2777
2789
عنوان

خیلی شبیهه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 76 پست
شما وقتی ازدواج کردی برا شوهرت برو خواستگاری کاین اتفاق نیفته لازم نیست چند همسری رو باب کنی با چن ...

من چیزی رو ترویج نکردم عزیزم، نظرم و نگاهم و ترسهام نسبت به دنیای زنانه اطرافم رو فقط نوشتم.... حق نوشتن هم ندارم؟! هر چیزی رو به زور بخوای منع کنی و نگه داری بدتر فوران می کنه و به بیرون می ریزه.... صبر و تحمل و درک متقابل و آستانه تحمل رو بالا بردن هم بخدا بی ارزش نیست

بجای جوش آوردن برو مقالات اینترنتی که برات فرستادم با موارد مشابه اش رو بخوون، بسم الله خودت احساست رو بنویس... کلاهت رو قاضی کن! 

چه کاری با برداشت و نظر و نگاه من به زندگی داری... سبک خودت رو بساز..... اندیشه خودت رو بنویس

شوھراے ماام از اول ھمہ چے نداشتن کہ ماام تو زندگے خون دل خوردیم از ارزوھامون گذشتیم پول جمع کنیم خونہ بخریم ماشین بخریم کوفت زھرمار بعدآقا کہ از آب و گل دراومد بگن خخخخخب چون آمار زناے سن بالا زیادہ شوھرت باید برہ زن بگیرہ غلط کردہ من جمع کنم یکے دیگہ کیفشو ببرہ برہ باد بندازہ بہ غبغب کہ خونہ دارم ماشین دارم الم بلم اسے اعصابمو خراب کرد اون قسمت تاپیکت از تاپیک مےرم دوستان ریپلاے نکنید

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن تبلیغ چند همسری کمکی ب دختران مجرد نمیکنه بلکه بیشتر چندین خانواده رو درگیر مشکل میکنه,کمک واقعی اینه ک تا جایی ک میتونیم واسطه ازدواج بشیم یا در مورد تغییر افکار در رابطه با همسر و ازدواج و تعدیل توقعات,اقدامات فرهنگی داشته باشیم

چرا جو میدے وسط کرونا تبلیغ چن ھمسرے میذارے کہ چے مثلن بذاریم شوھرامون ھو بیارن سرمون با دخترایے کہ ...

ببین من بیشتر از چند سال هست نی نی سایت رو می خوونم... 

چند سال هست سرگذشت زنان سرپرست خانوار و... برام مهم شده....

توو همین نی نی سایت چند وقت یکبار یه زن نمیگه اعتماد داشتم، دنیا رو سرم خراب شد؟ 

چه راه حلهایی بهش پیشنهاد میدن؟ چیزی بجز طلاق و بی آبرو کردن و تیغ زدن و.... نفرت پراکنی و خراب کردن پل های پشت سر هست؟

خدایی نکرده اگه توو این موقعیت قرار بگیری، میخوای نابود بشی، جدا بشی، پشیمون بشی، از سرد شدن متعجب بشی، میخوای چکار کنی؟

چرا فکر میکنی دشمنت هستم؟

من و خانواده که باید نگران باشیم چون من خودم مشکل قلب و پدرم تنفس داریم پس میشینیم تو خونه البته پدرم همین امشب سرکاره اتفاقا چه میشه کرد کاش رعایت میکردن

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
و شما تا حالا از اسیب های روحی بچه هایی ک در خانواده چند همسری بزرگ شدن چیزی شنیدی با چند نفرشون حرف ...

آره زنی مثل من که احساسی هستم ،شوهرم رو فقط برای خودم میخوام و بچه ام.

اما یک دختر خانمی وارد زندگیم شد . دل و دین شوهر بی معرفتم رو برد.

الان سه ساله درگیرم و زندگیم با دوتا بچه روی تیغه.

شوهرم مقصر که بند اب داد ،اما اون دختر فوق لیسانس ریاضی ،چی که با دلبری و صدای نازدارش  ،گند زد به زندگیه چهارده ساله ی من...

عقل میگه دختران و زنان مجرد هم حق و نیاز. متاهل شدن و زندگی دارن 

،باید فکری براشون بشه خب چه اشکالی داره مردی که توانایی برقراری عدالت داره سرپرستی یکی دیگه رو هم ...

ولی پای دل و عمل که وسط میاد...

خدا عاقبت همه مونو ختم بخیر کنه ، ان شاءالله

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

ببین عزیزم قم فرودگاه نداره!  اگه مریضی از چین اومده قاعدتا از فرودگاههای شهرهایی مثل تهران وا ...

