واسه اطمینان میدن......
خدای خوبم. ممنون
سلام به همگی
خانوم های گل امیدوارم همگی خوب .و سرحال باشین .من امروز هم رفتم سونو فولیکولها 26و 17 تخمدان چپ و 23و 21 تخمدان راست بودند امشب هم هاش سی جی میزنم دعا کنید اینماه نتیجه بگیرم..........