2777
2789
عنوان

بعد از هشت سال عشقم و دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10682 بازدید | 120 پست

مثلا سر ماه که  پول می گرفت از صاحب کارش نصف شو برای من هدیه می خرید بقیه شو هم برای وقت هایی که با هم می رفتیم بیرون کنار می زاشت. به معنای واقعی عاشق همدیگه شده بودیم خانواده اش در جریان بودن . خواهراش می شناختنم. خانواده ما خیلی مذهبی بود. اون زمان چنین مسائلی حکمش اعدام بود. نمیدونم چجوری جرات کرده بودم توی چنین شرایط و خانواده ای عاشق بشم ولی شدم. اما درست وسط بهترین روزای زندگیم مادرم همه چی رو فهمید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاااشق دخترتم خدا برات نگهش داره برات برکت بیار و باعث افتخارت بشه

مرسي عزيزدلم ممنون از دعاي خوبت باورت نميشه چقد بهم ارامش دادي 

مقصر خودتی اگه ی دوهزاری جلوت ادا تراول در میاره 😑
عاااشق دخترتم خدا برات نگهش داره برات برکت بیار و باعث افتخارت بشه

نوشته یه خانوم زشت چاق بد قواره لایک کنه ، بعد شما لایک کردی 😂 چرا خودزنی میکنی ؟ 😂

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   
مرسي عزيزدلم ممنون از دعاي خوبت باورت نميشه چقد بهم ارامش دادي 

حوصله داشتم بیشترم دعاش میکردم دیگه حسش نبود خواهش میکنم وظیفمه برای دخترای سرزمین رعا کنم که اینده خوبی داشته باشن

زندگیم تو یه کلمه خلاصه میشه {دنیم 
یک نفر منو لایک کنه

عمراااا تا ۱۰ نفر لایکت نکنیم دست نمیکشیم 😅

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....