شما قمیا خیلے ادعاے دینتون میشہ ولے استارتر شماروکہ دیدم چن وقت پیشم یہ تاپیک دیدم استارترش اصرااااار اصرار کہ چرا مےگین اول از قم شروع شدہ خب بابا چرا بھتون بر مےخورہ از ھر جھنم درہ اے شروع شدہ اصلن از ھمدان شروع شدہ من خودم ھمدانیم ولے خب آمار رسمے مال قم بود دیگہ باید قم قرنطینہ میشد بااااااید میبستن حتے اگہ دہ نفر بود باید گیلانو شھراے شمالے میبستن چون یہ سرے آدم بیشعور باعث شدن یھو آمار مریضے اونجاھا چندین برارب بشہ باید تھرانو میبستن چون پایتختہ و قلب  کشور و بسیار حساس

وا چ حرفا

اسلام به مردا زیادی پروبال میده بنظرم اگه مرد حق داره چنتا زن داشته باشه زن هم باید حق داشت چنتا شوهر داشته باشه احساس میکنم یه مرد نشسته دو دوتا چهارتا کرده به نفع خودش یچیزایی نوشته اینهمه سال به خورد مردم داده نه خوشبختی به معنی ازدواج کردنه و نه ازدواج کردن دلیلی بر خوشبخت بودنه

این اشتباهه کاملا خب آدمای سطحی نگر ممکنه سروسامون گرفتن جوونارو تو ازدواج بدونن ولی خب آرامش مهم ترین چیز تو زندگیه یکی با ازدواج ممکنه ارامش بگیره اینکه یه شریک زندگی داره یکی هم با مجردی و تنها بودن

طوری زندگی کن که انگار فردایی وجود ندارد.
من و خانواده که باید نگران باشیم چون من خودم مشکل قلب و پدرم تنفس داریم پس میشینیم تو خونه البته پدر ...

ما هم توو خونه نشستیم

تقریبا دارم می پوکم....

واقعا فکرشم نمی کردم حتی توو یه همچین موردی اینقدر ادم بی ملاحظه توو جامعه امون زیاد باشه که شب عید ماشه بره مسافرت و....

من مجردم به هیچ عنوان حاضر نیستم همسر دوم کسی بشم حتی اگر تا ابد مجرد بمونم چون خودم اگر ازدواج کنم و همسر دوم بیاره بدون شک شکست میخورم 

نباید کسی به مال من دست درازی کنه 

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊
ببین من بیشتر از چند سال هست نی نی سایت رو می خوونم...  چند سال هست سرگذشت زنان سرپرست خانوار ...

وا استارتر حالت خوبہ مےگے شوھرامون برن زن بگیرن کہ میلہ تنوع طلبیشون ارضا بشہ کہ خیانت نکنن بھمون ؟ مردہ شور ھمچین مردیو و جدوآبادشو ببرن نباشہ بھتر از اینہ کہ باشہ پس منم برم با اینو اون لاس بزنم کہ خب زنا تنوع طلبن دیگہ اینجورے تخلیہ میشم بہ شوھرمم گیر بیخودے نمیدم کہ بہ من محبت کن مشکلے نخواھیم داشت دستم از حرص سر شد خدایے

در ضمن تبلیغ چند همسری کمکی ب دختران مجرد نمیکنه بلکه بیشتر چندین خانواده رو درگیر مشکل میکنه,کمک وا ...

آفرین خدا بہ پدر مادرت عمر با عذت بدہ بااین بچہ تربیت کردنشون حرفت باید با الماس نوشت طلا براش کمہ 

شما قمیا خیلے ادعاے دینتون میشہ ولے استارتر شماروکہ دیدم چن وقت پیشم یہ تاپیک دیدم استارترش اصرااااا ...

من عزیزم نگفتم ساکن کجام

به کیش فکر میکردم پر از چینی هست، به مغازه هامون که پر از کالای چینی هست، و به اولین موردی که چین در سال ۲۰۱۹ از کرونا در یک مرد ۵۵ ساله چینی مشاهده میکرده فکر کردم! 

قاعدتا سهم واگیردار بودن توو شهرهای پر تردد بیشتر هست حتی چند روز پیش تووی خبرها خواندم احتمالا از دی ماه درگیر بودیم.... 

در هر حال برای هیچ شهری بد نمی خوام

اصلا دلم نمیخواد ناراحت کنم کسیو ولی همین شمایی که در آستانه ۳۵ سالگی هستی برو زن یه مرد مطلقه شو یا زن مرده.چرا گیر دادی به مردای متأهل،حالم ازت بهم خورد.چه توجیه های احمقانه ای هم میاری،اعراب رو الگو قرار دادی برو دبی زن شیخ شو هم کلی پولدارن هم اینکه چهارتا زن رسمی و کلی زن صیغه ای دارن می‌تونید باهم خوش بگذرانید فقط دست از سر شوهرای مردم برداریددددد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️