2777
2789
عنوان

مامان های ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 71 پست
نه هنوز 

مال منم... جفتش هم قدامیه شایددیرترحس کنم 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چن هفته بودی؟؟ منم دیروز رفتم غربال اول گف احتمالن پسره نمیدونم درست دربیاد یا نه

پسر زودتر مشخص میشه فک کنم تو۱۲هفته معلوم بشه دختردیرتر

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
چن هفته بودی؟؟ منم دیروز رفتم غربال اول گف احتمالن پسره نمیدونم درست دربیاد یا نه

۱۲ هفته بودم 

چون احتماله نمیشه با اطمینان گفت

زیاد شده که برعکس بشه 

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘

راستی یادم رفت ازتون بپرسم شمام همه تون فقط به پهلوی چپ میخوابید؟

پسر زودتر مشخص میشه فک کنم تو۱۲هفته معلوم بشه دختردیرتر

فكر كنم برعكس گفتي. دكتر به من گفت پسر ديرتر مشخص ميشه چون به وقتايي اندام جنسي هنوز كامل رشد نكرده كه بشه تشخيص داد

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......

۱۲ هفته بودم 

چون احتماله نمیشه با اطمینان گفت

زیاد شده که برعکس بشه 

بذار ۴ ماهگی دیگه دقیق میگن بهت

اگه دوست داشتین یه صلوات بفرستین واسه سلامتی نینیم و اینکه سر وقت بدنیا بیاد انشاالله😘
بچه ها من رفتم غربالگری اول جنسیتوبهم نگفت دکنرمم گفت پیش همون سونوگرافی برم منم رفتم. چرابه همه میگ ...

حتما هنوز براش مشخص نشده گلم 

بچه ها من رفتم غربالگری اول جنسیتوبهم نگفت دکترمم گفت پیش همون سونوگرافی برم منم رفتم. چرابه همه میگ ...

به من گفت نینی پاهاشو باز نمیکنه که ببینم