2821
2789
عنوان

نذر کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست
کمکی پولی هم میکنم و کردم،قران و چجوری میشه مثلا نذر کنم چند سوره از قران و بخونم یا نه چهل روز چله ...

قرآن هم اگر دوس داری خودت بخون یا اگر شرایط شو نداری بگو کسی بخونه هرسوره ای که دوس داری

قرآن هم اگر دوس داری خودت بخون یا اگر شرایط شو نداری بگو کسی بخونه هرسوره ای که دوس داری

من خودم میخونم ولی کمک خوراکی نپخته ب نظرم بهتره قران و چون معمولا میخونم مرسی از راهنمایت عزززیزم

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خوراکی نمیخوای میتونی جانماز و تسبیح  یا کتاب بدی

نه عزیزم خوراکی نپخته خیلی خوبه؛ مخصوصا شب عیدی خیلیا هستن که نیازمندن یا لباس برای بچه ها

نه عزیزم خوراکی نپخته خیلی خوبه؛ مخصوصا شب عیدی خیلیا هستن که نیازمندن یا لباس برای بچه ها

قبول باشه

التماس دعا دارم خیلییییی

ان معی ربی.اللهم الرزقنا زیارت الحسین فی الدنیا و شفاعته فی الاخره
قبول باشه التماس دعا دارم خیلییییی

حاجت روا باشید عزیزم😘انشالله همه ب حاجت دلشون برسن برای بیمارهای کورنایی هم دعا کنید هر چیه سریعتر برگردن پیش خانواده هاشون و از کل ایران به این زودیا ریشه کن بشه انشالله

مطمینن بده که نذر کردم ولی نگفتم نذر؛چی برای همین خیلی سردرگمم نمیخوام خوراکی باشه چون با وضع حاکم ک ...

زیارت عاشورا ب روش حق شناس بگیر 

حاجتتو بی برو برگرد بگیر😐

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اخه نذر من برای یکی از امام ها هستش برای همین سوال کردم که چی باشه بهتره

برای اون امام زیارت عاشورا بخون با صد لعن و صد سلام😐

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792