2821
2789
عنوان

نذر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست
زیارت عاشورا ب روش حق شناس بگیر  حاجتتو بی برو برگرد بگیر😐

منظورتون چلش هستش؟اخه وقتی پریودی وسطش قطع میشه دیگه یا اینجوری نیست؟

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای اون امام زیارت عاشورا بخون با صد لعن و صد سلام😐

اینکه میگید اداب خود زیارت عاشوراست دیگه درسته؟ولی میگن پریود باشید چیزی که سجده داشته باشه رو نمیتونید انجام بدید البته من تا اینجا اطلاعات دارم شایدم بد متوجه شدم

منظورتون چلش هستش؟اخه وقتی پریودی وسطش قطع میشه دیگه یا اینجوری نیست؟

وقتی وسطش پریود شدی بدی هفت روزشو خواهرت یا مادرت ب نیابت از،تو بخونه و مراقبه کنه 

بده یکی دیگه برات بخونه

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اینکه میگید اداب خود زیارت عاشوراست دیگه درسته؟ولی میگن پریود باشید چیزی که سجده داشته باشه رو نمیتو ...

عزیزم چهله زیارت عاشورا ب روش حق شناس 

در خواست دوستیمو قبول کن کانالشو برات بفرستم ببینی چ معجزه ها  گرفتن از امام حسین همه هم جواب میگیرن

شرایطشم بهت توضیح بدم

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

ن فعلن گلم

انشالله ب این زودیا میرسید عزیزم😘 یکی خواهرش بعد پنج سال بچه دار نمیشد من بهش گفتم انشالله ب این زودی بچه دار میشه خواهرت و شما دایی میشید باور کن یک ماه نشد گفت ی چیزی بگم باورت نمیشه خواهرم حاملست الان بچش دوسالست

طریقه ختم عاشورا ضربه بزنید👆👆

🍀🌺با سلام خدمت شما اعضا محترم و میهمانان و دوستان مرتضی علی ع طریقه ختم چله عاشورای ایت الله حق شناس که استاد بزرگ وارشون ایت الله عظمی بروجردی از خود امام زمان عج نقل فرمودن که ایت الله حق شناس میفرمود به ما که مورد تایید و تاکید امام زمان هست این روش که ۱۱۸۴ نفر از کانال ما حاجت روا شدن کمی مراقبه از گناه میخواد و نماز اول وقت

ایت الله حق شناس ره میفرمود برای همه حاجات و مشکلات با این ختم چله امام حسین ع واسطه کنید حاجت روا شوید خیلی ها بیمار سرطانی و ازدواج و حاجات مهم خوندن حاجت روا شدن داخل کانال گذاشتم

کمی صبور باشین منم که الان خادم کانال هستم اهل نماز روزه نبودم ولی به لطف خدا و امام حسین ع الان خادم کانال هستم هر چی از ایت الله حق شناس این مرجع تقلید و انسان بزرگ وار یاد گرفتم تقدیم شما میکنم

با خدا و امام حسین ع و ایت الله حق شناس و مجتهدی رفیق بشی هم به دنیا میرسیم هم اخرت و از زندگی لذت میبریم هم تاریکی رو تجربه کردم هم نور و روشنایی رو کمی صبور باشین تا سر این سفره مانوس بشین ان شالله سودش مال شما ضررش مال خادمتون

حاج علی میفرمود کسانی که با ایت الله حق شناس اشنا میشن یه قابلیتی داشتن هر کسی روزیش نمیشه با این عالم مهربان اشنا بشه یا علی مدد

‍ ‍ ‌ 🍃🌺طریقه خواندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام 🌺🍃

🍀 #۱ تعداد ۱۰۰ الله اکبر گفته شود.

🍀 #۲ بعداز ۱۰۰ الله اکبر یک بار سلام گفته شود

(اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِنائِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ)

و یک بار لعن

(اَللّهُمَّ  الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِکَ اَللّهُمَّ  الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَیْنَ وَ شایَعَتْ وَ بایَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ  الْعَنْهُمْ جَمیعاً)

فقط لعن و سلام گفته شود بدونه خواندن زیارت عاشورا.

🍀 #۳ از اول زیارت عاشورا شروع به خواندن میکنیم تا ابتدای ۱۰۰ لعن ( #لعن_و_سلام_گفته_نمی_شود ) و ادامه زیارت عاشورا #خوانده_نمی_شود.

🍀 #۴ بلند میشیم و #دو_رکعت_نماز هدیه به امام حسین علیه السلام میکنیم.

🍀 #۵ بار مجدد تعداد ۱۰۰ مرتبه الله اکبر  می گوییم.

🍀 #۶ از اول زیارت عاشورا شروع به خوندن میکنیم تا به ۱۰۰ لعن که رسیدیم ( #تعدادصدلعن_وصدسلام_گفته_میشود ) بصورت کامل بعداز سلام ادامه زیارت عاشورا رو  میخونیم تا سجده.

🍀 #۷ مجدد ۲رکعت نماز زیارت امام حسین (علیه السلام) خوانده میشود.

💢حاج آقا حق شناس فرمودند بهترین #روز برای #شروع زیارت عاشورا #چهارشنبه هست.

💢موقع خواندن زیارت عاشورا اصلا باکسی نباید صحبت شود حتی یک کلام  ، بسپارید تو این یک ساعت کسی با شما کاری نداشته باشه.

💢وقت خواندن باید از طلوع تا قبل از غروب آفتاب باشد یعنی وقتی هوا روشن هست باید خوانده شود

💢ترتیب باید رعایت شود از ابتدای شماره یک تا انتهای شماره هفت

به اندازه وُسع هر روز صدقه به امام زمان داده شود

💢مهترین مطلب مراقب اعمال بودن است (ترک گناه انجام واجبات)

✅دوستان ابا عبدلله ع کسانی  که تو شماره دو اول لعن رو میگفتن فرمودن اشکالی نداره ادامه چله رو اول سلام بگن بعد لعن رو

✅مهم تر از همه چی و انجام واجبات و تر ک گناه میباشد حتی اگه تعداد صد لعن و سلام رو هم اشتباهی چنتا زیاد بشه ایت الله جاودان فرمون نیتش 100 تا بوده اشتباهی چنتا اذافه گفتن اشکال نداره

✅مهم

این چله زیارت عاشورا رو برای فرج  مولامون #حضرت_مهدی عج خونده بشه

فرج امام زمان رو روبرو قرار بدیم و حاجت خود را پشت سر فرج امام زمان(عج)قرار بدیم

✅🌹دوست داران ایت الله حق شناس و مجتهدی ره 👇👇👇

https://telegram.me/joinchat/A7rcUz51o6yMyEhoda2qJw

‍ ‍ ‌ 🍃🌺طریقه خواندن زیارت عاشورا با صد لعن و صد سلام 🌺🍃 🍀 #۱ تعداد ۱۰۰ الله اکبر گفته شود. ...

مرسی عزیززم😍😘

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز