نینی۹۹ مدیر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 عنوان مامان های ۹۹ | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 71 پست سلام بچه ها هستیدنی نی هاچطورن کیا هنوزجنسیت نی نی براشون مشخص نشده یاهم منتظراولین حرکت نی نی هستندمثه من😍 معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم 1398/12/16 | 08:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
missbaran عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 2381 حتما هنوز براش مشخص نشده گلم ن اصلا گفت براهیچکسونمیگن. دم اتاقم برگه زده بوده جنسیت جنین درهفته ی هجده. انقدم دوست داشتم بدونم دختره یاپسر😑
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 من جفتش قدامیه از هفته یازده تکوناشو حس کردم ربطی نداره فکر کنم اها آخه بمن دکترم اینجوری گفت وقتی سونورونشونش دادم اولین تکونش مثه زدن نبض هس بایددستت روشکمت باشه تا حسش کنی؟ معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 فكر كنم برعكس گفتي. دكتر به من گفت پسر ديرتر مشخص ميشه چون به وقتايي اندام جنسي هنوز كامل رشد نكرده ... آخه بمن هنوزقطعی نگفت نی نی دختره ولی چون من تودلم حس میکنم دخترباشه به همه همینوگفتم 🤗😍 معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
دولوس عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 970 راستی یادم رفت ازتون بپرسم شمام همه تون فقط به پهلوی چپ میخوابید؟ من بیشتر به چپاما خسته هم میشم رو کمر میخوابم اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘
asare14 عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 714 راستی یادم رفت ازتون بپرسم شمام همه تون فقط به پهلوی چپ میخوابید؟ نه بیشتر پهلوی راست راحترم بزار ماهای اخر بشه هیچ طور نمی تونی خواب راحتی داشته باشی
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 ن اصلا گفت براهیچکسونمیگن. دم اتاقم برگه زده بوده جنسیت جنین درهفته ی هجده. انقدم دوست داشتم بدونم د ... الهی.. معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
missbaran عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 2381 نمیگن که.منم خودم پرسیدم منم پرسیدم نامرد نگفت😐تستای خونگی هم باور ندارم هیچکدومو امتحان نکردم
مامانآراز عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 739 شمام مثل منین صبح باید سریغ یه چیری بخورم وگرنه تهوع میگیرم.تاظهر هم همش میخورم
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 نه بیشتر پهلوی راست راحترم بزار ماهای اخر بشه هیچ طور نمی تونی خواب راحتی داشته باشی من به زور پهلوی چپ میخوابم همه گفتن اینجوری بخوابم پس میشه به پهلوی راستم خوابیدازامشب اونجوری میخوابم چون راحت ترم معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12701 بی صبرانه مناظر اومدنش و دیدنشم😍 و البته کلی استرس دارم واس زایمان لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 شمام مثل منین صبح باید سریغ یه چیری بخورم وگرنه تهوع میگیرم.تاظهر هم همش میخورم من صبح میخورم یه چیزی ویه وعده قبل ناهارگرسنمه ام میشه معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
دولوس عضویت: 1397/11/10 تعداد پست: 970 شمام مثل منین صبح باید سریغ یه چیری بخورم وگرنه تهوع میگیرم.تاظهر هم همش میخورم من ویارم شدیییده😥😥😥الهی هر کی ویار داره زودتر خوب شهخیلی زجرآوره اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 بی صبرانه مناظر اومدنش و دیدنشم😍 و البته کلی استرس دارم واس زایمان انشاءالله به وقتش به سلامتی فارغ بشی گلم و نی نی روبغلت بگیری معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم