2777
2789
عنوان

خیلی شبیهه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 76 پست
وا استارتر حالت خوبہ مےگے شوھرامون برن زن بگیرن کہ میلہ تنوع طلبیشون ارضا بشہ کہ خیانت نکنن بھمون ؟ ...

من اتفاقا این رو نمیگم! 

میگم اگه مردها با پز تک همسری اجازه پیدا نمی کردن به اسم شیطون گولم زد، ساعتی و موقت ناخونک به زنن، به زن های دیگه ... دخل و خرجشون اکثرا با هم نمی خواند و بجای هوسرانی سرشون به زندگیشون گرم بود!

من مجردم به هیچ عنوان حاضر نیستم همسر دوم کسی بشم حتی اگر تا ابد مجرد بمونم چون خودم اگر ازدواج کنم ...

چون اصیل هستی جانم.انسانهای اصیل همینطوری باارزش هستن نه مثل اینا ارزون و دم دستی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگفتی چند شوهری باب بشه بهتر نیست؟

تو این کمبود شوهر ،چند شوهری رو از کجا میارین؟😅

بزاریم به بعضی مجردا (جسارت به آبرو دارا نشه ) شوهر برسه تا آویزان زندگی بیچاره هایی چون من نشن ،والا 😔

دقیق یادم نیس ولی فکر کنم تو مردمای تبت یا همون اطراف بود که خونده بودم ی دختر که زن پسری میشه ،رسم دارن به بقیه برادرا هم سرویس بده 😷

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

من مجردم به هیچ عنوان حاضر نیستم همسر دوم کسی بشم حتی اگر تا ابد مجرد بمونم چون خودم اگر ازدواج کنم ...

با این روحیه وارد زندگی مشترک نشو، چون اگه ضربه بخوری، دست به کارهایی میزنی که بعدش میخوای برگردی ولی دیگه نمی توونی 

دوست داشتی اینو بخوون، سرنوشت زنان مطلقه بعد از طلاق رو گفته

https://www.tabnak.ir/fa/news/356872/پشیمانی-۹۰-درصد-زنان-مطلقه

خوشبخت باشی عزیزم

من عزیزم نگفتم ساکن کجام به کیش فکر میکردم پر از چینی هست، به مغازه هامون که پر از کالای چینی هست، ...

مگہ قرنطینہ بدہ ؟ چرا فکر مےکنید عیبہ یہ استاندار بیشعورے بود چن روز پیش مےخوندم یادم نیست مال کدوم استان بود گفتہ بود ممممن بہ ھیچ عنوان استان رو قرنطینہ نمےکنم این اسم بد رو تا ابد نمیذارم رو شھرم ۔خب نکن نذار بہ درک چون مردم برات مھم نیست کہ استان من اندازہ مردم خودش کمو بیش امکانات دارہ ولے وقتے یھو دویست نفر بیشعور بیان شھرم معلومہ کم میشہ معلومہ خدمات بھینہ کاھش پیدا مےکنہ بخدا کہ دولت بنواطر قرنطینہ نکردن بہ این کادر درمان مدیونہ خونہ ھمشون گردنہ دولتہ آھہ خانوادھاشون پشتشہ

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
با این روحیه وارد زندگی مشترک نشو، چون اگه ضربه بخوری، دست به کارهایی میزنی که بعدش میخوای برگردی ول ...

کسی که برای من رقیب بیاره رو نمیخوام.

باشه مرسی شماهم خوشبخت شی

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
تو این کمبود شوهر ،چند شوهری رو از کجا میارین؟😅 بزاریم به بعضی مجردا (جسارت به آبرو دارا نشه ) شوه ...

اصلن این تو عربستانمبود حضرت محمد برش داشتہ این رسمو یہ زن رو چندین مرد شریک میشدن و وقتے آبستن بودہ زن بعداز بہ دنیا اومدن بچہ یہ آدمایے بودن اسمشون یادم نیست مےرفتن بچرو نگا مےکردن مےگفتن خب شبیھہ کدوم یکے از مرداس بیشتر از ھمہ ھر کدوم رو اونھا مےگفتن بچہ مال اون بود کاملن علمے و در کتب قدیمے ھست پیامبر اکرم منع کردن این کار رو

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار
باز حرف خودتو زدی همه چیز در زندگی باااااااید دوطرفه باشه اگر مرد وفادار نباشه زن هم وفادار نخواهد ...

عزیزم همه اینطور نیستن.کلی نگین لطفا 

خیلی زنا خیانت دیدن ولی خودشون هرز نرفتن.

درعوض بعضی زنای متاهل هم داریم که خ ا ر ش گرفتن متاسفانه ،با این توجیهات که شوهرم معتاده .درآمد نداره. سرده . بهم نمیرسه . دارن گند میزنن زندگی هم جنساشون.متاسفانه

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

مگہ قرنطینہ بدہ ؟ چرا فکر مےکنید عیبہ یہ استاندار بیشعورے بود چن روز پیش مےخوندم یادم نیست مال کدوم ...

ببین من چند روز پیش یه مطلبی می خواندم که نوشته بود قرنطینه چهار سطح هست، سطح یک و دو در جامعه ما قابل اجرا هست ولی سطح سه یعنی بستن منبع درآمد خرده شغل ها و... که بشه برسی به قرنطینه سطح ۴ که اون وقت بایستی همه جوره، خسارت مالی و جانی و..... همه خانواده ها جبران بشه

و خب انگار امکان قرنطینه سطح سه و چهار رو در حال حاضر  نداریم.... یعنی خیلی ها ورشکست و بدبخت میشن و زندگی ها از هم می پاشد...

جایی خواندم دیشب بیشترین مراجعه رو مردم ووهان بعد از قرنطینه به دادسراها داشتن برای طلاق، با اون همه امکانات به این همه مشکل خوردن.... برای ما همکاری و رحم عمومی شاید بیشتر جواب می داد اگر با مسافرت و عید دیدنی همراه نمی شد و....

اصلن این تو عربستانمبود حضرت محمد برش داشتہ این رسمو یہ زن رو چندین مرد شریک میشدن و وقتے آبستن بودہ ...

اعراب جاهلی رو نمیدونم 

اما 

برا تبت و اون دور برا هنوز هم هست 

بعضی جاها باوجود مدرن بودن ،رسمهای خیلی چندشی دارن ،مثل کشور ژاپن و جشن بلوغ دخترانشون ....رابطه ج ن س ی عملی و دسته جمعی ........... والا حیوونا هم گاهی حیا سرشون میشه ولی امان از این جنس آدمیزاد.

همون اشکالی ک یک زن نمیتونه چند شوهر داشته باشه خیانت در مقابل خیانته لطفا کثافت کاری رو باب نکنید

کی باب کرد ؟

این چه حرفیه شما میزنین ؟

دور از حضور من .....نیستم که چون خیانت دیدم ،منم برم هرزه گی .....

خدا بخواد ،شرایط درست شه .شوهر برگرده .... شاید همه چی درست شد .ولی نشد من جدایی روبه ،خیانت درمقابل خیانت ترجیح میدم.

احساس میکنم شما مجردی .چون آدم زمانی که  متاهل میشه ،تجربیات باعث تغییر بسیاری از تفکرات و عقایدش میشه .

می دونی از نگاه من این همه مسئولیت به جون خریدن یه زن واسه ساختن یه زندگی، از خودگذشتگی نیست، به نوع ...

من خودکشی نمیکنم خودکشی رو اون زنی میکنه که نیره صیغه وزن دوم و...میشه و زندگی یک جماعتی را دچار بحران میکنه تواین۷سال که از زندگیم گذشته ثانیه ای پشیمون نشدم از اینکه چرا این طور ازدواج کردم چون هیچ ارزش اخلاقی که به خطر نیافتاده تازه احیاهم شده شماهم اگرنگران ازدواج جوانها هستی درجهت ترویج این همدلی ها تلاش کن تا چندهمسری که خود دین هم توصیه ای برایش نداشته خداوند درسینه ی یک مرد دوتا قلب قرار نداده است زندگی فقط رختخواب وسرپناه نیست زن تا تمام قلب شوهرش متعلق به خودش نباشد آرام وقرار ندارد. بس نیست ماجراهای تلخ نجفی و محمدخانی و...که از چندهمسری شنیدیم؟ فاعتبروا یا اولوالابصار.

میدونم گفتی عقل این حرفو میزنه ولی حتی نباید گفت عقل میگه چون این حرف عقلانی نیست و ی چیز دیگه ادمی ...

گلم عرض کردم خدمتت ،تأهل و شرایطش با مجردی فرق داره 

منم مجردی و حتی اوایل ازدواج  می گفتم ،خاک تو سر زنی که خیانت میبینه وتو زندگی  می مونه ،یا زنی که عوض مهریه ،حضانت بچشو میگیره ،اون مرده چی بوده که بچش چی باشه و...و... نطق ها میفرمودم.

تا اینکه فلک چرخید و منو جای اونا گذاشت ،قشنگ خیلی چیزارو درک کردم .

شمام الان از بیرون معرکه ای .

والا خدای نکرده شرایطش که پیش میاد ،میبینی تربیت خانوادگی و هنجارهایی که داری ،اجازه نمیده متاهل باشی و متعهد نباشی ،

هرچند شوهرت بی معرفت و بی تعهد باشه .فوقش راهت رو از همچی شخصی جدا میکنی.