2777
2789
عنوان

بعد از هشت سال عشقم و دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 10682 بازدید | 120 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شرایط سختی رو داشتم. چند بار اقدام به خودکشی کردم ولی موفق نشدم. این راهش نبود. با هر بدبختی که بود باهاش صحبت کردم گفتم خانواده ام همه چی رو فهمیدن و نمی تونیم باهم باشیم. از اون طرف هم من کلی خواستگار داشتم که شرایط شون خیلی عالی بود. نمی تونستم ازدواج کنم هم سنم کم بود هم عاشقش بودم نمی خواستم با فکر کردن بهش به کسی خیانت بکنم. قرار شد همدیگه رو فراموش نکنیم و برای همدیگه بجنگیم. ده سال به هم دیگه فرصت دادیم. گفت بهم یه تضمین بده که ازدواج نمی کنی

گفتم چه تضمینی گفت قول بده. قول دادیم ده سال برای همدیگه تلاش کنیم. نمیدونم چه فکری کردیم که چنین قراری گذاشتیم. چجوری می شد ده سال فراموشم نکنه آخه. تمام فکر و ذکرم شد درسم. کلی تلاش کردم که از خونه ای که برام جهنم شده بود فرار کنم. چند باری از مادرم کتک خورده بودم. بالاخره نتایج کنکور اومد دبیری قبول شده بودم

ممنونم اونم شوخی بود نه چاقم نه زشت😍

میدونم عزیزم از لایکت فهمیدم هیچکدوم نیستی چون اونی ک چاقه و زشت عمرا لایک کنه😁😁

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!