2777
2789
عنوان

خیلی شبیهه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 76 پست
میدونم گفتی عقل این حرفو میزنه ولی حتی نباید گفت عقل میگه چون این حرف عقلانی نیست و ی چیز دیگه ادمی ...

نیکا جان مرغت یک پا داره. منم به کرات تووی تاپیک ها و نظر نویسی ها نظر خودم رو نوشتم.......

ببین چندین دهه جبهه گیری اینچنین باعث نشده برطرف بشه، فقط دسترسی به خانم ها بدون تعهد و مسئولیت  پذیری زیاد شده، کم نیست مردهایی که شرایط مالی خوبی هم دارند تن به ازدواج نمیدن، چون میگن چیزی که زیاد هست زن.... 

در کل آسیب به هر زندگی؛ مجرد یا متاهلی کمتر بود اگر این همه بها داده نمیشد به آقایون از آغوش مادر گرفته تا جامعه، حرف من فقط یک کلام هست، اونم اینکه یک مرد به هیچ وجه سمت هیچ زنی نره، مگر اینکه تعهدات عاطفی، روانی، عاطفی، اقتصادی رو به جون بخره... اگر این همه مسئولیت گردن یه مرد بیفته، چند تا مرد پیدا میشه یه همچنین توانی داشته باشه یا چند زن مجرد توو جامعه می مونه که اینطور دست به دست بشه

من دشمن خانم ها نیستم، خودمم زن هستم، اما طرز فکرم این هست از بس از مشکلات زنان متاهل فیلم و داستان و .... ساخته شد چشم بستیم بر مشکلاتی که گریبان زندگی زنان مجرد رو گرفته، وقتی رحم و توجهی از جانب جامعه نسبت به زن مجرد در امتیازهای عرفی و اجتماعی نیست و یک زن بخاطر برچسب مطلقه یا بیوه خوردن مجبور هست گاو پیشانی سفید بشه و طرد بشه، وقتی یه زن تا مغز استخوان از ازدواجش پشیمان هست و حتی بچه دار شدن از مشکلاتش کم نمی کنه چون می دونه طلاق بگیره مشکلی از مشکلاتش کم نمیشه بهش اضافه هم میشه، یعنی بخشی از قشر جامعه زنان آسیب دیده که شامل زنان خود سرپرست، بدسرپرست و هرگز ازدواج نکرده ای هست که ناخواسته آسیب می زنن، چون آسیب دیدن.

نیومدم گیس و گیس کشی کنیم، اگر با لحن ملایم و منطقی می توونی بنویسی، جواب بده، وگرنه که هیچ

من خودکشی نمیکنم خودکشی رو اون زنی میکنه که نیره صیغه وزن دوم و...میشه و زندگی یک جماعتی را دچار بحر ...

با قرآن آیه 24 سوره توبه جواب میدم:

اگر پدران و فرزندان و برادران و همسران و طایفه شما، و اموالی که به دست آورده‌اید، و تجارتی که از کساد شدنش می‌ترسید، و خانه هائی که به آن علاقه دارید، در نظرتان از خداوند و پیامبرش و جهاد در راهش محبوبتر است، در انتظار باشید که خداوند عذابش را بر شما نازل کند؛ و خداوند جمعیّت نافرمانبردار را هدایت نمی‌کند!

##‍ #

اونها هم قربانی عرفی شدن که اتفاقا همه انسانیت رو خلاصه در مال و جسم می بینن............ اتفاقاتی که توو جامعه ما می افته، با اینکه ادعای مسلمونیمون هم میشه توو خیلی کشورهای اطرافمون به علامت تعجب شبیه تر هست. پیردختران هرگز ازدواج نکرده چهل و چند ساله  و بیوه کم دور و برمون نیست که برای هیچکس سرنوشت اینها... مهم نبود، موافقم، شرایط خوب خانوادگی، ثروت یا تلاش فردی موفقیت هایی رو در زندگی بسیاری افراد رقم می زنه، شرایط همه آدم ها با هم برابر نیست ولی ما در دینی زندگی نمی کنیم که اون همه از تاریخ و قصه های قرآنی گفته ولی در هیچ جاش زندگی راهبه های مسیحی رو که تارک دنیا شدن و دست از همسر و فرزند کشیدن رو توصیه کرده باشه، درحالیکه عرف ما این رو توصیه می کنه، میگه همه که نباید همه چی داشته باشند و داشتن خانواده و تامین نیازهای غریزی و عاطفی رو که در رده پایین ترین و اساسی ترین نیازهای انسانی هست رو هم می کوبن، انگار به آدمی بگی چون غذا داری پس لباس نباید داشته باشی، تقوا پیشه کردن با تجرد قطعی و همیشگی دو مقوله ی کاملا متفاوت هست!

برات آرزوی خوشبختی روزافزون دارم. ریسک بزرگی کردی و امیدوارم تا آخر از انتخاب و زندگیت راضی و خوشبخت باشی......

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.