2777
2789
عنوان

نذر کردن

253 بازدید | 40 پست

سلام دوستان عزیز ی اگه راهنمایی کنید ممنون میشم وقتی میگن ی چیزی و نذر ی امام بکنید اون نذر شامل چه چیزایی میتونه باشه؟

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول نماز. البته من همیشه نذر فقیر میکنم. تو زبارتگاهها اعتقاد ندارم که بندازم. چون یسری ها که متولی‌ هستن شرایط مالی خوبی دارن... 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
ای کاش نذرت برای کسی باشه که وضعیتش خیلی بده

مطمینن بده که نذر کردم ولی نگفتم نذر؛چی برای همین خیلی سردرگمم نمیخوام خوراکی باشه چون با وضع حاکم کسی از دست کس دیگه ای چیزی نمیگیره بخوره

مطمینن بده که نذر کردم ولی نگفتم نذر؛چی برای همین خیلی سردرگمم نمیخوام خوراکی باشه چون با وضع حاکم ک ...

یه مبلغی بدین به یه کسی که شرایطش بده خودش تهیه کنه،امروز اشک یه خانوم دلم رو عجیب شکسته

مطمینن بده که نذر کردم ولی نگفتم نذر؛چی برای همین خیلی سردرگمم نمیخوام خوراکی باشه چون با وضع حاکم ک ...

میتونی برنج بدی خودشون میپزن 

یا مواد غذایی بسته بندی مثل حبوبات

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
یه مبلغی بدین به یه کسی که شرایطش بده خودش تهیه کنه،امروز اشک یه خانوم دلم رو عجیب شکسته

کمکی پولی هم میکنم و کردم،قران و چجوری میشه مثلا نذر کنم چند سوره از قران و بخونم یا نه چهل روز چله بگیرم؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز