2777
2789
عنوان

خیلی شبیهه...

1056 بازدید | 76 پست

یه نموداری منتشر شده که پیک ابتلا به این بیماری ویروسی با این سرعت انتقال بالا رو تا بیست و پنج هزار نفر در جامعه ما نشون میده، شما بگو خدایی نکرده ابتلای صد هزار نفر، ولی چقدر همه خانواده ها رو نگران کرده و ترسانده، چقدر نگران خودمون و نزدیکانمون هستیم مخصوصا کسانی که آسیب پذیرترن...

من کاملا اتفاقی برنامه بدون توقف رو قبل از سریال ستایش دیدم، یادم هست حاج آقا قاسمیان توو برنامه میگفتن سه چهار میلیون زن و دختر بالای سی سال هست که اینها امکان داشتن ازدواج به شیوه معمول رو ندارن و غالبا سن ازدواجشان گذشته، کارشناس‌های برنامه می گفتن سه چهار میلیون در برابر هشتاد میلیون چیزی نیست... یه کارشناس خانم دیگه می گفت به من چه که یه خانمی بالای سی سال توو این شرایط هست، زندگی من چرا بهم بریزه... 

یه سری ها هم این روزا با خودشون میگن بیست و پنج هزار نفر یا شد هزار نفر در برابر هشتاد میلیون چیزی نیست، میگن بیمارای سابقه آسم می میرن، دیابتی ها و بیماران قلبی در معرض خطرن، ما که این مشکلات رو نداریم، پس بذار خوش بگذرونیم... میرن شمال ... میرن...

بله! یکسری از این به من چه های همیشگی که همیشه‌ی خدا مرگ و سختی و ... رو برای خونه همسایه می بینن، تشریف بردن مسافرت با این پیش زمینه ذهنی که به ما چه خانواده دیگه ای درگیر چنین بیماری ویروسی با سرعت انتقال بالاست... ما که نمی گیریم.... ما که نداریم...

خوب که فکر کنی رفتار به شدت یک جانبه است، تا حد خیلی زیادی خودخواهانه است، تا حد زیادی برهم زننده نظم اجتماعی و ... هست .... ولی از خانه و از بچگی یاد نگرفتیم رعایت کردن و ملاحظه کردن نسبت به خیلی موارد در کل برقرار کننده نظم اجتماعی برای همه‌امون هست...

نه فقط در این دو مورد ما سال‌هاست در شرایط مشابه، از این به من چه‌های بلند نثار زندگی همدیگه در شرایط مختلف می کنیم...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا اون خانومه بحثش ازین نفهما جداست

چون دولت و روحانیت و اوناییکه دستی بر اتش دارن برای مجردا کاری کنن نه خانومای متاهل شوهرشونو با بقیه سهیم شن

اما این وضعیت حمله به شهرای دیگه خیلی ارتباط مستقیم به خودمون داره

گرچه دولت زودتر ازین باید قم رو میبست

تهران وگیلان رومیبست

اینهمه احتکار که کشف میشه رو توزیع میکرد که درمانگرا الوده نشن

ومردم هم بمونن خونه هاشون

خداوندا من ۱۵ روزه از خونه بیرون نرفتم هیج جا قرنطینه کامل ولی بعضی نمیفهمن بلند میشن میان عیددیدنی ...

منم عین شما ولی درست میشه تا عید تو خونه بمونیم امار کم میشه 

قضاوت کار خداست
خداوندا من ۱۵ روزه از خونه بیرون نرفتم هیج جا قرنطینه کامل ولی بعضی نمیفهمن بلند میشن میان عیددیدنی ...

راهشون نده

این مردم خودخواه یه جا باید یاد بگیرن به شرایط اجتماعی احترام بذارن ....🌹

راستی ستایش کدوم کانال میده وچه ساعتی؟

تمام شده

منم اهل سریال طوری که منتظر پخشش باشم نیستم چون همه می دیدن توو خونه درگیر دیدن شده بودم و اتفاقی برنامه بدون توقف رو قبلش دیدم 

حالا اون خانومه بحثش ازین نفهما جداست چون دولت و روحانیت و اوناییکه دستی بر اتش دارن برای مجردا کار ...

ببین عزیزم قم فرودگاه نداره! 

اگه مریضی از چین اومده قاعدتا از فرودگاههای شهرهایی مثل تهران وارد شده...

فقط دکتری با نام دکتر قریب اگر درست یادم باشه اولین کسی بود که اعلام کرد برادرم بر اثر بیماری ویروسی در گذشت، وگرنه کیش، قشم و... پر از چینی هست، خیلی لوازم در شهرهای مختلف ما از چین وارد شده، بچه گانه است بخوای باور کنی فقط قم درگیر بود!