2777
2789
عنوان

خیلی شبیهه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 76 پست
حالا اون خانومه بحثش ازین نفهما جداست چون دولت و روحانیت و اوناییکه دستی بر اتش دارن برای مجردا کار ...

بعدم اینکه شما چی میخوای و چی میلت می کشه، الزما با شرایط جامعه همخوانی نداره....

زمانی خواسته شما قابل قبول هست که سرچ گوگل نگه فقط ده هزار زن ... در تهران ... شصت درصد مشتریان مردان متاهل....

در هر دو حالت میل شخصی هست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عین شما ولی درست میشه تا عید تو خونه بمونیم امار کم میشه 

بخدا ما هم موندیم.... 

خیلی سال هست عیدها جایی نمیریم.... از بس جاده ها شلوغ، کثیف، خطرناک و... هست ... اینا که پیشواز رفتن....

حالا هرجا بحث من شهر نیس اصلا از زنجان شروع شده زنجان رو قرنطینه کنن واقعا

همه امون اگه نسبت به هم احساس مسئولیت داشتیم توو خونه ها و محدوده شهرها و محل زندگی هامون می موندیم... حرف شما رو قبول دارم.

چرا به زور؟ چرا خودمون درک و فهم نسبت به شرایط و الزام به همکاری عمومی رو نداریم؟

دیگه میخوان چقد مردم مبتلا شن که جدی بگیرن😥

ما یاد نگرفتیم بخدا از خونه هامون بهم رحم داشته باشیم 

از آغوش مادر سواستفاده از دیگران رو آموزش می بینیم، وقتی یه مادر به پسرش توصیه می کنه فقط با دختره دوست باش آرامش داشته باشی، یه وقت قول ازدواج ندی، مورد خوب برات زیاد هست... چه انتظاری از بقیه رفتارهامون داری؟

وقتی جاری، عروس، خواهر شوهر، خواهر، مادر شوهر، همسایه، دوست و ...کیف می کنن توو زندگی هم آتش بریزن چه انتظاری از ملاحظه الان داری؟

اصلا من از میل شخصی حرفی نزدم که شما میگی با جامعه همخوانی نداره

چرا توو جمله اتون شوهراشون بود ... این میل شخصی یا میل دسته ای از اشخاص هست، منتها این میل چندین و چند دهه هست باعث پیشگیری نشده هیچ، دامن زده به روابط پنهانی و سواستفاده و .... نهایتا هم بازتابش هم به زندگی زنان متاهل برگشته و هم مجردا...

بی تفاوتیم نسبت به شرایط هم... هر کی به فکر خودشه... یه به جهنمه بقیه توو رفتار همه امون هست، نهادینه شده به شکل رقابت منفی

باید به میل مجردا باشه وبرن زن مرد زن وبچه دار بشن که میلشون کم شه😐

چند روز پیش یکی داشت برنامه می ریخت بره ارومیه، گفتم نرین، گفت به ما چه، میگن مریضها میگیرن، من و خانواده ام چه گناهی کردیم و....

حرف شما هم یعنی همین ....

چرا توو جمله اتون شوهراشون بود ... این میل شخصی یا میل دسته ای از اشخاص هست، منتها این میل چندین و چ ...

واقعا ربطی بهم نداره

متاسفم برای دختراییکه از متاهلا انتظار دارن درک کنن که باشوهرشون ازدواج کنن

میشه منو ریپلای نکنید

ممنون

واقعا ربطی بهم نداره متاسفم برای دختراییکه از متاهلا انتظار دارن درک کنن که باشوهرشون ازدواج کنن م ...

شما صفحه من اومدی 

می توونی پاسخ ندی....

اصلا نه کتاب کوری ژوزه ساراماگو رو بخوون، جایزه نوبل ادبی رو برده.... ماها نسبت به شرایط همدیگه به همین چشم بستگی رفتار می‌کنیم.... ننوشتم درک یک طرفه، نوشتم درک متقابل، درک متقابل یعنی من اگه در خانواده ام دیابتی ندارم به احترام اونی که داره، ملاحظه کنم تا مانع انتشار بیشتر بشم، بی تفاوت نباشیم نسبت به شرایط زندگی همدیگه، نگیم به من چه، آب فقط توو دل خودم تکون نخوره...  شاید فردا یه اتفاق دیگه ای افتاد که خانواده من نوعی دربرابرش آسیب پذیرتر بود ....

شما صفحه من اومدی  می توونی پاسخ ندی.... اصلا نه کتاب کوری ژوزه ساراماگو رو بخوون، جایزه ن ...

من رفتم از صفحه شما

ریپلای نکن نیام

من باردارم وتپش قلب دارم

باخوندن پستات اذیت شدم واقعا

لطفا درک متقابل داشته باش ورپلایم نکن

ما سه هفته س توخونه ایم وبنده نقص ایمنی دارم درک میکنم قرنطینه رو

خوش باشی

منو ریپلای نکن