2777
2789
عنوان

سقط مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 1158454 بازدید | 14067 پست
سلام به همگی
گیتا جان یه زنگ بزن مطب اگه مریض جدید قبول کنه بهت میگه بیا اگر هم که معرفی نامه داری بیا انشالله قبول میکنه و میبینتت من تازگی نرفتم پیشش ولی فکر نمیکنم مسافرت بره بیا تو کلوپ پاکروش از بچه ها که تازه رفتن بپرس......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام به همگی
گیتا جان یه زنگ بزن مطب اگه مریض جدید قبول کنه بهت میگه بیا اگر هم که معرفی نامه داری بیا انشالله قبول میکنه و میبینتت من تازگی نرفتم پیشش ولی فکر نمیکنم مسافرت بره بیا تو کلوپ پاکروش از بچه ها که تازه رفتن بپرس......
سلام دوستان
دیروز عصر تا همین یک ساعت پیش حتی یک قطره هم نداشتم خوشحال شدم فکر کردم تمام شده

تا بچه خواهر شوهرم مریض شده ومجبورن بغلش کنن حدود یک ربع بغلش کرد یک دفعه احساس کردم داره خون میاد

که وقتی رفتم دستشویی دیدم اومده

احتمالا فردا برم سونو فردا یک هفته میشه
ستاره جان من هر وقت سقط داشتم مثل پریود تا یکهفته خونریزی دارم اولش زیاده و یواش یواش کم میشه تا هفت روز که قطع میشه البته بعضی وقتا ده روز هم میکشه و دکتر هم میگه طبیعیه.........

دوستان تو پستهای قبلی خوندم که بعضی ها گفته بودند یک از دلایل سقط به خاطر غلظت خونشون ؟

این غلظت خون همیشه هست ؟ وباید چک بشه ؟ متغییره بین زمانهای بارداری وغیر بارداری ؟

من آخرین بار یکه رفتم بتا را چک کنم چون اینجا خیلی از غلظت خون گفته بودند ازشون خواستم که غلظت هم برام مشخص کنند

این اطلاعات زیره وقتی بردم نشون بلانسبت متخصص دادم گفت بی خودی رفتی گرفتی وحتی نگاهش نکرد که ببینه خوبه یا نه گفت ربطی نداره ؟

که مطمئنم از بیسوادیش بود

براتون می نویسم کسی می تونه بگه خوبه یا نه ؟ ممکنه سقط ها ی من هم دلیلش این باشه ؟

هر چند تو سقط قبلی دکتر همزمان با آمپول پروژسترون آسپرین بهم داد ومن 20 تا شو مصرف کردم ولی فایده ای نداشت

هنوز یک بسته شو دارم میخوام ازحالا بخورم اشکالی نداره ؟ چون بعضی ها نوشته بودند قبلاز بارداری باید آسپرین بخوری

test result unit normal
cbc
Hb .......................................14 gm% m: 14-18 f: 12-16
Hct ........................................39 % m: 42-52 f: 37-47
wbc .......................................8900 /cu mm 4500-10000

differential:
% neutrophils .........................59
% lymphocyt .........................39
% monocyte ............................2
:cell index
mcv ....................................86-28 fl 80-94
mch ....................................30-97 pg 27-31
mchc ....................................35-90 % 32-36

rbc .....................................4 520 000 /cu mm 4 600 000- 6 400 000

platelet count ...........................217 000 /mm 3 150 000-400 000

کسی می تونه چک کنه اخه نمیدونم اصلا غلظت خونم کمه زیاده نرماله ؟
سلام رو سقط قبلی که رفتم دکتر وگفت هنوز خونریزی دارم وکامل دفع نشده

یک قرص به نام : قرص پوششدار متیل ارگونوین مالئات داد گفت تا کامل دفع بشه

هنوز حدود بیستایی ازش دارم چون همین الان یک تکه دیگه هم افتاد ودرددارم نمیدونم بخورمش این قرصه ؟ کسی تا حالااستفاده کرده ؟ چون دکتررفته مسافرت نیست که برم بپرسم

یه ربعه خیلی درد دارم ؟ می رم بخورمش ؟ هر چی شد
مامان میترای عزیز
چیز خاصی نمیخواد. من رادیولوژی کاخ رفتم. یه نسخه داد که داروخانه روبروش گرفتم. 4200 تومان شد. 31000 تومان هم با دفترچه بیمه پول عکس شد. یک کمی درد داره که زود اروم میشی. فقط نترس
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود
ستاره جون ...الان آسپرین رو قطع کن ...چون خون رو رقیق می کنه خونریزیت بیشتر میشه .....بزار واسه بعد که پاک شدی ....سر خود هم آزمایش نده ...بیا پیش دکتر نیکبخت تو اهواز فوق تخصص نازایی و سقط مکرره ....آزمایش میده یه سرش می کنه ...نیازی نیست که انقدر سرگردون بشی.....آخه غلظت خون مربوط به خودایمنی و فاکتورهای cdمیشه.....
Lilypie First Birthday tickers
کسی نظری درموردآزمایش مننداشت

test result unit normal
cbc
Hb .......................................14 gm% m: 14-18 f: 12-16
Hct ........................................39 % m: 42-52 f: 37-47
wbc .......................................8900 /cu mm 4500-10000

differential:
% neutrophils .........................59
% lymphocyt .........................39
% monocyte ............................2
:cell index
mcv ....................................86-28 fl 80-94
mch ....................................30-97 pg 27-31
mchc ....................................35-90 % 32-36

rbc .....................................4 520 000 /cu mm 4 600 000- 6 400 000

platelet count ...........................217 000 /mm 3 150 000-400 000

کسی می تونه چک کنه اخه نمیدونم اصلا غلظت خونم کمه زیاده نرماله ؟
بازم سلام
چند وقت پیش که بعداز سقطم اومدم و با شما اشنا شدم خیلی ناراحت بودم و دائم گریه میکردم آخه من خیلی وابسته دو قلو هام شده بودم و خیلی هم دوستشون داشتم ولی ................................................
راستی دوستای گلم من اگه بخوابم بازم باردار بشم چه کارهای باید بکنم تا سقط نشه آخه دیگه تحمل سقط رو ندارم
اگه راهنمایی بکنید من رو ممنونم . راستی با تغذیه میشه از سقط جلوگیری کرد برام بنویسید چه آزمایشهای رو بدم چون دکترم میگفت آزمایشی نیاز نداری راستی این آمپولهای رو که قبل از بارداری و در حین بارداری استفاده میشه رو در موردش برام بنویسید .

دوستتون دارم
بازم سلام
چند وقت پیش که بعداز سقطم اومدم و با شما اشنا شدم خیلی ناراحت بودم و دائم گریه میکردم آخه من خیلی وابسته دو قلو هام شده بودم و خیلی هم دوستشون داشتم ولی ................................................
راستی دوستای گلم من اگه بخوابم بازم باردار بشم چه کارهای باید بکنم تا سقط نشه آخه دیگه تحمل سقط رو ندارم
اگه راهنمایی بکنید من رو ممنونم . راستی با تغذیه میشه از سقط جلوگیری کرد برام بنویسید چه آزمایشهای رو بدم چون دکترم میگفت آزمایشی نیاز نداری راستی این آمپولهای رو که قبل از بارداری و در حین بارداری استفاده میشه رو در موردش برام بنویسید .

دوستتون دارم