نینی۹۹ مدیر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 عنوان مامان های ۹۹ | مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 71 پست سلام بچه ها هستیدنی نی هاچطورن کیا هنوزجنسیت نی نی براشون مشخص نشده یاهم منتظراولین حرکت نی نی هستندمثه من😍 معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم 1398/12/16 | 08:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
madel عضویت: 1397/11/13 تعداد پست: 2787 منم که هنوز نیومده تو دلم ولی از همی الان بگم خودمو جزو مامانای 99 حساب کردم 😂برام دعا کنید مامانا 😊
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 انشا الله که زوتر حس کنی میبینی که چه حس شیرینه انشاءالله😍 معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 منم که هنوز نیومده تو دلم ولی از همی الان بگم خودمو جزو مامانای 99 حساب کردم 😂 برام دعا کنید مامان ... شک نکن گلم به امیدخدا همونی که بخوای بشه 😍 معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
samaneh66 عضویت: 1397/11/16 تعداد پست: 4317 مرسی گلم...انشاءالله دفعه بعداومدی باخبرمادرشدنت بیای شک نکن ی نی نی منتظره تومامانش بشی وبه امیدخدا ... ممنونم گلم از انرژی قشنگت 😍😍😍😍
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 ممنونم گلم از انرژی قشنگت 😍😍😍😍 😍 معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
قلب__یخی عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 1904 عزیزدلم به امید خدا سال ۹۹ تو هم مامان هستی عزیزم،دلم روشنه توکل ب خدا عزیزم😗😍 ♡خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده♡
قلب__یخی عضویت: 1398/11/11 تعداد پست: 1904 انشاءالله گلم تومامان بشی ان شاالله مهربون 💚🌼😚 ♡خدایا ببخش آن گناهانم را ک دعایم را حبس کرده♡
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 561 ان شاالله مهربون 💚🌼😚 😍 معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
مامانآراز عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 739 چ جالب من نمیدونستم این زدن نبض مربوط میشه ب تکون بچه. من هفته ی چهاردهم چندباری زدن نبض حس کردم. &n ... نه همون ضربه هاس .من سر بچه اولم اون نبض رو از هفته ی نه میفهمیدم.اما ابن یکم طول کشید
daryyyya عضویت: 1398/09/12 تعداد پست: 446 منم که هنوز نیومده تو دلم ولی از همی الان بگم خودمو جزو مامانای 99 حساب کردم 😂 برام دعا کنید مامان ... ان شالله به زودی