2777
2789
عنوان

مامان های ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 71 پست
بی صبرانه مناظر اومدنش و دیدنشم😍 و البته کلی استرس دارم واس زایمان

سر زایمانت برای ما هم دعا کن عزیزم

انشاالله نینیتو به سلامتی بغل کنی

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها آخه بمن دکترم اینجوری گفت وقتی سونورونشونش دادم اولین تکونش مثه زدن نبض هس بایددستت روشکمت باشه ...

چ جالب من نمیدونستم این زدن نبض مربوط میشه ب تکون بچه. من هفته ی چهاردهم چندباری زدن نبض حس کردم.  فکرمیکردم حالاحالاهاچیزی حس نمیشه.الهی😍😍

اره من تاهفته 19 این طور بود بعد کاملا لگداشو حس کردم

الهی..😍

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
بچه با چند بار اقدام باردار شدید؟

من هفت سال منتظرنی نی بودم گلم انشاءالله واسه توهرچی زودترمامان بشی 😍

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
من به زور پهلوی چپ میخوابم همه گفتن اینجوری بخوابم پس میشه به پهلوی راستم خوابیدازامشب اونجوری میخوا ...

میگن پهلو چپ بخواب خون رسانی بهتر انجام میشه ولی وقتی که هیچ طور خوابت نبر ه چکار میشه کرد من الام ماه هستم به خدا گاهی وقت ها گریم میگیر انقدر شبا اذیت میشم فقط به عشق دیدن نی نیمه که تحمل میکنم

چ جالب من نمیدونستم این زدن نبض مربوط میشه ب تکون بچه. من هفته ی چهاردهم چندباری زدن نبض حس کردم. &n ...

من نبضش روحس کردم منتظرلگدزدناشم

میگن پهلو چپ بخواب خون رسانی بهتر انجام میشه ولی وقتی که هیچ طور خوابت نبر ه چکار میشه کرد من الام م ...

دقیقا همینطوره مامان ها فقط به فکرراحتی نی نی هستن😍

پسر زودتر مشخص میشه فک کنم تو۱۲هفته معلوم بشه دختردیرتر

عه یعنی شصت درصد گفته پسر میشه خیلی دلم میخاد لباس نوزادی بگیزم بجه کوچیک خیلی دوست دارم طاقت نمیارم تا مرحله ی دوم صبر کنم😂

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
آخه ای عزیزم پس خییییلی مبارک باشه 😍.....من تازه این ماه اقدام کردم ....برام دعا کن

مرسی گلم...انشاءالله دفعه بعداومدی باخبرمادرشدنت بیای شک نکن ی نی نی منتظره تومامانش بشی وبه امیدخدامیشی😍